Är folkutbytet en konspirationsteori?

INVANDRING. Sverigedemokraterna Richard Jomshof och Mattias Karlsson har båda fört fram teorin om ett folkutbytet, och fått stöd av sin partiledare, Jimmie Åkesson. Flera politiker och journalister har reagerat och menar att påståendet är en högerextrem konspirationsteori. En så kallad forskare kallar det att Sverige har genomgått en mycket kraftig demografisk förändring de senaste femtio åren, att det är ett annat ord för folkutbyte verkar inte gå hem. Som bloggen skrev i går så Att märka ord är den svages sätt att hämnas.

-Pettersson tror inte att folkutbytet är någon konspiration utan fakta som syns i statistiken och i uttalande från tidigare ledande politiker.

Jomshofs utspel kritiseras – men får stöd av Åkesson

Mona Sahlin, tidigare partiordförande för Socialdemokraterna och Fredrik Reinfeldt, tidigare partiledare för Moderaterna och statsminister. Bilder från Twitter. Observera att det är bara några av mängder med liknande citat.

Tack för att ni valde Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

43 thoughts on “Är folkutbytet en konspirationsteori?

 1. Att säga att folkutbytet, är en konspirationsteori, är samma sak som att säga att Hitlers judeutrotning och Stalins utrensning, OCKSÅ är det! DET ÄR REVISIONISM! Och samma slags människor som ägnar sig åt det också!

  Det är i samma hitleristiska anda, vissa reklam makare också ägnar sig åt: SCHWEDENFREI!

 2. Enligt min ai är det 26% av de som bor i Sverige utlänning och dessa har fött 2,4 miljoner barn där minst en förälder är utländsk.
  På detta sätt förgiftade sovjet baltstaterna och Ukraina med ryssar.

  • Olof.p skriver i sin kommentar här under om inavel.

   Det finns en stark koppling mellan kusingifte och genetiska störningar, skriver en professor i biomedicin och en lektor i kognitiv neurovetenskap, båda verksamma vid Högskolan i Skövde. De konstaterar också att i Mellanöstern och Nordafrika så är kusingifte fortfarande en vanligt förekommande tradition, och som kopplas till en mängd olika svåra genetiska sjukdomar. T. ex. svåra medfödda neurologiska sjukdomar, som hjärtsjukdomar, blodsjukdomar som hemofili och talassemi, dövhet, cystisk fibros, bröstcancer och depression. En av de vanligaste biverkningarna av inaveln är också ett försvagat immunförsvar, vilket gör det svårare att bekämpa olika slags sjukdomar.

   Med massinvandringen från Mellanöstern och Nordafrika, och efter att ha läst deras inlägg i nedanstående länk, så är det lättare att förstå varför svensk sjukvård numera är så belastad.
   https://gapf.se/kusingifte/

   • @Pålsjö: Men du glömmer att det lönar sig i längden. Alla är väl överens om att det var ett stort misstag av katolska kyrkan att motarbeta klanvälde och kusingifte i Sverige under medeltiden? Se bara hur illa det gick… 😀
    (kan innehålla spår av ironi)

 3. Här kan du läsa vad min AI skriver om dom muslimer som ska ta över

  Flera studier har visat att inavel kan leda till en minskning av IQ-poängen hos avkommorna. En studie från 2002 publicerad i tidskriften “Proceedings of the National Academy of Sciences” undersökte sambandet mellan inavel och IQ i Pakistan och fann att avkommorna till kusinäktenskap hade en genomsnittlig IQ-poäng som var cirka 10 poäng lägre än de som föddes av icke-inavlade föräldrar. En annan studie från 2005 publicerad i tidskriften “Science” fann att inavel bland islamska äktenskap i Egypten resulterade i en minskning av IQ-poängen hos avkommorna.

  • Jag skulle vilja svara östkute så här, hade vi haft 2 miljoner pokaler och balter i Sverige i stället för de okunniga och kriminella muslimerna, hade vi haft världens högsta BNp per capita.

   • Olof
    Möjligt men det var inte det som var frågan. Folk flyttar för att få bättre möjligheter.

 4. Folk som har dåliga möjligheter vill ofta flytta. Tex fullt med balter och polacker i London. Men inte är det Biden, som bjudit dit dom.

