S och C i gemensam attack

INRIKES. Partiledarna för S och C gör gemensam sak och går till hård klimatpolitisk attack mot regeringen. De kräver akuta åtgärder för att minska utsläppen. ”Båda kom på att det här var en bra idé”, säger Magdalena Andersson (S), enligt Svenska Dagbladet.

Det är första gången som Magdalena Andersson (S) och Muharrem Demirok (C) håller gemensam pressträff.

Den klimatfientliga politik som nu förs av Ulf Kristersson, Ebba Busch och Johan Pehrson är inte vad man gick till val på. Det finns faktiskt inget mandat från väljarna om att avvika från målen, vare sig 2030 eller 2045, säger Magdalena Andersson.

Förra veckan fick regeringen hård kritik från Klimatpolitiska rådet. Tidöpartiernas politik leder till ökade utsläpp och att flera klimatmål inte ser ut att nås, till stor del på grund av planen att sänka nivåerna av biodrivmedel inom reduktionsplikten.

Magdalena Andersson och Muharrem Demirok vill inte vänta. De kräver att regeringen omgående dels redovisar vilka klimathandlingsplanens bärande delar, dels presenterar förslag som minskar utsläppen här och nu. Dessutom kallar partierna både klimatministern och energiminister Ebba Busch (KD) till riksdagens utskott.

-Pettersson säger att S och C ska inte kräva ett dugg, de har nyligen blivit avsatta och lämnat efter sig ett havererat land. Om de haft några inga lösningar borde de ha presenterats innan valet.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “S och C i gemensam attack

 1. Jasså, de dåraktiga klimathetsarna, och energifördyrarna, är i farten igen!

 2. Jag tycker vi ska ta rygg på kina och Indien vad gäller utsläpp. Spelar ingen roll vad vi gör om inte de folkrika länderna gör det. Blir bara onödigt dyrt för oss redan pressade svenskar.
  Vi kan börja med att slänga ut pyromanmuslimerna som eldar kyrkor, hus och bilar. Det måste bli mycket giftiga rökgaser och både kolmonoxid och koldioxid.

 3. Med tanke dessa partier resultat under föra mandatperioden . Där man körde med just denna miljö terrorism och stänger ned EL försörjningen ? och dom kondikvenser det gav tillsammans med den politik som ger oss ett intensivt krig med islam !
  Det borde räcka för att förpassa dessa tre partier på den politiska sophögen ?? Det är helt enkelt bara att se till att dom som skapat problemet också går betala det som det kostar att återställa ! Det är ju så att Maggan haggan mycket väl förstod vad hennes politik skulle innebärande ! ! oppositionen varnade henne

 4. Inte nog med att sossarna lovade att samarbeta med muslimska rådet
  nu går Maggan i säng med dom också,jag undrar hur avkomman kommer
  att se ut,blir det ett nytt Libanon eller.Fan trot sa Rellingen.Jag ryser.

  17
 5. Hon borde åka till Finland och lära av Sanna Marin hur en omdömesgill politiker ska bete sig vid valförlust.

  20
 6. Magdalena arbetar med att vinna utlänningar/muslimers förtroende genom att arbeta jämlikt med en muslim. Viktigt med fotografier (media vet och är med) på de två där det tydligt framgår att hon inte godhetssignalerar (med en husmuslim) utan att de går skuldra jäms skuldra, tätt samarbetande, dvs visa att s absolut inte har något emot muslimer.
  Lite också för att mota bort ett muslimskt parti.
  Tyvärr funkar den tekniken bra! S har mängder med framvaskade kreativa hjärnor i sitt valstrategi-team.

  S formulerar just nu “i nya tidens Sverige håller vi samman”. Det gamla Sverige finns inte och här kommer de jämföra med all annan utveckling. “Omvärlden har förändrats, så har även Sverige”.
  De kommer beskriva Sverige ståendes på ett nytt fundament, men samtidigt dra liknelser till då Sverige stod på fundamentet som var grunden till arbetarrörelsen. “Sverige behöver en omstart” typ. Då byggde vi Sverige, nu behövs renoveringar och nybyggnation samt en samlande kraft som enar och tar tillvara på olikheterna.

  Tyvärr tror jag de kommer lyckas med att få svenska medborgare att titta bort från utlänningsproblemet. Väljarna ska känna saknad efter någon som ger hopp om förbättring och förnyelse. Problemen med mångkulturen ska tillhöra det gamla Sverige, för nu är utlänningarna oss, tillsammans på det nya fundamentet.
  S valkampanj ska skapa eufori, en glimt av att det blir bättre, de vill inge hopp.

  Men kom ihåg att inge hopp för att långsamt låta det tyna är en modell som användes i de grymmaste arbetslägren. Historien upprepar sig lätt med en ny retorisk ledare och en ny fiende.
  Man stjäl bara de bästa idéerna och metoderna.

  s har en och annan läcka…

  16
  6
 7. Att ha kameleontmuslimen Erdogan som förebild så blir man ingen vinnare.

  19
  1
 8. Socialdemokraterna dras till avvikande partier kan vi konstatera.
  Miljöpartiet Centern Vänsterpartiet säger väl allt.
  Troligen inget vinnande koncept i dagens läge.
  Samtliga av dessa är 4 % partier och av ingen betydelse.
  Socialdemokraterna kommer få problem i framtiden då ungdomarna insett
  vad vänstern står för.
  Hoppas den yngre kommande generationen vill jobba och inte som nu gå på alla dessa sossebidrag.
  Socialdemokraterna + Centerpartiet = bra för nuvarande regering.
  Viktigt är att en gång för alla hålla Miljöpartiet borta för alltid.
  Terrorister till politiker klarar vi oss utan.
  Socialdemokraternas och Centerns miljöattack är bara bra för nuvarande regering, dom kommer tappa stöd i spåren av den korkade miljöpolitiken.

  21
  1
 9. Notera att den sekteristiska rivaliteten inom socialismen pågår fortfarande och Partiet vill inte ta i V med en tång. Däremot sin vana trogen har inte Partiet några som helst problem med att samarbeta med fascisterna i C.

  30
 10. Ytterligare ett spel för galleriet.

  Varken (S) eller (C) är intresserade av Sveriges bästa!

  De är bara intresserade av MAKTEN!!!

  GLÖM ALDRIG
  hur (S) trixade med kurden Kakabahve
  hur ett 4% parti (MP) fick fria händer med MIGRATIONEN och nu ser vi resultatet i form av ökad kriminalitet

  43

Kommentera