Carola låter som Jimmie Åkesson

INRIKES. Artisten Carola Häggkvist får mycket ros på sociala medier och kritik bland vänsterblivna opinionsbildare efter att hon sågat invandringen och islam i en intervju med Svenska Dagbladet. Kristina Lindquist på Dagens Nyheter kallar Carola för ”muslimhatare”, men hennes kollega Alex Schulman menar istället att Carola är ”naiv” och att hennes uttalande är ”främlingsfientligt”.

-Pettersson tycker det är bra att Carola börjar låta som Jimmie Åkesson och hoppas fler följer efter.

Om Carola på bloggen…

Om Alex Schulman på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Carola låter som Jimmie Åkesson

 1. (>1400 ord, lästid 10 minuter)

  “Pettersson” skriver…

  “-Pettersson tycker det är bra att Carola börjar låta som Jimmie Åkesson och hoppas fler följer efter.”

  I denna korta mening göms människans natur och det demokratiska synsättet, där det förra inte tillåts och de senare inte längre gäller… för svenskar, i Sverige:

  *
  En svensk som inte känner sig
  — dvs. tyckanden, som är spontana och därför svåra att kontrollera, vilka skiljer sig från åsikter, som kan ändras med argument
  — berikad av/ser fördelarna med den av det politiska och kulturella etablissemanget införda [1] mångkulturen, etniska mångfalden, och nu senast ‘mångreligionen’ (“Pettersson” 2023-04-08 “Misstroende mot religiösa” angående Isak Reichel, Myndigheten för stöd till trossamfund, SST), anses av detta etablissemang vara rasist/rasistisk/främlingsfientlig/högerextrem (SVT:s subjektiva benämning på AfS och Paludan)…

  … och får sin människosyn/’värdegrund’ (statligt påbud) offentligt jämförd med historiens Adolf Hitler och andra rasister… men inte med dagens somalier i Somalia eller irakier i Irak eller kurder i Kurdistan (ej av omvärlden erkänd suverän stat), vilka är nationella/regionala folk som inte vill omdana sina länder likt Sverige, men slipper få sin människosyn och mänskliga natur — att känna samhörighet med sitt eget folk (Wikipedia: Tjärna Ängar, Borlänge: “Området kallas ibland för Lilla Mogadishu på grund av den höga andelen invandrare från Somalia”) — ifrågasatt.

  Detta det politiska och kulturella etablissemangets tillsynes hycklande kan förklaras med deras omedvetna eurocentricitet (ett rasistiskt synsätt, enl. dem själva), som visar att icke västerländska nationella folk är så socialt underutvecklade att de inte kan mätas och (för)dömas med svensk (överlägsen) moralmåttstock.

  Det politiska och kulturella etablissemanget ställningstaganden/rasistutpekanden är ett (retoriskt) arv från 1980/90-talets bekämpande och bojkott (dvs. en form av exkludering, att jämföras med fackförbund [2]) av de rasistiska sydafrikanerns apartheidregim (1948–1994), som hela det svenska folket deltog i.

  Att fördöma och exkludera människor i avlägsna länder får inga sociala konsekvenser för människor i det egna landet. Men, att göra detsamma mot sina medmänniskor, det egna landets medborgare, får konsekvenser eftersom reaktionen på rasistanklagelser blir synlig/påtaglig men bortse ifrån, och hånas:

  “det är ju patetiskt”, “ömhudade debattörer” som “inte tål motargument”, enligt nuvarande SVT-chefen Jan Helin (dåvarande chefredaktör och VD på Aftonbladet) i debatt 2014 med bl.a. Gunnar Sandelin (fd. SVT-journalist, debattör, socionom) som vittnade om att journalistkollegor (bl.a. på SVT och de stora tidningarna) “… vågar inte säga vad dom tycker om invandringen på jobbet för då är det kört” [“rasist-nischas”], vilket inte fick med-debattörerna SVT-vd:n Eva Hamilton och SR-vd:n Cilla Benkö att reagera.

