Eliasson gick på bögklubb med ung man på Gran Canaria

INRIKES. Generaldirektören för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Dan Eliasson, hävdar att hans julsemester på Kanarieöarna var “nödvändig”. Nu avslöjar Nyheter Idag att MSB-chefen samma dag som skandalresan blev känd besökte en gayklubb på Gran Canaria – tillsammans med en man i 20-årsåldern.

Dan Eliasson, bild MSB

Nyheter Idag rapporterar att den socialdemokratiske politruken dagen före nyårsafton besökte en gayklubb i Puerto Rico på södra Gran Canaria. Enligt källor anlände generaldirektören “tillsammans med en norsk rödhårig kille i en hyrd vit Seat Leon”. Den norske mannen uppges vara 20-25 år och “inte helt okänd inom Gran Canarias gaycommunity”.

– Inget hångel förekom, dom var trevliga och nyktra, men det var uppenbart att det fanns tycke, säger en källa till Nyheter Idag.

Inrikesminister Mikael Damberg (S)⁷ uppger till SVT Nyheter i ett SMS att han kommer ha ett möte med Eliasson. ”Jag kommer senare denna vecka träffa Dan Eliasson för att lyssna och prata igenom den uppkomna situationen”, skriver Damberg i en kommentar till SVT.

– Pettersson säger att det är uppenbart att Eliasson ljugit för svenska folket och regeringen när han sa att resan var nödvändig för att träffa sin dotter. Familjefäder brukar inte gå på bögklubbar med sina döttrar, fast det är nästan omöjligt att sparka en GD och S-toppar brukar inte få sparken men nu måste nog regeringen sparka honom långt åt sidan. Tyvärr brukar generaldirektörer få behålla sin lön på i Dans fall 161.000 i månaden och en ny ska anställas med minst samma lön. Det är dyrt att vara skattebetalare i Sverige.

På bloggen skrev vi tidigare om att bilder på Instagram visar hur Dan Eliasson firar Nyår på en balkong i Las Palmas tillsammans med bland annat SVT-reportern Erik Galli. Journalisten har också delat bilder med på medieprofilen Fredrik Söderholm, känd från HBTQ-kretsar och som i sin tur skrivit om Dan Eliasson, enligt Expressen. Fredrik Söderholm, 28, har avslutat rehabilitering som skattebetalarna betalade genom Sveriges Radio men ångrar inte att han började med kokain.

Steget efter…katastrofen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

41 thoughts on “Eliasson gick på bögklubb med ung man på Gran Canaria


 1. …det är på tiden nu, att sossarnas Korthus rivs för gott…om så inte sker beror det säkert på att samtliga inblandade har hållhakar på varann!
  …en mkt spännande vår väntar, hur den senaste sosse-såpan kommer att avlöpa…ifall nu inte ytterligare repris står på agendan? 🤔

 2. Därav än viktigare att återinföra tjänstemanna ansvaret som Palme avskaffade, sänka politikerlöner och avskaffa alla fallskärmar som strider mot normala anställningsregler.

  • Exakt ! Djävla svågerpolitik ! Bara skydda varandra oavsett hur djävla klantig man varit !

 3. Nu kommer ju hans musikkarriär i ännu smaskigare ljus, med låten knulla i Bangkok i spetsen.

 4. Det ryktas om att Bad Boo Band ska återuppstå och Eliasson var på Hundöarna för att göra research för en uppföljare på Bangkok-låten i samma tema. 😉

  • Bespara oss för sådana återuppstående band. Tänk om dom gör en ny singel ‘Gran Canaria’. Usch och fy, det vill jag varken se eller höra.

 5. Såklart att det var viktigt, det var ju därför han åkte. Dottern var bara ett svepskäl och det är riktigt magstarkt att dra historier om julfirande med familjen. Eller så passade han på att slå två flugor i en smäll. Jisses ja…

 6. Det känns obehagligt att denne individ är högste chef över MSB. Hur många lögner och dolda agendor är Sveriges land utsatt för när det gäller samhällsskydd och beredskap?

 7. För er yngre lägger jag in en länk från Wikipedia som visar,att detta liv o. leverne,inte är något nytt bland styrande Sossarna. :
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Geijeraff%C3%A4ren
  Detta väckte på 70-talet stora rubriker i kvällspressen. Det fanns t.o.m. de som ville veta att Stadsminister Olof Palme inte var ett dugg bättre. Han skulle vara en av stam-kunderna hos dåtida Fjollträskets bordellmamma…
  Inte märkligt att det ser ut som det gör,i dagens mångkulturella Abzurdien !

  • Den sosse, som uppnått sin inkompetensnivå, kan fortsätta avancera hur långt som helst.

 8. Fan, detta avslöjande måste ju, i sin tur, innebära att han utgör en fara för rikets säkerhet. Därför att ett så pass syndigt leverne lockar till utpressning, som leder till att han tvingas ta beslut som strider mot lagarna. T.ex. att han tvingades att lämna ut känsliga uppgifter rörande polisens personal-register, för att någon skulle hålla tyst.
  Förslag till nytt armband : #Håll dig till hustrun i fortsättningen, om hon inte också har tröttnat.

