Total övervakning hotar Europa

EU. Total övervakning hotar Europa. Ett nödvändigt redskap för att upprätthålla tryggheten säger vissa – ett totalitärt hot menar andra. Vad ÄR egentligen “Chat Control”? Hur väl fungerar EU:s regleringar? – och vad händer med ett samhälle som offrar frihet för att vinna trygghet?

Dessa frågor tar Henrik Jönsson upp i veckans video om “TOTALÖVERVAKNING”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Total övervakning hotar Europa

  • Det är som det gamla skämtet “bidrag till trivseln på fin arbetsplats stanna hemna”. Går hon i pension så har hon gjort sitt livs största insats för mänskligheten med detta.

 1. Det är dags att börja montera ner EU till det de rimligen skall syssla med.

 2. Jaa vi har MSM, statligt finansierade (rikligt), brandvägg mot Ryssland precis som NK har mot oss… och det räcker inte trots att så fort man yppar en avvikande uppfattning well….. länge sedan fakta fungerade…. vi är på god väl till en multipolär värld…. trots att bara 7/8 av världen vill det numer…… kallas västlig demokrati….. eller amerikansk demokrati…..?

  5
  5
 3. Skrämmande, det där fejset.
  – Ja, hon har väl fått sin uppmärksamhetsstund på jorden, Ylva Johansson. ..

  13
  1
  • Det är nästan så att det blir strömavbrott och telefonen startar om när det där fula ansiktet dyker upp på bild.

 4. När en liten klick självutnämnd elit får alltför stort inflytande blir det lätt så. Makten måste skyddas till varje pris. Sovjetunionen, DDR, EU, SAP, med flera.

  24

Kommentera