  (— YouTube-videor: 1.”Debatt SVT 2014-03-06 | Får man säga vad man vill i Sverige eller har vi en smal åsiktskorridor?”; 2.”Svensk debatt om invandringen”)

  Möjligen kan denna uteblivna reaktion på åsiktsförtrycket (upplevs av en person som inte vågar uttrycka sina tyckanden och åsikter) förklaras av att den som räds rasiststämpeln får skylla sig själv, vars rädsla inte är förvånande då en rasist kategoriseras tillsammans med andra moraliskt vedervärdiga personer såsom våldtäktsmän, barn- och hustrumissandlare och mördare, och dessutom associeras med nämnda Adolf Hitler och hans nazister.

  (2022-08-18 Göteborgs-Posten Gästledare
  “Hela verkligheten har blivit diskriminerande”
  Lars Åberg:
  – “Det är en bekväm ståndpunkt. Om rasismen är allestädes närvarande kan ingen svära sig fri, och eftersom RASIST ÄR DET VÄRSTA EPITET NÅGON KAN FÅ I SVERIGE skaffar sig den som slungar det ur sig ett MORALISERANDE ÖVERTAG.”)

  Denna rädsla för det politiska och kulturella etablissemangets rasistanklagelser kan få även den mest självsäkre och rakryggadde person att hålla tyst…. …

  (2016-09-17 Sydsvenskan se, Nils Karlsson, MP, Malmö (jämställdhetskommunalråd): “Rädsla för rasiststämpel har hämmat insatser mot [av invandrare medförda, Min anm.] hedersförtryck[et]”)

  (2021-08-11 Göteborgs-Posten Ledare
  “Så åt sig rädslan in i Göteborg”
  [ang. rapporten ‘Finns det en tystnadskultur i Göteborg Stad?’]
  – “Personal i stadens tjänst har ‘ifrågasatt utbildningsinsatser inom staden då de anser att hedersfrågor inte är ett verkligt problem’ och ANKLAGAT KOLLEGOR FÖR ATT VARA RASISTER NÄR DE LYFTER HEDERSFRÅGOR.”
  – “Vill man förstå hur en TYSTNADSKULTUR uppstår kan man dessutom med fördel lyssna på Vänsterpartiets kommunalråd Daniel Bernmar vars modus operandi är att ÖPPET KALLA MENINGSMOTSTÅNDARE FÖR RASISTER i tid och otid.”
  – “‘Fel’ utsagor innebär att ‘fiska i grumliga vatten’ . INGEN VILL HAMNA PÅ DEN SVARTA LISTAN ELLER MISSTÄNKLIGGÖRAS i en sådan miljö av ideologiskt angiveri.”)

  *
  … … Och påverka demokratin, yttrandefriheten och den demokratiska processen: Riksdagsvalen (plural!).

  2016-01-27 Expressen Debatt
  “SD kunde vara störst – om kvinnorna VÅGAT [SO: ‘ut­sätta sig för risken att förlora något värde­fullt’ T.ex. sin medmänsklighet, sina vänner/arbetskollegor]”
  forskare, Göteborg universitet:
  – “Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, HADE SD ENLIGT GÄNGSE VÄLJARMODELLER MED RÅGE VARIT SVERIGE STÖRSTA PARTI.”
  – “Det visar sig nämligen att män och kvinnor inte alls skiljer sig särskilt mycket åt när det gäller inställning till invandring eller politiskt förtroende. Tvärtom visar undersökningar att kvinnor sympatiserar med invandringskritiska partiers budskap i samma utsträckning som män.”

  Det finns anledning för de 7 riksdagspartierna (S M V MP C L KD) att ägna sig åt självkritik då de kunde ha, som enig Riksdag, ogiltigförklarat SD:s röster 2010 och 2014 (möjligen även 2018 och 2022) med motiveringen Rasism: vilken är ett hot mot demokratin, värdegrunden/människosynen och Sveriges utveckling, och lärdomen från historien, som inte får upprepas, då ett folk demokratiskt röstade fram Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet (NSDAP) 1932/33.

  2014-12-06 Dagens Nyheter Debatt
  fd. statsminister Löfven (S):
  – “Sverigedemokraterna är ett nyfascistiskt enfrågeparti som vare sig respekterar människors olikheter eller Sveriges demokratiska institutioner.”

  2016-04-08 Aftonbladet Debatt
  “SD:s partiprogram rasistiskt i klartext”
  riksdagsledamöterna Finn Bengtsson (M), Rolf K Nilsson (M):
  – “För alla som anser sig vara demokrater, och för oss tillika moderater, är denna programtext skrämmande läsning i sig, men också osaklig om vi ser till var den vetenskapliga genetiska forskningen befinner sig i dag.”

