Skottlossning i Göteborg

VÅLDSVÅGEN. Strax före midnatt natten till onsdagen hörde vittnen skottlossning på en parkering i Hjulvik på Hisingen, Göteborg.

När vi kom till platsen hittade vi hylsor och kunde konstatera att det verkligen hade skett en skottlossning men vi hittade ingen skadad eller misstänkt, säger Christoffer Feuk, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Polisen genomför under natten en brottsplatsundersökning och söker efter vittnen till händelsen.

Vi får se om vi kan hitta någon som vi kan knyta till händelsen. Just nu har vi inlett en förundersökning om brott mot vapenlagen, säger Christoffer Feuk.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Skottlossning i Göteborg

  1. Vi trodde på (SD 20%) och nu ser vi att de svek oss!

    Islamiseringen fortsätter

    Rättssystemet som skall representera folkviljan skyddar de kriminella. Och JK hänger på med pengapåsen. Polisen har en chef som INTE förstår var den ökade kriminaliteten kommer från. Han kunde frågat MATS LÖFVING om råd. Mats L visste det som vill allah vet, Mellan Östern och Afrika.

    Folkutbytet fortsätter i oförminskad takt. Fler socio kulturellt efterblivna skall driva Sveriges högteknologiska industri

    Kvinnovåldet fortsätter öka med antalet toy boys som de riktigt god och …. feministerna kunnat importera.

    MEN, var det detta vi önskade när vi röstade 2022???????

    3
    1

KommenteraAvbryt svar