Joakim Lamotte “hotar” Olofströms kommun

HBTQ. Journalisten Joakim Lamotte pressar nu bibliotekschefen i Olofström – det efter att hon skickat ut omaskade personuppgifter på de dragshowartister som varit bokade för att läsa sagor på biblioteket i höstas. Lamotte skriver att om han inte får komma till Olofström och läsa sagor innan sommaren så kommer han röja artisternas identiteter, skriver SVT.

-Pettersson säger att givetvis ska dragqueensen Lady Busty & Miss Shameless identiteter vara offentliga. Det av flera skäl, de betalas med skattepengar, 7000 kronor plus moms för två “normkreativa sagostunder”. Jag kan tänka mig många bättre sätt att använda skattepengar.

Människor som arbetar med barn ska inte vara anonyma. Har bibliotekschefen som anlitat Lady Busty & Miss Shameless begärt utdrag ur belastningsregistret.

På 1970-talet hade Christer Lindarw och After Dark den goda smaken att uppträda för vuxna som frivilligt betalade för “underhållningen” Vi behöver inte ha en anonym bögkultur bland förskolebarn för skattepengar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Joakim Lamotte “hotar” Olofströms kommun

 1. Att publicera uppgifter från en offentlig handling är naturligtvis helt okej. Inte minst om det är av allmänt intresse. Att försöka mörka uppgifter i en handling som inte är belagda med sekretess är klandervärt och sannolikt olagligt.

  Joakim Lamotte hotar inte någon. Han leker bara sanning eller konsekvens med kommuntjänstemännen i Olofström.

  https://urplay.se/serie/226047-sanning-eller-konsekvens

  Olaga hot är olagligt. Hat är inte olagligt. Det kan vara bra att komma ihåg.

  Är det någon som har sett någon kommunpolitiker uttala sig? De borde ta tjänstemännen i öronen och se till att de utför sina uppgifter.

  SVT ska i första hand granska makthavarna – inte medborgarna. Det är det som heter public service. Det är inte okej att starta ett drev mot en journalist som gör sitt jobb. Public service uppgift är att bevaka och rapportera. Inte att ta ställning för eller emot.

 2. Det är en känslig ålder på barn, då man grundlägger sin identitet. Det vet naturligtvis dessa avarter som läser sagor, som känner sig ensamma och vill ha fler av detta perversa slag.

 3. Ja, givetvis ska Jokim Lamotte stå fast om att få läsa sagor på bibliotek! Helst nationalistiska sagor! Varför inte??? Har vi mångkultur, och allas lika värde så har vi! FRAM FÖR FLER UDDA SAGOSTUNDER PÅ BIBLIOTEKEN: Religiösa, antifeministiska, new-agebaserade, nazistiska, traditionalistiska m fl. m fl.

  Varför INTE???

  HAR VI MÅNGKULTUR SÅ HAR VI!!!

  OCH VARFÖR SKA SAGOTRANSOR, SÄRBEHANDLAS, OCH HA GRÄDDFIL PÅ VÅRA BIBLIOTEK?

  ÄR INTE DET OLAGA DISKRIMINERING, AV ÖVRIGA GRUPPER I SAMHÄLLET?

  • Ja, större MÅNGFALD på våra bibliotek!!!

   Inte endast transeri, om nu detta ska förekomma!

 4. Larv. Det är inte utpressning.
  Jämför

  “om ni bjuder in mig att läsa sagor så publicerar jag inte”

  med

  “om ni inte bjuder in mig att läsa sagor kommer jag att publicera”.

  Det är en viss skillnad. Men det är klart att om man anordnar opassande evenemang för barn kanske man har svårt med logik också. Drag är vuxenunderhållning och inget för barn.

 5. Barn skall inte utsättas för perversiteter.
  Vissa kommuner tycks inte vara i harmoni med den allmänna moralen.
  Andra sanslösa “projekt” är “Enhörningen” i Malmö och Kommunpoeten i Tranemo och Västlänken i Göteborg.
  Tur att det finns ett överflöd av pengar i Sverige. Att leka med andras pengar är ju alltid roligt.

 6. Petterssons, tycker du ja, andra tycker att det är kul. Jag själv tycker inget om det, förutom att jag förvånas över att en sån sak väcker sån vrede.

  1
  30
  • Vill du då också ha en nekrofil eller sadomaschoist, som också läser sagor, eller?

  • Vreden som vissa känner är att dessa gubbar i kvinnokläder riktar in sig mot barn. Om vuxna med egna pengar går och tittar på sånt här bryr sig ingen om. Är det att de riktar in sig mot förskolebarn som kittlar lite Öskute? Har du sådana drömmar också? Just nu kampanjas det hårt att gubbar i kvinnokläder ska rikta in sig mot just 2-5 åriga barn, varför?

 7. Inget förvånar :Glöm inte att Olofströms kommun är en RÖD STYRD kommun.

  24
 8. Det är skillnad på dragqueen och dragqueen. Jämför Christer Lindarv och After Dark (kvalitet) med dessa två (dålig buskis). – Vad som bekymrar är däremot att ingen vet vem de är. De kan, i värsta fall, även kunna vara tidigare dömda för barnbrott? Vem vet, när nu identiteten skall döljas?

  33
  • Hmm..intressant. Alla som jobbar där det finns barn i Sverige ska uppvisa ett utdrag från Polisens belastningsregister. Har de här två gubbarna gjort det?

   • Vad är det för intressant med det? Varför skulle “de här två gubbarna” visa upp utdrag från belastningsregistret? Vad uppdragsgivare däremot bör göra är att kräva att de inte är anonyma. Där kan kommunen “hota”: Säg vem du är annars får du inte komma.

    Ett sådant policybeslut skulle kommunpolitikerna kunna ta vid nästa möte.

 9. SVT far med lögner medvetet. De vet liksom de flesta att Lamotte är ett lika obefintligt hot mot bibliotekspersonal, som bibliotekschefen ska förväntas vara mot Lamotte. Jag vill inte vara med att skattesubventionera varken UR, SR eller SVT. De ska förmedla nyheter inte idka förföljelse mot laglydiga människor, som inte håller med i deras politiska aktivism.

  40
  • Skattepengarna för kultur, bör oavkortat gå till Lamotte, Dan Park och Pettersson, och liknande SUNDA kulturspridarfenomen!

 10. Det finns billigare icke perversa sagoläsare.
  När kommunen köper tjänster skall man ta in offerter.

  38

Kommentera