  2021-02-17 Göteborgs-Posten
  [fd. statsministern Löfvens (S) åsikt om Moderaternas ev. samarbete med SD]:
  – “Och då halkar man snart in i ett skede där man riskerar att begränsa demokratin.”

  *
  Istället blev det inte särskilt effektiva överenskommelser:

  2014-12-27 DÖ, Decemberöverenskommelsen, S MP M C L (KD)
  Wikipedia: “Avsikten var att stänga ute Sverigedemokraterna från inflytande”

  2018-01-11 JÖK, Januariavtalet, S C MP L
  Wikipedia: “En avgörande anledning till att avtalet kom till stånd var att man ville minimera Sverigedemokraternas inflytande.”

  *
  I övrigt: Det är förvånande… djupt tragiskt att det politiska och kulturella etablissemangets rasistbekämpande representanter tror att de förbättrar stämningen och umgänget mellan svenskar och invandrare genom att offentligt hävda att svenskar är rasister (främlingsfientliga, högerextrema)… år ut och år in.

  Resultatet?
  Till exempel i vissa skolor, där invandrarbarn (bemyndigande av etablissemangets representanter och andra vuxna), med MORALISKT ÖVERTAG, kallar svenska barn för ‘rasist’, ‘svennejävel’ och ‘hora’.
  (Bägge sorters barn är offer för de vuxnas obetänksamma och historiskt färgade fördömarretorik.)

  — I sin goda strävan förstörde de Sverige. Det tycker till och med besökande utlänningar:

  – “To experience its [Sveriges] rich culture and traditions, Dalarna is certainly a place for this. It is with this view that students enrol at Dalarna University.”
  – “The first impression of every student both national and international is ‘Oh! Where are We [Tjärna Ängar, Borlänge]? Is this Sweden?’.”
  (— Ur brevet 2020-09-28 från Dalarnas Studentkår till skolledningen.)

  Och, de bidrog till att Jordens stora mångkultur blev något, knappt märkbart kulturellt fattigare när den förlorade en av sina (minsta, och därför utan värde att bevaras till framtida generationer?) beståndsdelar: det svenska Sverige:

  18 bilder som exemplifierar Jordens mångkultur, sammanhållen och avgränsad av nationsgränserna, skapade av (!) artificiell intelligens (AI), där informationen är programmerad av människor (eller av mig, om jag hade haft en möjlighet):
  “AI Recreated Families From Different Countries And The Results Are Fascinating”
  (— 2023-02-13, TheLanguageNerds.com)

  [1]
  det politiska och kulturella etablissemangets införda mångkultur:

  2021-april Axess Magasin (nr. 3) “Det gick inte”
  Mauricio Rojas (FP/L):
  – “Både opinionsundersökningarna och forskningen visade ganska tidigt att det fanns ett betydande folkligt missnöje. Sedan FLERA DECENNIER tillbaka har OMKRING HÄLFTEN AV BEFOLKNINGEN ANSETT ATT INVANDRINGEN VARIT FÖR STOR.”)

  2022-05-23 Kvartal.se “Invandringsfrågan förklarad i en enda graf”
  Henrik Höjer, vetenskapsredaktör:
  – “DEMOKRATINS MÅL ÄR ATT FÖRVERKLIGA FOLKVILJAN. Därför bör det finnas en viss nivå av åsiktsöverenstämmelse mellan folkvalda och väljare.”
  – “Men invandringsfrågan – som skapat så mycket friktion i svensk politik – är ett stort undantag.”

  [2]
  fackförbundens exkludering:

  2019-03-27 Fackförbund.com (est. 2014, jämförelsetjänst)
  “Flera fackförbund säger nej till SD”
  – “Av de 14 fackförbunden som ingår i LO säger sju av dem nej till att ha ett förtroendeuppdrag i facket samtidigt som man är politiskt aktiv i Sverigedemokraterna”
  – “Handels, Kommunal, Byggnads, IF Metall, Pappers, Hotell- och restaurangfacket, Livs eller Fastighetsanställdas förbund accepterar inte att förtroendevalda medlemmar är politiskt aktiva i SVERIGEDEMOKRATERNA.”
  – “De förbunden som säger nej till förtroendevalda som är politiskt aktiva i SD hänvisar till VÄRDEGRUNDEN i deras stadgar som generellt säger att de arbetar för allas lika värde.”

