Vänsterextrema ETC är upprörda över att bli kallade vänsterextrema

MEDIA. Vänsterblivna Andreas Gustavsson, chefredaktör på ETC, är upprörd över att Tobias Andersson (SD) utan kommentar eller följdfrågor i SVT Rapport kallar Dagens ETC för ”vänsterextrem”. Andersson är ordförande i riksdagens näringsutskott, säger inte bara att SD direkt styr utnämningspolitiken, han underkänner dessutom professor Tomas Kåberger som styrelseledamot i Vattenfall explicit för att denne skrivit för Dagens ETC.

Andreas Gustavsson till höger på bilden som kommer från ETC.

-Pettersson tycker att Andreas Gustavsson är lite löjligt, ETC har för vana att klistra etiketter på andra. Jag söker på högerextrem på ETC:as hemsida och får fler svar än jag kan räkna.

ETC är en vänsterextrem, bidragsberoende, konkursmässig skräptidning.

Läs gärna om ETC på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Vänsterextrema ETC är upprörda över att bli kallade vänsterextrema

 1. Om en extremt våldsam stenkastande vänsterextremist åker på stryk av Polisen, så kvider vederbörande och hävdar att han eller hon de blivit utsatta för övergrepp.

  Den stenkastande “Hannes” under EU-kravallerna, fick en 9mm Parabellum i kroppen, och det var helt rätt. Hade jag haft en AK-4 eller AK-5 som polisman, skulle han inte överlevt.

  Bo.

 2. Snuskigt att vänsterextrema SVT i praktiken ber vänsterextrema ETC om ursäkt. Det visa återigen var Public Service hör hemma. Det är samma Public Service som kallar Samnytt för hatsajt, konsekvent kallar Paludan högerextrem, låter de rödgröna partierna kalla regeringen för blåbruna, låter Stenevi och Bolund kalla SD för bruna osv, osv. Partiska Public Service visar gång, på gång att de är en integrerad del av extremvänstern. Låt kvasten gå så det viner om den i Public Service.

  18
 3. På samma sätt kommer djävulen själv vrida sig och kvida i outsägliga plågor, när den fallne ängeln, eller monstret binds fast för all tid, på den yttersta dagen. (j/k)

  10
 4. Tobias Andersson brukar ha rätt i sina analyser, ni kommer väl ihåg när han frågade Löfven om han höll på att kratta manegen för sig själv om att få ett välbetalt jobb inom
  FN, ? Löfven tyckte att frågan var så dum att han inte ens ville svara?

  Var har vi Löfven idag då? Jo just det på ett välbetalt jobb inom FN, Sveriges i särklass
  sämsta ledare genom tiderna!

  34
 5. Där satt den. Såg just rapport där man just talade om att Etc är inte allt vänsterextrem. Nu väntar vi på att man ska rätta till att man säkert 100 ggr kallat Paludan Högerextrem. Har aldrig hört namnet utan att SVt nämner högexstrem före. SVT oprtiskt jo pyttsan de är så partiska man kan bli,

  42
 6. Kommunisterna har aldrig tålt den leken de leker när den hamnar emot dem.
  Precis likadant överallt.

  36
 7. Man kunde även lägga till SVT TV 4 och den största delen av Media, dom är inte bara
  lika vänsterextrema som ETC, dom är så korkade att dom tror att allmänheten inte kan
  konstatera detta.

  41
 8. Endast kläggmurvlar fördriver sin tid på ETC. Skatteslaven betalar för det umbärliga sysselsättningskalaset.

  31
 9. Extrema gillar att kalla varandra extrema, de begriper inte bättre. Det är deras livslust att bråka.

  21
  5
 10. Vänsterextremisterna vill ha monopol på att beskriva verkligheten, därför får vi inte reda på hur verkligheten ser ut… i verkligheten alltså!

  67
 11. Eftersom ETC är beroende av att få sina bidrag från staten så kanske inte chefredaktören ska ha några åsikter om de som betalar ut bidragen.

  74
  1
 12. Jönsson citerar: “ETC är en vänsterextrem, bidragsberoende, konkursmässig skräptidning.”
  Jönsson utropar: Heja Pettersson ! ! !

  74
  3
 13. Låt fanskapet vara upprört. Denna tidskrift är just extremt vänsterextrem. Med bidrag från staten.
  Där finns en uppgift för Tidögänget – att se över vilka som uppbär bidrag. Varför skall regeringen ge bidrag till någon som motarbetar dem? Med den “lysande” journalistiken som ETC frambringar så bör de ju klara sig själva i ekonomiska frågor.

  67
  2
  • Vem köper ETC ? En tidning som sätter högerextrema etiketter på allt som inte passar deras vänsterskruvade sk.journalistik.En tidning som bara existerar p.g.a.presstöd från statens generösa kassa..Denna låtsasindingnation av att själv få en helt berättigad och sanningsenlig etikett passade inte Herrn….Då ska det rasas…..Löjligt är bara förnamnet.

   59
  • DET ÄR ANDRA TIDER NU! 😀

   Men det vill inte gammeletablissemangsmakten förstå!

   Den gamla survänsterns dagar, är snart förbi!

   Nu är det andra kort som gäller! Och vi blir fler och fler, PÅ DEN SANT GODA SIDAN! 🤩

   Och TACK OCH LOV FÖR DET! 🤗👍👍👍

   16

Kommentera