 5. Titta på reklambranschen. Där är folkutbyte mer regel än undantag. Försök hitta en vit man i exempelvis IKEA:s reklam. Det kan möjligen vid något enstaka tillfälle dyka upp någon, men då är ha gay. Heterosexuella vita män är totalt bortplockade. SVT anser att det är ett stort bekymmer att bara är människor som ser svenska ut i deras dokusåpa ”Gift vid första ögonkastet”. Det är skrämmande tycker en ”expert” att deltagarna valt de med ”svenskt utseende”

  11
  • Hemlig X
   Konstigt? Eller inte. Man ser ofta en vit kvinna med en svart man. Aldrig en vit man med en svart kvinna.

  • Ja, det är auswitch ala’ Hitler, att utesluta oss vita, eller ens förnedra oss, i vårt eget land! HÄR, borde vi ha överhöghet, liksom andra folk i sina respektive hemländer!

 6. Det är väl som med kriminaliteten, vänstern förnekade länge att det fanns, sedan sa man “vi såg det inte komma”.
  Skillnaden mellan vänster och höger är att vänstern har bäst före datum på sina påståenden medans högern kan säga “vad var det vi sa”.

  11
 7. Den som förnekar folkutbytet är endera blind och döv ELLER LJUGER!!!

  Varför agerar inte (SD)?? Varför ser vi inga reklaminslag i media om den förestående återvandringen???

  Eller vill vi ha det som i Mellan Östern????

  14
  1
 8. Jag skulle vilja vidga perspektivet/den offentliga diskussionen från frågan om ‘folkutbytet’
  — jag håller med “Pettersson” om att det inte är en konspiration, men beror på i huvudsak/ett avgörande sätt svenskars rädsla för det politiska och kulturella etablissemangets rasistanklagelser [*]
  — till att den även inkluderar en demokrati-aspekt [*], och Sveriges svenska karaktär, det enda land i jordens stora mångkultur som har denna karaktär, vilken alla svenska medborgare har ett ansvar för att bevara, som är en ståndpunkt som gäller för och i alla regionala/nationella folkslag.

  (De läsare som är tillräckligt gamla, blir förmodligen av ovan påminda om den 1980-taletsrörelse som kallade sig för Bevara Sverige Svenskt (BSS), och som beskrevs av det politiska och kulturella etablissemanget som rasistisk. — Om en liknande rörelse hade uppstått/kommer att uppstå i Somalia eller Syrien, kan samma förkortning användas… utan att svenskar skulle kalla den rasistisk?)

  Till exempel, tycker vi i vår tid att den samhällsutveckling som orsakades av invandrarna
  — vilka tyckte att det var en naturlig och önskvärd utveckling, och fick en viss hjälp av ursprungsbefolkningen
  — hos det folk och land som invandrarna döpte till indianer respektive Amerika var oönskad (ett brott).

  När Sverige inte längre ser svenskt ut, har jordens mångkultur förlorat en av sina beståndsdelar, och blir därav kulturellt fattigare.

  (Exempel på Jordens mångkultur, sammanhållen och avgränsad av nationsgränserna. 18 bilder skapade av (!) artificiell intelligens (AI), där informationen är programmerad av människor: 2023-02-13, Thelanguagenerds.com: “AI Recreated Families From Different Countries And The Results Are Fascinating”)

  Är det en önskvärd, naturlig samhällsutveckling av Sverige?

  — Nej! enligt den historiska läxan ovan, men även utlänningar/besökare:

  * Ur brevet 2020-09-28 från Dalarnas Studentkår till skolledningen:
  – “To experience its [Sveriges] rich culture and traditions, Dalarna is certainly a place for this. It is with this view that students enrol at Dalarna University.”
  – “The first impression of every student both national and international is ‘Oh! Where are We [Tjärna Ängar]? Is this Sweden?’.”

  (Wikipedia: Tjärna Ängar, Borlänge: “Området kallas ibland för Lilla Mogadishu på grund av den höga andelen invandrare från Somalia”)

  [*]
  Svenskars rädsla för rasiststämpeln/anklagelser… …
  (mina VERSALER)

  * 2006-04-27 Sveriges Radio
  “Polisen har för lite kunskaper om invandrare”
  – “Själv har Mostafa Alshawi vuxit upp i det invandrartäta området Rosengård i Malmö. Han har sett många vänner hamna på fel sida lagen och menar att det hymlas med att en stor andel av brotten begås av invandrare. ‘Det är en känslig fråga för både poliser och politiker att ta i’, säger han:
  – “‘Det har nog med att göra att man ÄR RÄDD FÖR ATT BLI STÄMPLAD SOM RASIST. Men om man inte uppmärksammar problemet så kan man inte heller något åt det’, säger Mostafa Alshawi”

