Bombdåd i Söderköping

BROTTSLIGHET. En detonation inträffade vid ett radhus på Hospitalsgatan i centrala Söderköping på söndagsmorgonen, rapporterar Sveriges Radio m.fl.

Flera fönster samt ytterdörren gick sönder av explosionen. Räddningstjänsten, som fick larmet om den höga smällen strax efter klockan 06, har ännu inte kunnat slå fast vad som har hänt.

Bostaden var tom på personer när räddningstjänsten kom fram till platsen och att inga personskador uppstått i samband med detonationen. Området är avspärrat av polisen som nu arbetar vid platsen.

En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse är upprättad.

Söderköping

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Bombdåd i Söderköping

  1. Ja,varför inte bomba sönder hela Södermalm ? Man kan ju börja med alla boenden för missbrukare och alla serviceboenden för gamla Södermalmsbor så blir man av med dom.När man ändå håller på så ta alla skolor och daghem också.Allmännyttans alla hyreshus kan ju behöva lite bomber också för det kan ju bo en pk journalist i huset.Till helgen går den årliga Hammarbymarschen från Medborgarplatsen till Globen med några tusen supportrar och åskådare på plats eftersom dom flesta boende på Söder håller på detta lag.Där kan man smälla av lite bomber också,eller ? Spår av ironi i ovanstående text kan finnas p.g.a.alla fördomar och förutfattade meningar som finns mot denna stadsdel……

    4
    1
    • Ni i pruttens fascistiska svans bryter lämpligen bort krigsförbrytarna i den fascistiska ryzzka diktaturen, i stället för svenska politiker. Det bytet gör vi svenskar själva.

      5
      2
    • Gamling, jag är inte så mycket för din idé. Du har med all önskvärd tydlighet visat att du föredrar tyranner och massmördare som Vladimir Putin jämfört med västerländska politiker.

      Vårt system är fullt av brister men jämfört med Putins så är det ofantligt mycket bättre.

      10
      1
  2. När kommer de ansvariga för folkutbytet att förstå att fromma önskningar om att verkligheten INTE är verklig utan att vi allah har en egen verklighet där vi kan gömma oss från ONDSKA, HEDERSVÅLD, VÅLDTÄKTER, RÅN, ISLAMISERING, TRAKASSERIER, BIDRAGSFUSK, ……… bara finns i fantasin?

    Folkräkningen kanske kan ge svar.

    DÄREFTER MÅSTE ÅTERVANDRING VARA VÅRT MANTRA!!

    Vi har INTE resurser att ta hand om allah dysfunktionella och socio kulturellt efterblivna som går fria på våra gator.

    27
    1

Kommentera