 2. Carola behöver INTE be om ursäkt vad hon sagt och tycker.

  CAROLA du har till 100 % rätt i vad du sagt. De vakna och seende Svenskarna tycker exakt detsamma som du säger.

  15
 3. 👍 Tummen upp för Carola!!

  och den där narcisisstiska pippin Schulman TROR att han har ett socialt arv att leva upp till..
  Pyttsan! – hans far jobbade med tv-program i det mediets ungdom.. BIG deal..!
  Det betyder inte ett vitten idag.
  Och enl honom själv, så krökade hans mor rätt friskt.
  Socialt avundsvärt?
  Snarare tvärtom. Så, tona ner..

  16
 4. Att Carola ser hur Sverige förändrats är ett bevis för att förändring tränger in i nya områden. Ett exempel, besök Kista centrum så får ni se på förändringen, helst en fredag efter fredagsbönen. Och åsiktsmaskinerna på DN och AB bör ta sig en tur ut dit. Det sorgliga är att Kista bara är en ort i mängden av totalt förändrade områden i landet.

  17
 5. Läs vad som skrivs i Göteborgs-Posten. Glöm inte kommentarerna. GP är väl snart den enda blaskan man får kommentera. Jag kan inte komma på någon annan.

  Göteborgs-Posten: Carola om kritiserade Svd-intervjun: ”Svårt att se nyanserna”

  https://www.gp.se/kultur/kultur/carola-om-kritiserade-svd-intervjun-sv%C3%A5rt-att-se-nyanserna-1.96722434

  Göteborgs-Posten: Carola ger invandrare skuld för skjutningar

  https://www.gp.se/kultur/kultur-n%C3%B6je/carola-ger-invandrare-skuld-f%C3%B6r-skjutningar-1.96581245

  Göteborgs-Posten: Hynek Pallas: Carolas syn på svenskhet borde inte förvåna någon

  https://www.gp.se/kultur/kultur/carolas-syn-p%C3%A5-svenskhet-borde-inte-f%C3%B6rv%C3%A5na-n%C3%A5gon-1.96730330

  1
  5
 6. Du tycker väldigt mycket om vad du tror att jag tycker. Du har fel på alla punkter.

  Jag har dessvärre ingen soffa men jag kan resa mig ändå. Jag behöver inte se mig omkring i landet. Det räcker att jag ser mig omkring där jag bor.

  Jag är inget fan av Carola och kommer aldrig att bli. Jag kan hålla med om det hon framförde i SvD. Med det förringas till noll och inte i och med att hon pudlar och ursäktar sig och försöker förklara att det var inte så hon menade. Hade hon varit klok hade hon inte gått i polemik med professionella tyckare. Det går aldrig att försvara sig mot murvlarna på deras egna plattformar.

  Har Carola ifrågasatt att det pågår ett invandrarkrig? Jag trodde det var tvärtom.

  3
  16
  • Du Jens H verkar ensam om dina åsikter här på Petterssons.
   Men någon måste ju ha dom avvikande åsikterna och den skeva samhällsuppfattning också.
   Jag är inget fan av Carolas musik, men jag kan uppskattar när människor tar bladet från munnen och säger sanningen.
   Det jävliga i PK Sverige är att man tvingas be om ursäkt för att man talar sanning.
   Det behöver inte Alex Schulman för han svamlar och ljuger hela tiden och då verkar det gå bra.
   Jävla konstigt samhällsklimat det blivit i Sverige.

   17
   1
 7. Heja Carola!
  Det här kan bli en riktig game-changer. Någon ur kulturetablissemanget som vågar säga något som är förbjudet enligt PK-doktrinen. Det finns en Svensk kultur.

  28
 8. https://www.expressen.se/noje/kronikorer/fanny-svard/mesigt-att-carola-skyller-pa-en-tidning-nar-hon-varit-stjarna-i-40-ar/

  Nu är det OK att slå sista spiken i Sverige kistan. LEVE ISLAMISMEN och DEN SVENSKA NAIVITETEN!