  * 2015-09-01 Tobias Hübinette, blogg (en av stiftelsen Expos grundare)
  “Att bli kallad rasist är att bli utskriven ur svenskheten: Om det svenska antirasistiska hatet mot glosan ras”

  – “‘Det kan vara FÖRTAL ATT KALLA NÅGON RASIST’ skriver Mårten Schultz i Svenska Dagbladet apropå Twitter-bråket mellan Martin Aagård och Richard Herrey:”
  [SvD 2015-08-31 Mårten Schultz, juridisk kommentator: “Är det förtal att kalla någon rasist?”]

  – “I det enda land i världen där under 0,5-1% (om ens så många nuförtiden) ser sig själva som rasister eller åtminstone vidkänner att de ansluter sig till ett ideologiskt och medvetet rastänkande har rasiststämpeln och rasistepitetet kommit att bli DET VÄRSTA EN SVENSK KAN KALLAS och bli behäftad med bredvid PEDOFILSTÄMPELN och så klart också bredvid de gamla klassiska NAZIST- och FASCISTSTÄMPLARNA. Det går till och med att hävda att att bli KALLAD RASIST, och fr a att bli sedd som rasist av andra svenskar är helt enkelt detsamma som att faktiskt BLI UTSKRIVEN OCH UTKASTAD UR SVENSKHETEN OCH DÄRMED HELA DEN NATIONELLA GEMENSKAPEN (D V S SOCIAL DÖD OCH STIGMATISERING, och vilket är något jag själv delvis har råkat ut för p g a just det).”

  * 2022-01-03 Expressen
  “Efter granskningen [Av de apatiska barnen, Min anm.]: ‘De borde skämmas!'”
  Jenny Strindlöv, reporter:
  – “Svenska människor, alltså ETNISKT SVENSKA VITA MÄNNISKOR, DE ÄR SÅ RÄDDA ATT BLI UTPEKADE SOM RASISTER ATT DE GÖR VAD SOM HELST FÖR ATT SLIPPA DET. De som skrivit intyg och låtit det här pågå borde skämmas. Hur de kan sova gott på nätterna är för mig helt obegripligt.”
  – “Anahit tror det är rädslan att bli utmålad som rasist som gör att folk inom vården dragit sig för att tala om erfarenheter av barn som tvingas simulera.”

  * 2022-08-18 Göteborgs-Posten
  “Hela verkligheten har blivit diskriminerande”
  Gästledare Lars Åberg:
  – “Det är en bekväm ståndpunkt. Om rasismen är allestädes närvarande kan ingen svära sig fri, och eftersom RASIST ÄR DET VÄRSTA EPITET NÅGON KAN FÅ I SVERIGE skaffar sig den som slungar det ur sig ett MORALISERANDE ÖVERTAG.”

  (1988 –”På valdagen 1988 var det folkomröstning i Sjöbo om att ta emot flyktingar i kommunen. Nära 70% av kommuninvånarna röstade nej. DEN POLITISKA och KULTURELLA ELITEN TÄVLADE OM ATT TA AVSTÅND FRÅN händelserna [MÄNNISKORNA, kommuninvånarna, Min anm.] i Sjöbo.”
  — 2010-04-25 Sveriges Radio P3 Dokumentär: “Folkomröstningen i Sjöbo”)

  (1997-05-21 Riksdagen, invandringsminister Pierre Schori (S): –”Rasism och främlingsfientlighet skall kriminaliseras och jagas. Det går inte att i en demokrati hitta några ursäkter, till exempel att det är fel på invandrar- och flyktingpolitiken.”)

  … … har observerats och påvisats av forskare vid Göteborg universitet…

  * 2016-01-27 Expressen Debatt
  “SD kunde vara störst – om kvinnorna vågat”

  – “Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, HADE SD ENLIGT GÄNGSE VÄLJARMODELLER MED RÅGE VARIT SVERIGE STÖRSTA PARTI.”

  – “Det visar sig nämligen att män och kvinnor inte alls skiljer sig särskilt mycket åt när det gäller inställning till invandring eller politiskt förtroende. Tvärtom visar undersökningar att kvinnor sympatiserar med invandringskritiska partiers budskap i samma utsträckning som män.”

