SD vill lägga ner Institutet för mänskliga rättigheter

SKATTER & SLÖSERI. Sverigedemokraterna vill avveckla bidrag till arbetet mot rasism och diskriminering, rapporterar TV4 Nyheterna.

Tv-kanalen har tagit del av interna dokument från regeringskansliet som visar att partiet även vill lägga ner Institutet för mänskliga rättigheter.

Vi har inte jättestora problem med diskriminering och rasism i Sverige, säger Ludvig Aspling, Sverigedemokraternas migrationspolitiske talesperson till tv-kanalen.

-Pettersson säger att Institutet för mänskliga rättigheter är en statlig myndighet som inrättades i januari 2022. Institutets uppgift är att granska hur mänskliga rättigheter följs i Sverige, och bland annat komma med förslag på åtgärder till regeringen, det är ännu en politisk institution som inte behövs. Det finns alldeles för många.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “SD vill lägga ner Institutet för mänskliga rättigheter

  1. Eftersom lagen om hets mot folkgrupp är rasism riktad mot etniska svenskar, så bör den tas bort. Hur kan ett land som pratar om ”allas lika värde” ha en lagstiftning som åtminstone används som raka motsatsen?

    22
    1
  2. Mänskliga rättigheter idag, är endast homo -och transistorer, och varför främja detta i propagandasyfte?

    Dessutom används rasismnarrativet, endast för att förtrycka, terrorisera och diskriminera oliktänkande!

    Och rasism är också någonting mycket positivt, vilket inte mångkulturalism är, det minsta alls!

    34
    1
  3. Jag förstår det nödvändiga. Institutet för mänskliga rättigheter skulle vara verkningslöst i det svenska samhället och det blir viktigare vad vi får för pengarna. Trots institutets existens blev tragiskt nog tre flickor i tioårsåldern misshandlade av flera killar i Göteborg. Misshandlarna måste lagföras och helst utvisas tillsammans med föräldrarna om de är underåriga.

    38
    1
  4. Institutet för mänskliga rättigheter är en myndighet som ska gjuta saka och skuld in i svenska folket. ”Se så rasistiska vi svenskar är, vi måste till och med ha en myndighet som bevakar vår rasism”.
    De politiskt korrekta kommer gapa att sd är rasister eftersom de vill lägga ned myndigheten. Ungefär som att gapa kapitalister när Sparbanksinspektionen lades ned 1962 eller storstadsfascister när Glesbygdsverket avvecklades 2009.

    61
    • Både FN:s kommitté för mänskliga rättigheter och FN:s råd för mänskliga rättigheter är stora skämt. De befolkas av stater och individer som milt uttryckt kan beskrivas som tvivelaktiga och i flera fall inte ens ratificerat FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

      Mänskliga rättigheter används i många fall av dem som inte tror och följer dem för att få ett övertag över dem som tror och följer dem.

      20
  5. Helt rätt tänkt .
    Så mycket som möjligt av all smörja som MP tvingade ynkryggen Löfven till , ska bort så fort som möjligt .
    Det är en svart period för Svensk politik och Demokrati .

    77
    1

KommenteraAvbryt svar