SD-politiker om islam ”Våldsbejakande skitkultur”

ISLAM. ”IS-kramare” och ”SFI-vägrande kalifatfolk”. Så beskriver SD-politikern Hans Häggqvist muslimer i sociala medier. En syn på muslimer som han menar att han delar med resten av sitt parti. – Vi skriver ju saker i vårt partiprogram. Och då formulerar vi oss inte så som man pratar på Facebook. Men innebörden är densamma, säger han till SVT Väst. Nu ska den lokale ordföranden ta frågan om förtroendet för Häggqvist vidare till SD:s medlemsutskott.

-Pettersson säger att Hans Häggqvist har helt rätt. Islam är en skitkultur och en dödsideologi. Vi har facit runt om i världen.

Araberna, islam och världen

Jag hoppas SD:s medlemsutskott slänger frågan i papperskorgen. Jimmie Åkesson och Rickard Jomshof har uttryckt sig på samma sätt, men här är jag lite orolig. SD:s medlemsutskott har slängt många bra människor under bussen.

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2020/11/jimmie-akesson-om-islam.mp4

***

TIDIGARE Eskilstuna-Kuriren ser inte skogen för alla träd

MEDIA. Eskilstuna-Kuriren publicerar idag en granskning av vad de kallar trollfabriken, alltså alternativa medier, där de påstår att det klipps och klistras i intervjuer för att det ska passa sajtens syften. Det är möjligt att Ekuriren har rätt i detta. Jag vet inte och kan inte svara för andra. 

Att klippa och klistra har tidigare varit de etablerade mediernas specialitet. Därför får Eskilstuna-Kuriren och andra tidningar bara intervjua Pettersson med skriftliga frågor numera, vis av erfarenheten från tidigare intervjuer där man inte känner igen sig.

Nåväl, Eskilstuna-Kuriren kan vara Sveriges första öppet islamistiska tidning och jag förstår att de inte gillar alternativa invandringskritiska medier.

Debatten är inte ny, de etablerade medierna har i varje fall sedan det blev uppenbart att Sverigedemokraterna kunde komma in i riksdagen år 2009 försvarat invandringen och påtalat hur bara och lönsamt det är med asylinvandring. De alternativa medierna har minst lika länge påstått motsatsen. Pettersson började år 2003.

I maj 2009 fick jag en insändare publicerad i lokaltidningen Södermanlands Nyheter som tillhör samma koncern som Ekuriren “22 arabiska länder och islam”. Då gick detta bra sedan startade jag bloggen 2010 och la upp insändaren som ett inlägg. Från bloggen började inlägget delas och gjordes så av Thomas Axelsson, rektor för den fristående gymnasieskolan Europaskolan Strängnäs och det fick Eskilstunakuriren tag i.

Skärmdump från Eskilstuna-Kuriren.

Rektor Axelsson blev naturligtvis orolig och ångrade sig och lovade vara källkritisk i framtiden. Synd att Axelsson och Eskilstuna-Kuriren inte var källkritiska. Hade de varit det eller frågat mig så hade de framgått att insändaren/inlägget om arabvälden kom från UNDP Arab Human Development. Utredningen är från 2005, jag skrev det ursprungligen 2009, men jag tror inte något blivit bättre i arabvärlden.

Så långt har det alltså gått. PK-pressen kallar FN:s rapporter rasistiska i stället för att vara källkritiska. Chefredaktör och ansvarige utgivare på Eskilstuna-Kuriren, Katrineholms-Kuriren och Södermanlands Nyheter Eva Burman kanske skulle jaga trollen på den egna redaktionen. Där finns en man som öppet hyllar muslimska brödraskapet och hotar oliktänkande med stryk…

Eskilstuna-Kuriren på Petterssons blogg…

Vill ni göra tvärtom, läsa om Petterssons blogg på Eskilstuna.kuriren så använd deras sökruta… 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “SD-politiker om islam ”Våldsbejakande skitkultur”

 1. Islams mål är samma som kommunismen, världsherravälde. De vill ha ett kalifat, kommunisterna proletariatets diktatur. Same, same but different. Samma ofrihet, samma brist på demokrati.

  Själv anser jag att islam är en ideologi med religiösa förtecken nedklottrat av en getfösare.

  15
  1
 2. Vi behöver INTE islam!

  Det är snarare muslimerna, som behöver Kristendom!

  För hur har något samhälle förbättras av islam? Jag frågar igen! ?

  Kristendomen, har skapat CIVILISATION och en fungerande GEMENSKAP!

  ISLAM, har bara skapat MÖRKER, FATTIGDOM OCH KRIG!

  NU HÅLLER SAMMA SAK PÅ ATT SKE HÄR!

  VARFÖR?

  JO, för att man har övergett kristendomens mänskliga principer och den verkligen GODE GUDEN, i ett alltmer sekulariserade förfallet samhälle! Och i den andan, har man gett efter för islam!

  För SEKURALISM och ISLAM, är varann mycket lika till sitt uttryck och väsen! Det finns inget heligt hos islam! Islam kommer med ondskan, och sekulariserade öppnar upp för den!
  .
  DÄRFÖR HAR VI SÅ MYCKET VÅLD, VÅLDTÄKTER OCH ONDSKA!

