Klimatväldet

INRIKES. Så fortsätter Miljöpartiet att utöva makt över Sverige – oavsett vad svenska folket röstar på.

Klimatmålen hotas – och enligt klimatpolitiska rådet kan konsekvenserna bli både förbjuden biltrafik och begränsat jordbruk. Hur fungerar egentligen Sveriges klimatmål? Vad ÄR det klimatpolitiska rådet? – och vad händer med ett samhälle som juridiskt försöker cementera en viss typ av politik?

Dessa frågor tar Henrik Jönsson upp i veckans video om “KLIMAT-VÄLDET”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Klimatväldet

 1. Klimatlagen skall tas bort ur Sveriges rikes lag, eftersom den inte bygger på vetenskaplig grund. Vidare så skall all så kallad klimatpolitik läggas ner.

 2. Gött. Idag hade vi 12 grader i Göteborg och för min del kan det gärna bli 10-15 grader till. Verkar sjukt att ett av världens kallaste länder ska ha klimatmål för att bli kallare. Det måste vara sjuka vänsterfeminister som kommit på det.

 3. Klimatpolitiska rådet är skapat av de rödgröna för att just driva de Gröna Khmerernas politik, oavsett om de sitter i en regering eller inte. Har inte folk fattat att grupper som dessa är lobbyister som har tillsatts för att driva rödgrön politik, samtidigt som de ska ge sken av att vara professionella experter. Vad är det som gör ekonomer, statsvetare, psykologer till klimatexperter?

  19
 4. Ja klimatrörelsen är ingen politisk orgenisation ! Utan en religiös verksamhet som mer liknar frikyrkan ! Där man driver en ekonomisk verksamhet.som går ut på att sälja något som kallas klimatkris eller klimat smart ! Och detta är alltså stora affärer som förekommer i alla religiösa samfund . Skillnaden här är att man väljer guru med hjälp av massiv proppaganda med rena lögner och falsarium

  22
 5. Myndigheter och förvaltningar måste ovillkorligen rensas från optionens aktivister. Undantagslagar måste införas och de som är skyldiga till dagens statshaveri, ställas inför rätta.
  De skyldiga partierna måste upplösas och medlemmarna omprogrameras.
  Låter det diktatoriskt och totalitärt??
  Det är så man agerar i de socialistiskt/kommunistiskt styrda länder, och så det kommer att bli i detta landet om vänsterpacket kommer tillbaka till makten.

  24
 6. Mina damer och herrar dessa partier skulle vid återtagande av makten i framtiden släcka ner Sverige.
  Allt från företag. pensionärers levnadsstandard .. ja i princip allt kommer bli omöjligt.
  Det dom kommer ha som livlina är att straffbeskatta människor som har sparat eller tjänar lite mer än gemene man.
  För att sedan visa sig så duktiga och dela ut andras pengar i sossebidrag.
  Sverige dras idag med gigantiska problem som ovannämnda politiker till största delen skapat.
  Och inte lär det bli om dom i framtiden skulle återfå makten.
  Jag är seriöst oroad för Sveriges framtid.
  Risken är överhängande att människor börjar köra sina egna race och skita i statliga förpliktelser som skatt och lagar som invandrare gjort hela tiden.
  Bilden ovan på Demirok,Andersson och Stenevi vid makten i framtiden är ett skräckscenario som kommer få svenskar att börja tänka på utvandring från sitt fosterland Sverige skulle jag tro.

  35

Kommentera