Gudrun Schyman har nya lekkamrater

EXTREMISM. I går var det budgetdebatt i riksdagen då 21-åriga Rufus började skrika “Återställ våtmarker” tills han bars ut av vakter och debatten kunde återupptas efter ett kortare avbrott. Mannen är nu misstänkt för störande av förrättning och har överlämnats till polis.

Gudrun Schyman hindrar arbetarklassen från att ta sig till och från sina jobb

Utöver protesten i riksdagen hade extremisterna i gruppen Återställ Våtmarker bestämt sig för att ta sig ut i Stockholmstrafiken igen och genomföra en demonstration i trafiken.

Skillnaden mot tidigare aktioner från Återställ Våtmarker var att den tidigare ledaren för Vänsterpartiet och Feministiskt parti Gudrun Schyman marscherade med. Det är några år sedan Gudrun var med i Marxist-leninistiska kampförbundet, en Kinatrogen kommuniströrelse som förespråkade väpnad revolution.

I mars 2022 lämnade Schyman Feministiskt initiativ, som hade inlett uteslutningsförhandlingar mot henne. Bakgrunden var att Schyman hade varit med och grundat partiet Klimatalliansen som syftar till att lyfta frågor om den globala uppvärmningen. I dag tillhör Schyman Klimatalliansen, ”En blocköverskridande allians för att accelerera klimatpolitiken”.

Återställ Våtmarker säger:Helt vanliga människor vägrar vara åskådare till regeringens dödsprojekt☠️ Helt medvetet ökar våra makthavare utsläppen istället för att sänka dem och skydda sitt folk från total katastrof. Återställ Våtmarker lyfter en enkel lösning: förbjud den skadliga torvbrytningen och återställ våtmarker för att billigt och effektivt sänka Sveriges utsläpp

Idag går gruppen på Västerbron Stockholm och blockerar trafiken. De håller upp en banderoll med texten “Förbjud gruvbrytning”.

-Pettersson har inget emot att våtmarkerna återställs och att torvbrytningen upphör men anser att det finns mycket bättre metoder än att hindra människor som är på väg till och från sina arbeten, till skolor, affärer osv.

En gång eldade Gudrun Schyman upp 100.000 kronor i sedlar, en annan gång fick hon frågor om ekonomi och sa “man kan räkna på hitan och ditan men…..”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Gudrun Schyman har nya lekkamrater

 1. Det vore nåt, att ta sig in i riksdagen under en debatt, och skrika:

  “Ut med invandrarna, ut med de kriminella!”

  Det vore nåt det! 🙂

 2. Här har vi det verkliga beviset på att kvinnor och höns delar samma genuppsättning, så när som på en. Den som gör att kvinnor inte skiter på golvet.
  ( Fast med Gudrun vete fan…….)

  14
  1
 3. Torvbrytning är väl inte det största problemet med våtmarkerna.
  Bästa anledningen att återställa dessa är för att få upp grundvatten-nivån så vi har bra vatten. Så slipper man gnälla om global uppvärmning när man märker att grundvattnet är lågt. Det är urdikningen av sjövar och våtmarker man hållit på med i 100 år i Sverige som är det största problemet. Inte torvbrytningen.

  13
  1
 4. Rufus bor hemma hos “mamsen” i Hägersten…
  Vad har gör i övrigt är okänt men troligtvis studerar han något på Södertörn etc. Jag tror INTE att han arbetar

  32
 5. Man måste ge Gudrun Schyman kred för att hon är skicklig på att hitta affärsmöjligheter i den socialistiska våtmarken.
  Men är det inte dags att pensionera denna socialistiska tokkärring.
  Det verkar som att Svt har fasat ut henne nu, där hon annars var en kär och välkommen debattör i alla program av Svt.
  Det börjar med vindkraft och slutar med kolkraft. Fråga tyskarna.

  46
 6. Förslagsvis så gör de en slagning i Rufus ekonomi så får vi reda på vilka det är som finansierar dessa påhitt.

  38
 7. Jag tycker att det är bättre att de skaffar sig ett jobb och bete sig som folk. Men det kanske är för mycket begärt. Men men! Det är ju min åsikt

  45
  • Tror dom här gatusittarna att någon bryr sig om dessa aktioner ? Det enda dom uppväcker är en helig ilska när folk inte kan ta sig till jobb och annat Varför inte sitta utanför Riksdagshuset i stället.En stor park därutanför där dom kan “häcka ” hela dagarna.Gudrun kan visa vägen om dom inte hittar dit…..Dom här aktionerna kommer inte att sluta på gatorna förrän någon eller några blir nermejade av någon bilist som kommer att få ett “totalspel”på dom….

   39
  • Håller med Kent, hon är otrolig på att hitta nya inkomster för att hålla sig aktiverad.
   kanske dags för svenska staten att få ersättning för det underbara köp och sälj kolet i Tyskland som inte fick användas

Kommentera