  För att idag, finns inget som stävjar ondskan, när den är så relativiserad!

  Förr hade vi Kristendomen som höll emot, och hade moralisk stadga! Idag har vi INGET som står emot! Allt är idag bara ett svart hål, som hotar att suga ner oss i avgrunden!

  Så vi måste börja värna vår kristendom och sanna Gudstro, på den GODA, FRIA GUDEN!

  Och då menar jag inte den förfallna, dekadenta, sekulariserade kyrkan, utan tron i hjärtat i kampen mot onda islam, och onda socialismen! Sekularismens baneförare!

  Ha en moralisk kristen benhård hållning, och kämpa mot förfallet, våldet, våldtäkterna och omoralen!

  18
 3. Häggqvist har ju helt rätt. Nu på morgonen rapporterar radionyheterna om ett skräckvälde på bibliotek, med narkotikaförsäljning, våld, olaga hot etc.

  Arabyngel naturligtvis, behövs inte så många hjärnceller för att begripa det, även om radion försöker mörka.

  Det enda som hjälper mot muslimer är ett våld kraftigare än vad de själva använder.

  26
   • STÄNG BIBLIOTEKEN!

    De sprider bara dynga idag! Utrensade hyllor, från “olämplig litteratur”, ersatt med vänsterregimriktig propogandistisk litteratur!

    Ja biblioteken har förfallit till dynghögen, som allt annat i PK-folkets förgörarvåld på det traditionellt sunda goda!

    SÅ STÄNG DEM BARA!

    INGEN STÖRRE FÖRLUST IDAG!

    16
    2
 4. Sverige 🇸🇪
  är ett land av och för vita nordbor.

  Uppkäftiga mörka röster gillas ej.
  Därf ska de vara tyst lr flytta ut.

  27
  • vem har sagt det? SD?

   för övrigt och info till hjärndöde Häggqvist:
   Alla som vill fira sin kultur får göra det i en demokrati… och det gör de också. Tacka den svenska demokratin att du får uttycka dig så som du gör, och kräker ur dig en massa skit. men ingen är förvånad, du företräder ett skitparti

   2
   20
   • Rasmus Paludans koranbrännarkultur, ska ha samma kulturstöd, som muslimfester och sagotranseri får!

    VAR FINNS RÄTTVISAN?

    VAR FINNS JÄMSTÄLLDHETEN?

    15
    1
   • Religionsfrihet betyder också att vi ska kunna slippa deras skitkultur! Det är frivilligt att bo i Sverige, vi har inte bett en enda komma hit. Islam är det största hotet mot svenska folkets frihet och demokrati och islam är samhällsomstörtande terrorism och bör omgående förbjudas i Sverige. Koranen är full med hets mot folkgrupp och borde även den förbjudas i Sverige.

 5. Sverige är svenskarnas land och svenska medborgare har rätt att uttala sig om sveriges status precis som de vill. En svensk har även rätt att säga nej till det den inte vill ha utanför sin dörr!

  Vem eller vilka vill ta den rättigheten ifrån oss? DVS säger att “det här är bra” när de planterar något destruktivt innanför gränsen och när det destruktiva är uppenbart så blir det en utmaning.
  Det är en smygande statskupp som ska ta Sverige från svenskarna! Adolf använde media för att övertyga folket och idag använder sveriges makthavare media för att övertyga. I Adolfs rike var det förbjudet att kritisera nazismens konsekvenser idag är det förbjudet att kritisera konsekvenserna av den destruktiva mångkulturen. Man brukar säga “stop stealing cheap” dvs “ta bara de bästa metoderna”. Uppenbarligen tycker makthavarna att adolfs metoder var bra, de gillar säkert även stasis övervakningsmetoder… dvs att nätverka för att sätta dit eller göra surt för.

  51
 6. Tänk om någon kan berätta vad det är som är bar med muslimerna från Afrika och Mellanöstern. Dom är kriminella, dom ljuger, dom är inte utbildade, vi måste skapa låtsasjobb för att dom ska ha något att göra och vi har fått höja pensionsåldern för svenskar för att dom kostar för mycket.
  Är det fler än jag som fattat att vänsterfeministerna har dyskalkyli?

  77
  1
 7. En helt riktig iakttagelse.

  VAD HAR ISLAM TILLFÖRT VÄRLDEN ANNAT ÄN ONDSKA, KVINNOFÖRAKT OCH TERROR?? Jag vet inget!!

  Det är befriande när folk vågar se sanningen och säga som det är. Allah dessa goda och naiva feminister kan dra åt …!

  93
 8. SD skall alltid hålla sig till fakta när det gäller Islam. Ända från våldsideologins begynnelse. Det finns sjöar att ösa ur. Rätt fakta vid rätt tillfälle. Börja plugga. Mosa kläbbmurvlarna.

  60
 9. SD:s medlemsutskott har på uppdrag slängt många omdömesgilla och frispråkiga under bussen. Så kan den händige avancera högt i partiet när konkurrensen klipps bort.

  Det finns en “Botkyrkaväg” i alla partier. Tyvärr breddad och asfalterad även i SD. Partiledaren är nöjd eller bryr sig inte.

  48
  2

KommenteraAvbryt svar