 9. Även Mikael Ribbenvik har varit ute och rest, nämligen till
  Malta???? Alltså chefen för Migränverket? Det blir bättre
  och bättre? Det vore kanske lättare att räkna dem som inte
  varit ute och rest.

  Bannor och förmaningar till folket, men vi gör som vi själva
  vill ,vi står liksom på ett högre plan , långt över huvudet på
  vanliga människor!

  • Fast Ribbenvik var bara på Malta för att locka nya migranter till bidragsparadiset i Norra Europa och därmed att göra sin myndighet större och därmed med mer makt till sig själv.

 10. Jaha där kom det nödvändiga, sannolikt var den rödhårige norrmannen centerpartist också?

 11. Undrar över vilka hållhakar han har på Sosseregimen?
  Det måste va något i hästväg?
  Jag kräks över hur vissa figurer beter sig.

 12. Undra vilka gay-saffarin han då avstått från, då han säger att han avstått många resor under året. Har han haft en gaytråff i månaden i vanliga fall?

 13. Ha,ha,ha vilken tur man inte tog honom med byxorna nere !
  Verkligen förtroendeskapande personer,som väljes till Abzurdiens ledare av Socialisterna..
  Först chef för Polisen,sedan MSB och nu på bögsemester i Gran Canaria !!
  😉 🙂 😉

 14. Den s.k. hållhaken han har på såssarna och orsaken till att han alltid sparkas snett uppåt, bör vara något som definitivt inte tål dagsljus. Förmodligen har det med bögeriet att göra. Och detta som i sin tur då sätter ett antal andra såssar i en mycket pinsam situation.
  Men vilka kamrater umgicks han då med ? Jo, medarbetare på SR. Snacka om att makten och media sitter i knät på varandra. På flera sätt…
  Tävlar såssarna med pedofil-centern om att vara slemmigast ?

  • Och nu ska knytblusen ta honom i upptuktelse?
   Månntro att dom bryr hjärnorna nu för att dom ska kunna
   ljuga ihop en något så när trovärdig soppa av bortförklaringar?

 15. Socialdemokrater, kommunal facket, MSB. ja listan kan göras lång på
  folk som håller på att förgöra vårt fosterland.
  Sverige är så illa ute nu.
  Och folkhälsomyndigheten med sina felbedömningar med massdöd som
  resultat, listan kan göras lång…………
  Mord av oskyldiga människor vid bankomater……. skjutningar ………
  Ingen i regeringen verkar ens kommentera dagliga mord ……
  Vart är vi på väg med dessa makthavare???
  Vi behöver makthavare med lite handlingskraft!!!!
  Jag tror SD skulle göra skillnad på de flesta punkter.
  Löven & Co är definitivt helt körda.

 16. Ja som sagt Dan Eliasson klampar runt i klaveret och han hittar aldrig ut.
  Mycket underligt att en person som är så kvalificerat inkompetent kan gå från det ena toppjobbet till det andra med en lön som överstiger de flestas fantasier. Kan det vara hans sexuella preferenser som hjälper honom att hålla sig kvar, han vet helt enkelt för mycket om andra makthavares böjelser. Kanske också en förklaring till att centerns pedofilskandaler behandlas med silkesvantarna på.

 17. Ahhha….chefen för samhällsskyddet gillar banan….åhhh gott, måste bara åka på en nödvändig resa och få nödvändig banan 🍌

  Är det rätt att att denna gubbe snor 160 000 kr /månad för håna dig och springa på bögklubbar utomlands, medans människor lider i Coronans framfart.

  VILL DU BIDRA TILL ATT SOCIALDEMOKRATERNA VÄRNAR OM DE SOM SPOTTAR DIG I ANSIKTET OCH SOM ”SPOTTAR” ANNAT, PÅ/I ANDRA POJKAR.

  FY FAN FÖR DESSA ÄCKLIGA HYCKLARE!!!

  Kan ju räkna ut vad han har i sitt bagage…forska i det, och Socialdemokraterna har inga röster kvar.

 18. Jag tar gärna hans jobb för 161 tusen i mån. Man behöver ju inga som helst kunskaper och man gör ju som man vill. Jag kan jobba hemifrån så slipper jag åka till fjollträsk.
  Kan börja på måndag. 😃😃👍👍

  • Jag vet inte om du är bättre än Dan, men du kan ju inte vara sämre. Jag stöder dig, ta du det jobbet!

  • Det jobbet är vikt åt mej, och jag åker gärna till Fjollträsk för 161 kkr/mån. Jag har ingen flumutbildning i från Uppsala Universittet men har rätta personliga egenskaperna för jobbet. Bort med allt Genustrams, det är inte MSBs kärnuppdrag. Genus kan förpassas till (o)jämställdhetsmyndigheten. Dan Eliasson skulle jag sparka över till Jobb och Utvecklings fasen på AF, hans kompetens är +/-0. Kan donera lejon parten av lönen till växande Fosterlands rörelsen

Kommentera