  Att dessa GODA skulle vakna kan vi glömma. Inte ens de mest hårdföra feministerna fattar vad som väntar. KANSKE TYCKER DE BÅTTRE OM ATT BLI GULLADE MED AV IMAMER OCH ANALFABETER ÄN ARBETSSAMMA SVENSKA MÄN SOM GÅR TILL JOBBET OCH GÖR RÄTT FÖR SIG!

  FAEN TA ALLAH DESSA SVERIGE HATARE!!

  24
 9. Schulman klagade knappast när Henrik skyfert lät som någon politiker på vänsterflanken!

  Media skyddar allt som bryter ned det svenska och hatar allt som värnar det svenska. Nu kan Carola förvänta sig dålig eller ingen recension när hon är artist, hon kommer också bli mindre bokad. Det berättar om hur djupt Sverige är kapat av sverigehatande aktivister.

  Media gillar att muslimer i muslimska länder bevarar islam men hatar att kristna vill bevara en kristen nation. Media ser hot från en kristen majoritet men välkomnar att islam växer till politisk makt.
  Det är helt enkelt så att nästan all etablerad media hatar Sverige, det enda motstånd du kan göra är att säga upp din lokaltidning och rikstäckande tidning. Surfa inte in på deras hemsidor.

  Gynna alternativmedia, de är billiga att prenumerera på. Det ger dem pepp och lite ekonomi att fortsätta och satsa mer. Maila dem och ge beröm för deras artiklar ni gillar och vill läsa mer utav.
  Kan du skriva eller har ideer, kontakta dem om det. Alternativmedia behöver fler artiklar om allt möjligt roligt och allvarligt, då vill fler dit och läsa. En bra historieberättare får gehör!

  38
 10. Alla kloka människor låter som Jimmie Åkesson. Vad vänstern vill mer än att baktala och trakassera konservativa och högerpolitiker är en gåta. Det kanske är det enda de kan.

  40
 11. Alex Schulman är en liten människa vars existens är baserat på att försöka mobba andra människor. I mina ögon en falsk typ. På något sätt stockholmkändisarna personifierad.
  Gud nåde den som säger sanningar!

  55
 12. Vem fan bryr sig om vad Alex Schulman tycker eller inte tycker. Är han släkt med åsiktskonstnären Malte Lindeman?

  55
  • Han är barnbarn till åsiktskonstnären Sven Stolpe. Även han en ordbajsare av stort mått. Sven Stolpes stora ‘patriciervilla’ i Filipstad är numera moské. Det verkar Alex tycka enbart är trevligt. Det kan man ju tycka när man långt borta i Stockholm. Någonstans på Öfvre Östermalm om jag inte tar fel.

   12
 13. Vem bryr sig om vad den dåren säger egentligen? Men såg precis att hon pudlar, vilket inte förvånar mig. För den Alex har väl inte gjort annat än mobbat folk. Nä! Den människan borde moppa golv någonstans istället. Förmodligen har han och har nog allvarliga problem i sitt liv. En narcissistisk individ.

  46
 14. När Alex Schulman “blev till” var Allan Schulman 56 år. Den medicinska expertisen har varnat för att bli far i hög ålder. Här ser vi ett exempel på det. Än värre blev det med Calle Schulman.

  57
 15. Nu har vi kommit så långt i Sverige att någon som säger sanningen måste be om ursäkt, annars blir det böter eller i värsta fall fängelse! Det påminner om Ryssland och DDR. Hur ska vi få en ändring i samhället när en stor del av etablissemanget ylar i högan sky när någon antyder att invandrare är krimminella?

  77
 16. Den som inte för minst 15-20 år sedan insåg att svensk invandringspolitik skulle kuka ur så fullständigt som nu inträffat, torde haft en hjärnkapacitet som en manet, eller svensk politiker, oavsett partifärg nästan. Och tyvärr har vi bara sett början. Tack ni jävla löss….

  72
 17. Vad jag kan förstå har hon inte pudlat utan står på sig. Sen att läsa såna idioter som Schulman som ju är en av detta lands största idioter och då är ju konkurrensen stenhård. Sen läser man att hon har mötts av hård kritik men naturligtvis glömmer slaskpressen att hon mötts av ännu större beröm. Sen om politiker och journalister varit som Jimmie Åkesson hade vårt land sett ofantligt mycket bättre ut än idag.

