Ilska mot Gröna Lund efter att invandrargänget trängde sig i kön

MÅNGKULTUR. Bloggen har den senaste tiden skrivit om att 400 vilda apor hade gjort mindre väsen på en färja mellan Göteborg och Fredrikshamn i Danmark och att Liseberg har redan dragit in 50 årskort. Nu är det dags igen.

Gröna Lund

Kön var monsterlång. Men ungdomsgänget ville inte vänta – utan trängde sig förbi några flickor i tioårsåldern. – Min familj älskar att gå på Gröna Lund och jag vill att det ska vara en trygg plats, säger besökaren Jonathan Kärre, 35, enligt Aftonbladet.

Ungdomarna spottade på golvet, filmade några flickor och ”levde allmänt rövare”.

-Pettersson säger att det är detsamma på färjor, nöjesfält, bibliotek, badhus och så vidare. Människor som inte kan uppföra sig och media tar inte upp vad det är för folk som gör mer väsen än vilda apor.

På Twitter kan man dock ana sanningen…

“Varför inte skriva rakt ut vilka det handlar om? Jag menar, det va ju inte “Kalle, Fredrik och Johan”, eller hur?!”

“Det är så här det ser ut nu för tiden på både nöjesparker och badplatser i Sverige. Jag tar inte längre med mina barn till Gröna Lund. Ser otrevligt ut med alla invandrargäng som stryker runt och dessutom inte kan bete sig. Ännu värre är det på Liseberg. Ser för jävligt ut”

“Remember going to Sweden & Grona Lund with my kids. Experienced the same problem, without even naming their skin color just their actions I was called a racist. Sweden was once a beautiful country but now it’s just a disgusting blind left wing agenda communist country. F Sweden”

“Det är såna där från icke skidåkande länder… Såna ska sitta i bur på zoo”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Ilska mot Gröna Lund efter att invandrargänget trängde sig i kön

 1. Detta är ett samhälle som gemensamt skapats av Olof Palme, Ingvar Carlsson, Göran Persson, Stefan Löfven, Arga Andersson, Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Bengt Vetbästeberg, Maud Olofsson, Alf Svensson, Maria Leissner, Jan Björklund, Maria Wetterstrand, Åsa Romson, Isabella Lövin, Per Bolund, Märta Stenevi, Gudrun Schyman, Lars Ohly, Jonas Sjöstedt, Nooshi Dadgostar och Annie Lööf. Andra ansvariga är Bonniers och Schibsteds + övriga MSM och Public Service. Alla ovan nämnda drivs av ett sjukligt hat och förakt mot svenska folket.

 2. Svenskar kan inte gå ut på kvällarna, barnfamiljerna kan ej gå på nöjesfält eller badhus med barnen. Det är tryggast hemma om du inte bor i samma trapphus som en krimminell. Hur kan våra politiker visa sig offentligt utan att skämmas över den enfald och handlingsförlamning som har styrt samhället i så många år. Till råga på allt får Fredrik Reinfeldt ett förtroendeuppdrag hur är det möjligt?

  22
 3. På nyhetsredaktionerna säger man “det där skriver vi inte om för det späder på rasismen”.
  Ägare och makthavare på våra tidningar har bestämt att negativ inställning till invandring och dess konsekvenser är samma sak som nazism. Media vet också att de är de som bestämmer hur svensken uppfattar omvärlden. Och den lydige och lättlurade svensken tittar på nyheterna varje dag, betalar prenumerationen för morgontidningen och rycker åt sig en kvällstidning i kön vid kassorna.

  Det är en mycket väl planerad och genomförd statskupp, den vita homogena befolkningen ska utrotas utan att riktigt förstå det. De ska helt enkelt en dag vakna upp i sitt hemland och inse att några andra tagit över. Dessutom har de själva betalat för det.
  Politiker lovar att det ska bli bättre, bara medborgarna jobbar på så kommer friheten. Arbete ger frihet. En hånfullt slag i ansiktet av skuggorna i maktens korridorer. Arbete gör svensken fri från utlänningarnas våld. Arbeta och betala skatt så ska vi använda pengarna till att befria er från utlänningarnas våld. Arbete gör dig fri. Makthavarna tänder ett hopp i svensken för att sedan med hånflin låta hoppet dö. Arbete gör dig fri, en bestraffning för Adolfs fasor under andra världskriget. Ett avgrundsdjupt hat mot det ljushyade nordiska folkslaget som med hårt arbete skapade en mycket väl fungerande nation.

  Hallå där svensken “Arbete gör dig fri” från utlänningarnas belastning.
  Maktens hånflin går långt upp till örsnibben.

  42
 4. Hamodi??? Är det ett namn som visar att man är integrerad i Sverige??

  Hur kommer det sig att allah de som fått uppehållstillstånd i Sverige fortsätter att döpa barnen till något arabiskt, afghanskt, somaliskt eller persiskt namn?

  VILL MAN INTE INTEGRERAS?? Om de INTE vill integreras varför är de då här???

  BIDRAG, BIDRAG, BIDRAG, …..

