”Goda och barmhärtiga” har ökat otryggheten

INVANDRING. Ett uppdelat Sverige är ett otryggt Sverige. Det säger Sverigedemokraternas gruppledare Linda Lindberg under sitt tal på Järvaveckan i Stockholm.

Linda Lindberg (SD)

Lindberg kräver krafttag för att bryta segregation och parallella samhällen. Hon anklagar andra partier, där politiker velat framställa sig som ”goda och barmhärtiga”, för att ha fört en politik som lett till ökad otrygghet.

– Sverigedemokraterna vill inte se detta Sverige.

Nu krävs att samtliga tar ansvar för att Sverige blir ett land som präglas av gemenskap och trygghet, säger hon.

Den som inte vill vara en del av detta bör vända sig om och hitta någon annanstans att bo och leva.

Lindberg efterfrågar bland annat fler straffskärpningar och anser att den som begår grova brott, även unga, måste möta konsekvenser.

Järvaveckan

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “”Goda och barmhärtiga” har ökat otryggheten

 1. Däremot har Arga Andersson inga som helst problem med att samarbeta med muslimska brödraskapet, PKK, Hamas och flera andra terrororganisationer. Arga Andersson är ett hot mot demokratin, precis som hennes ruttna och förljugna quislingparti.

  35
 2. Magdalena Andersson sa när hon talade till partiets röstboskap i Järva: ”Vi socialdemokrater kommer aldrig under min ledning, jag upprepar, aldrig, aldrig någonsin att samarbeta med Sverigedemokraterna”.
  P.S. Muslimer sägs rösta till 70% på S, (elaka tungor påstår att de har svårt att skilja på socialdemokrat och socialbidrag).

  Ulf Bjereld, mannen som normaliserar islamism, gillade Magdalena Anderssons tal, ”Det gör mig glad”, skrev han på Twitter.

  ”Mannen som normaliserar islamism uttalar sig”, – om Ulf Bjereld:
  https://petterssonsblogg.se/2021/06/18/mannen-som-normaliserar-islamism-uttalar-sig/

  Ulf Bjereld kritiserade också regeringen för att den sparkat Migrationsverkets GD Mikael Ribbenvik, men såg inget problem när Försäkringskassans GD Ann-Marie Begler sparkats av S-regeringen, snarare försvarade han det hela.
  ”Pinsamt bakslag för professor Ulf Bjereld”:
  https://youtu.be/7dYv5UGjPQo

  36
 3. En gedigen SD kvinna med fötterna på jorden. Två sidors utmärkt reportage i Svenska Dagbladet söndagen den 28 maj.

  36
 4. Denna kloka kvinna vet vad hon pratar om. Hon är från Malmö. Staden som sossarna har styrt sedan år 1994 och sedan dess har det bara gått ut för och det beror till stora del på grund av en misslyckad integration och migrationspolitik. Sist blev en äldre herre i 70-års åldern skjuten i Gullviksborg. Det migrationspolitik vi har fört de senaste decenier har varit en total katastrof för vårt land

  43
 5. Klok kvinna .
  Hon kunde sagt några ord om allmännyttan som “de goda” vurmar så mycket för.
  Titta var skjutningar och sprängningar sker.
  Det är i områden där sossarnas allmännytta används för att dölja invandringens problem .
  Ett sätt att göra allt lika dåligt.

  61

Kommentera