  71
  1
 18. Det finns INGEN chans att Sverige skall bli normalt igen så länge det finns en så stor mängd av VÄNSTER HJÄRNTVÄTTADE MÄNNISKOR I SVERIGE.
  Ingen tvekan ISLAM kommer att ta över vårt land.

  Ps. de hjärntvättade människorna är som de tre aporna. Ser inget. Hör inget. Förstår inget.

  Grattis till Carola som sa vad en stor del av Svenskarna tycker.

  72
  1
 19. Uthängning av skilda muslimska kvinnor tycker Alex är helt ok, grattis idiot.

  52
  1
 20. Tyvärr är vi tillbaka på ruta ett igen, efter mindre än en vecka. Carola har pudlat och ångrar nu sin plötsliga medvetenhet. Slutsats : “Om 99% av skjutningarna är utförda av invandrare, så är det alltså icke invandrare som har skjutit…eehhh… Ville nog inte äventyra ev. ekonomiska avbräck.

  42
 21. Nu pudlar Carola

  https://www.dn.se/kultur/carola-angerfull-efter-kritiserad-intervju-om-invandring/

  SORGLIGT!!

  De s.k goda och naiva har helt slagit sönder det trygga Sverige jag fick växa upp i.

  TIDÖ avtalets pladder om hårdare tag i migrationsfrågan av bl.a Maria Malmer Stenegard (M) är bara en rökridå.

  SVERIGE SKALL FÖRSTÖRAS! KOSTA VAD DET KOSTA VILL!

  Men vem skall upprätthålla välfärden när 15.000 lämnar grundskolan utan fullständiga betyg varje år?

  55
 22. ISLam fungerar INTE i Sverige.
  Det finns över 100 andra länder där ISlam fungerar bätte men INTE något av dem har väl lika generösa bidrag och -system som Sverige.

  71
 23. Tänk att en sån simpel idiot som Alex Schulman tillåts skriva i dagspressen.
  Han agerar PK kärring i allra högsta grad.
  Carola ska ha en stor eloge för sin ärlighet och sanna samhällssyn.
  En gång för alla bör väl alla nu sett vad Alex Schulman går för.
  Bojkotta och avstå från allt vad denna landsförädare Alex Schulman ägnar sig åt i sociala medier och press.
  Det vilar en stor skam över denna ynkrygg som ger sig på Carola för att hon säger det fria ordet och sanningen om Sveriges invandrarkrig.
  Carola kommer bli ännu mer folkkär efter denna uppståndelse.

  76
  • Alla ni som tycker så mycket här i forumet. Läs själva vad ni har skrivit:

   https://petterssonsblogg.se/2023/04/07/carola-har-vaknat/
   https://petterssonsblogg.se/2023/04/10/vad-menar-aftonbladet-med-rubriken-om-carola/

   Varifrån har du fått att Carola är folkkär? Jag vill mena att den tiden sedan länge är förbi. Hon kommer inte att bli populärare om hon fortsätter hyckla.

   Du skriver om uppståndelsen. Den var väl i söndags om man ska tro på de religiösa. Och tro på de religiösa ska man självklart göra.

   5
   42
   • Jens H. Det känns som du står bakom Alex Schulman och PK maffian.
    Du kanske tycker Sverige ska vara som det är nu, då tillhör du möjligen några samhällsblinda på yttre vänsterkanten.
    Det blir man sannerligen inte folkkär av.
    Beträffande uppståndelsen tror jag du borde resa dig upp från soffan och se dig om i ett land där det pågår ett invandrarkrig som Carola ifrågasatte.
    Vilket jag tror dom flesta tyckte var en klarsynt iakttagelse av henne.
    Tycker du Jens H att det är rasism att ta upp ett stort samhällsproblem i Sverige idag 2023. ??

    28
   • Ja du Jens H. Du ser nog inte mig skriva något speciellt om Carola. Inte min musik smak. Men folkkär tror jag nog hon är, tror nog att de flesta som lyssnar på henne, har hennes syn på det hela. med andra ord så tror jag att de stödjer henne-
    Hon står på högre kurs än den där Alex

    11

Kommentera