8 thoughts on “Dagens

 1. Ja pris sättningen är ju fri!! Men det är ju frågan om vilka avtal miljömuppar har med prem ? Men det finns ju konkurrenter och det är ju värsmarknads pris på olja ?
  Och miljö partiets affärer med prem gäller bara Preem.
  Då man kan ju alltid byta leverantör . Och så får Miljömuppar plocka upp skiten efter sina egna korrupta affärer ?! Det är ju så att denna arab som gort affärer med miljömupparna och Nynäs raffenaderi man sålde till jihadister ?

  6
  1
 2. Allah dessa goda och naiva som INTE ser verkligheten eller som just lever gott pga verkligheten.

  JURISTER är en grupp som fyllt sina fickor pga av invandrarkriminaliteten

  https://www.svd.se/a/wAbbbM/advokater-rasar-mot-ny-taxa-kokar-i-karen

  Nu visar också (L 4%) att de hyser medlemmar som gör allt för att ta avstånd från all form av restriktioner mot kriminell invandring. Cecilia Malmsten är en av de som fastnat i känslosåsen och som gör vad hon kan för att visa hur god hon är.

  Men vi vanliga svenskar som levt i landet i generationer. Vem ser våra behov av trygghet och välstånd? INGEN!!!

  FOLKUTBYTET är här för att förstöra det trygga och framgångsrika Sverige. Multikult är inget framgångsrecept! Analfabetism och religiös efterblivenhet typ islamism är INTE vad ett land som Sverige behöver.

  19
  1
 3. Preem går i täten för att inte priset ska gå ner. Under Löfvenregeringen myglades det med miljarder och återtagen ansökan för utbyggnad. Tre miljarder skattepengar lär ha berikat Preem, som tack för rövslikeriet. Dessutom har Preem ett stort ekonomiskt intresse i framställningen av skiten som blandas in i soppan. Korruption och mygel mellan S/Mp och Preem.
  En allvarlig uppmaning: Bojkotta Preem! Viktigt att visa sin avsky för myglande PK-företag.

  26
  1
 4. Aldrig sett en mack med högpris, men oftast samma pris på de flesta bolagen som säljer fossilt bränsle, några ören kan skilja på literpriset.

  Kartell, nej, nej, inte alls…..bara tillfälligheter år ut och år in..

  16
  1
 5. (S+MP) samma andas barn som anser att allah andra är korrumperade och odemokratiska.

  BARA VI STÅR FÖR DEMOKRATI (och islamism)!!!

  16
  1
 6. Konkurrensverket kritiserar diesel/bensinbolagen. På goda grunder. Vi har en oligopolmarknad med klara kartellbildningstendenser.

  https://nyheteridag.se/konkurrensverket-sagar-bensinbolag-efter-utspel-om-reduktionsplikten/

  ” Men nu får bensinbolagen kritik för sina utspel av Konkurrensverket, som menar att uttalanden om priser kan leda till att bolagen följer varandra i prissättningen och sätter konkurrensen ur spel.

  – Att gå ut publikt och signalera hur man tänker göra eller vilka förväntningar man har kan bädda för uppmjukning av konkurrensen, fortsätter han.

  I Sverige stod fyra bränslegrossister för 97 procent av bensin- och dieselförsäljningen år 2021, och om de vet om hur de andra resonerar kan detta tas i beräkningarna när priset sätts.”

  För kanske tio år sedan (minns inte) fälldes väl några bolag för kartellbildning. De hade haft hemliga möten där de gjorde upp om priset.

  16
  1

Kommentera