  Och ett rättssystem som gynnar dem!! Löjligt låga straff skrämmer ingen!! Och de vet att de kommer undan!

  NÄR VAKNAR (SD 20%) UPP?? Efter semestern eller …….?

  2026 behövs ett nytt svenskt alternativ!

  31
  5
  • Har du missat att SD är vakna när det gäller den invandrade kriminialiteten.
   Vad vill du att SD ska göra då?
   Fälla regeringen är det enda som i så fall är kvar, men rösta du på Afs om du tror det hjälper.

   13
   2
 5. Det har länge varit mer än hög tid att återinföra möjligheten att återta medborgarskap för utlänningar. Om omyndiga i en familj uppför sig som de tillhör Skansen så är det föräldrarnas ansvar och vill de inte återvända till hemlandet bör Sverige som andra länder avtala med länder i tredje världen om omhändertagande.

  Dessa individer är inte dumma, de är många gånger smartare än de som försöker få dem att sköta sig. De vet att ingen ingriper. Med införande av att handling medför konsekvens så kommer huvuddelen av dem att sköta sig. Det kanske behövs några avvisningar till det.

  46
 6. Även i vardagen.
  2014 fick vi, i min busskö i en svensk småstad, beröm av ett par busschaufförer. Vi stod i kö, gick lugnt in i bussen, visade våra biljetter, gick och satte oss. Berömmet var lite förvånande, att bete sig som folk brukar inte röna uppmärksamhet.
  2016 hade jag tur om jag kom med bussen, även om jag stått först i kön från början. Kom jag, mot naturlagarna för tsunamis, med bussen blev resan en påminnelse om barndomens lek ”hela havet stormar”, men betydligt högljuddare och ibland med en uttalad aggressivitet.
  2019 hade de flesta chaufförerna slutat kräva biljett och slutat att säga ifrån vid spring, bråk, skrän och skrik. De tillät åtminstone inte rökning ombord, vilket ledde till förseningar dvs tills den aktuella cigaretten var färdigrökt.
  Hur det ser ut nu vet jag inte, jag åker inte längre buss.

  44
 7. I vanlig ordning vågar inte skitblaskorna skriva sanningen. Killgäng ?? Blattegäng är ju sanningen fast det kan man ju räkna ut med röven.

  73
 8. Minst hälften av alla som gnäller över de afrikanska apornas framfart, får skylla sig själv!
  Ni har röstat vänster, väl medvetna om vänsterns intensioner. Vänsterns enda chans till långsiktigt maktinnehav, är att ställa grupp mot grupp. Det enda de har lyckats med. Det jäser!

  64
 9. De socio kulturellt efterblivna firar nya segrar medans den goda och naiva PK eliten ser på.

  Och inte minst, RÄTTSSYSTEMET står på de efterblivnas sida. Allah dessa löjligt låga straff.

  Jag undrar om Arga Andersson (S) kanske varit ett bättre val än de mesiga i dagens regering. (SD 20%) verkar ha tagit semester.

  39
  5
  • En del av dessa människor är så rädda för nakenhet så dem har kalsingarna på när dem tar på sig badbyxorna i badhuset. I bland duschar dem innan bassängen och rotar runt lite i skrevet, snuskigt.

   29
   1
   • @Lars J. Hur vore det om folk lärde sig skillnaden på de/dem..?? Förr i tiden hörde folk vilket som var rätt. Tydligen gör folk inte det längre, sorgligt…

 10. Är du “svensk”, så gå inte dit så får du se på verkan inom kort när ekonomin faller för nöjet(parkerna/badhus m.m.) att se dessa juveler.
  ————————-
  När man var yngre på 70 talet och inte lydde vakterna så fick man en hurring där det inte var så ljust i folkets park eller liknade, man tänkte en gång extra nästa gång, garanterat…
  Simple as that….

  68
  • Om man blir så nochalerad och ignorerad som denne Pappa blev av ledningen och av vakterna när han gick och påpekade vad som försigick så tycker jag att ansvarstagande föräldrar bojkottar denna svindyra nöjespark.Klarar inte ledningen och vakterna av att upprätthålla ordningen så BYT ut dom ! Man ska kunna gå dit och ha roligt.Inte vara orolig för att råka ut för arroganta typer som tror att dom ÄGER ! Sätt dom på plats för normalt folkvett existerar inte i deras uppblåsta värld.Stoppa ner rasistkortet i fickan för en gångs skull och agera……

   54
   • Det stora felet är att Svenska myndigheter låter sådant ske, och dom gör det av ren
    FEGHET, dom vågar inte stöta sig med dessa usla individer som totalt saknar någon
    som helst uppförandekod.

    42
 11. Som jag sa till sambon igår. Man kan fan inte gå någonstans snart. Liseberg verkar man ju kunna glömma, Gröna lund likaså. Ändå så sägs det att Sverige aldrig varit tryggare.

  81
  • Det är bara retarderade politiker som säger att “Sverige aldrig varit tryggare”, oftast sagt bakom några från SÄPOs personskydd…

   60

KommenteraAvbryt svar