7 thoughts on “Hur många Svenska namn hittar ni

 1. Är det inte rasistiskt att skjuta folk som heter Mohammed? George verkar också vara ett farligt namn att ha. Udda att se en “Allan”

 2. Kan det vara så att 7-klöverns mångåriga Sverige-fientliga inställning endast bottnar i att obstruera mot SD ? Minns att även tuffe Uffe hävdade att “Jag hellre kör Sverige i botten än talar med SD”.

  17
 3. När inleds ÅTERVANDRINGEN??

  När börjar UTVISNINGARNA av kriminella utlänningar?

  NÄR STOPPAS FOLKUTBYTET??

  Att Arga Andersson (S) aldrig skulle göra något åt problemen i Sverige vet vi. Att (MP+C+V) också förnekar verkligheten är ingen nyhet men varför agerar INTE regeringen och (SD 20%)? Det är för mig en gåta.

  25
 4. Låter vi MENA komma till Sverige så blir Sverige som MENA !
  Dvs ett ohejdat kaos av kriminalitet, klanstrider, despotism och sharialagar. Någon utveckling i vare sig teknisk, social eller samhällelig riktning kommer inte att ske och samhället ramla samman av inavel och sjunkande IQ

  27
  • Alla dessa sk. politiker som anser att visitationszoner i utsatta områden är kränkande kanske skulle bemöda sej om att ta reda på vad den laglydiga delen av befolkningen i dessa områden anser i frågan. Men tyvärr verkar det som att all fokus ligger på att försvara dom kriminellas “rättigheter”.

   22
  • Gunnar! I Sverige har dessa löss ett helt annat utrymme än i sina hemländer. Med politiker som Stenevi, Lööf, Löfven, Reinfeldt med flera så har kriminaliteten haft fritt spelrum. Här byggs inga murar(Löfven) och alla är välkomna.
   Undra på att vi har problem! Ovan nämnda har ju inte sett det komma och lär väl heller aldrig göra det!

   19

Kommentera