Nyheter från Stefan Sauk

INRIKES. En gång kallades detta satir, nu är det en dokumentär om verkligheten. Det är bra att Stefan Sauk och några få till berättar sanningen om läget i landet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Nyheter från Stefan Sauk

    • Ja, det kan man verkligen fråga sig: när ska folk börja förstå vad de ser (de är nog mer rädda än naiva)?

      Och, apropå demokrati som ’Tillfälligt avbrott’-Sauk nämner i början: ”svenska folket röstade bort [2022] demokratin”.

      De röstade bort den, motvilligt, redan 2018 (och förmodligen även 2014)…

      2016-01-27 Expressen Debatt
      ”SD kunde vara störst – om kvinnorna vågat”
      forskare, Göteborg universitet:
      – ”Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, HADE SD ENLIGT GÄNGSE VÄLJARMODELLER MED RÅGE VARIT SVERIGE STÖRSTA PARTI.”
      – ”Det visar sig nämligen att män och kvinnor inte alls skiljer sig särskilt mycket åt när det gäller inställning till invandring eller politiskt förtroende. Tvärtom visar undersökningar att kvinnor sympatiserar med invandringskritiska partiers budskap i samma utsträckning som män.”

      … om nu dessa forskare har sett den verklighet som verkligen är.

      Frågan är om inte svenska folket hade röstat fram Ny Demokrati (NyD, i Riksdagen 1991–1994) 1991, om de hade kunnat se 30 år in i framtiden.

      (Wikipedia: ”Partiet krävde kraftigt MINSKAD INVANDRING och med tiden övergick retoriken i FRÄMLINGSFIENTLIGA övertoner och välfärdschauvinism.” [fr.o.m. 2022-12-01 är ordet ”främlingsfientliga” borttaget].)

      Och, apropå att man blir ’islamofob’ och ’rasist’ om man ”kritisera slöjan”, säger Sauk i slutet. Vad ska man då kalla de muslimer i Sverige som vill införa ’islamofobi’ som lagbrott och hädelselag? ’Islamist’? ’Radikal/konservativ muslim’?

      Och hur ska man hamtera/bemöta dem? Fråga den man möter och avkräva svar (den som vågar)? Som en integrationsåtgärd?

      2023-05-14 Bulletin.nu
      ”DEBATT: Muslimer i Sverige måste börja ta ansvar”

      – ”Såväl kristna som sverigedemokrater och liberaler avkrävs ansvar för olika medlemmars mindre lyckade insatser, men det verkar inte gälla muslimer. När korankravallerna chockade landet ägnade sig vanliga muslimer inte åt självrannsakan, utan snarare åt att kräva hädelseförbud och att uttrycka sin avsky för en dansk provokatör. Det är hög tid för Sveriges muslimer att ta sig en titt i spegeln, skriver Mosa Mazroui-Sebdani [systemutvecklare baserad i Bryssel].”

      – ”Många muslimer oroas över den ökade intoleransen i samhället, men den utvecklingen är i stort sett deras eget ansvar, och de enda som kan vända utvecklingen är de själva.”

  1. Man behöver denna dos av sunt förnuft för att motverka allt vansinne…

    36

Kommentera