Twitter och statsmedia

INRIKES. Public Servicebolag över hela världen rasade när Twitter märkte dem som ”offentligt finansierade” eller ”statligt finansierade”. Nu är märkningen borta igen. Varför är detta så känsligt?

Sveriges Radio lämnar Twitter – som samtidigt märker public servicebolagen som “offentligt finansierade”. Ett strategiskt sammanträffande på grund av Twitters minskade betydelse – eller ett problematiskt tecken på att de offentliga medierna vill undslippa sina kritiker? Meningarna går isär – som förtroendet för public service.

Dessa frågor tar Henrik Jönsson upp i veckans video om “TWITTER och STATS-MEDIA”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Twitter och statsmedia

  1. Jag tycker det är ett GOTT tecken, att ”TREDJE STATSMAKTEN”, börjar lämna centrum! Liksom etablissemangspolitiker!

    Det är beviset, att vi verkligen, står inför ett paradigmskifte, även i stort!

    För detta är beviset, på att de börjar tappa makt! Att det nu är en ny anda som råder! Och det etablerade börjar lämna centrum, och drar sig ut mot periferin!

    Många vågar idag angripa vänstern och säga det den är: VÄNSTEREXTREM!

    Och VÄNSTERN klagar att de inte får komma fram med sina synpunkter, lika mycket som högern! Jo, det har de sagt, och fört fram!

    Men det är inget konstigt! DET ÄR ANDRA TIDER NU!

    VÄNSTERN, har haft sin tid! NU, är det en ny konservativ era vi går till mötes! Och VÄNSTERN krackelerar allt mer!

    IMPERIER KOMMER, OCH GÅR!

  2. Det är ett antal viktiga saker man måste ha klart för sig
    Det första är att det är förbjudet att finansiera företag i konkurans med andra med skattemedel innom EU med andra EU stater. Och det innebär att SVT och public servis bedrivs olagligt enligt EU regelverk efter som tv 3 sänds från England är det intressant att veta om det inteär dags för en Palme ? ( Dvs det var Palme som jagade radio syd och radio Nord och piratsädningarna i Nordsjön?)

Kommentera