  – “Anledningen till att kvinnor avhåller sig från att rösta på SD är således att partiet är STARKT OGILLAT AV STORA GRUPPER I SAMHÄLLET.”

  … men inte observerats av bl.a. Socialdemokrater eller Sverigedemokrater.

  Varför?

  – Anser Socialdemokrater att de som är rädda får skylla sig själva (dvs. en rädd och tyst ‘rasist’/’främlingsfientlig’ svensk är en god medborgare: den demokratiska yttrandefriheten gäller inte dem)?

  (“det är ju patetiskt”, “ömhudade debattörer” som “inte tål motargument”, enligt nuvarande SVT-chefen Jan Helin (dåvarande chefredaktör och VD på Aftonbladet) i debatt 2014 med bl.a. Gunnar Sandelin (fd. SVT-journalist, debattör, socionom) som vittnade om att journalistkollegor (bl.a. på SVT och de stora tidningarna) “… vågar inte säga vad dom tycker om invandringen på jobbet för då är det kört” [“rasist-nischas”], vilket inte fick med-debattörerna SVT-vd:n Eva Hamilton och SR-vd:n Cilla Benkö att reagera.
  — YouTube-videor: 1) “Debatt SVT 2014-03-06 | Får man säga vad man vill i Sverige eller har vi en smal åsiktskorridor?” 2) “Svensk debatt om invandringen”)

  – Är Sverigedemokrater så trygga i sitt kollektiv att de inte har observerat denna rädsla eller inte tagit den på allvar? (Denna försummelse kostade dem regeringsmakten!, och berövade Sverige sin demokrati och folkets möjlighet att påverka samhällsutvecklingen via den demokratiska processen: Riksdagsvalen.)

  Var är övriga politiker, journalister (t.ex. Kvartal.se) och intelligentian (t.ex. Axess.se)… som värnar om demokratin?

  *
  I övrigt, angående människans karaktär (här: samhörighetkänslan) — Ska den betraktas som ‘rasistisk’/diskriminerande, hos alla?, eller bara hos svenskar (här: folkslaget)?:

  * 2013-05-16 Sveriges Radio
  “Äldreboenden på andra språk ökar – i Stockholm”
  VD, Kavat Vård i Stockholm: –”Det kommer växa lavinartat och det finns inget stopp för det.”
  Verksamhetschef, Persikan: –”Språket, maten, miljön och kulturen. Det är det som uppskattas”
  86-årig persiska: –”Vi är från samma land och pratar samma språk och det är bättre för mig.”

  * 2018-05-16 Expressen Nyheter
  “Kvinnorna som lever isolerade i sina hem i Rinkeby: De skäms”

  “Olof Åslund, generaldirektör vid institutet för arbetsmarknads- och utbildningspolitisk utvärdering (IFAU) och adjungerad professor i nationalekonomi vid Uppsala universitet, har invandring och arbetsmarknad som forskningsintressen.”

  “I Olof Åslunds forskning känner han igen den problematik som Almaz
  [“En del av Almaz familj bor kvar i Eritrea. Här i Sverige hade hon hoppats på att kunna skaffa sig ett liv och dessutom kunna skicka pengar till resten av familjen.”]
  beskriver med att det lätt kan bli en extra diskrimineringsgrund om man kommer från ‘fel’ land.”

  – “Ja. Chefens bakgrund styr vem som anställs. Är jag infödd anställer jag infödda, relativt sett. Är jag invandrad anställer jag invandrare och är jag från Iran tenderar jag ofta att anställa iranier. Det här är ett mönster man ser i forskningen.”

  * 2020-11-03 Region Jönköpings län, “Muslimsk andlig vård”
  – “Ta först reda på patientens önskemål om språk, kultur och tradition samt kön.”
  – Informationshäfte: “Din muslimska patient – information till dig som vårdar patienter med islamisk tro” (Myndigheten för stöd till trossamfund, SST, Islamiska Samarbetsrådet, ISR)
  – Bland annat: Rätt till läkare, sjuksköterskor och tolkar av samma kön; Rätt att serveras halalslaktat kött; Rätt att slippa vårdtider under fredagsbönen; Förståelse för att släkt och vänner kan besöka den sjuke dygnet runt.

  8
  1
 9. USA brukar beskrivas som mångkulturellt och globalisterna myser när de vita sägs vara eller snart bli minoritet.
  Varför skulle de inte mysa åt tanken att den vita svensken ska bli minoritet?

  16
  1
 10. Tänk er nu att både Reinfeldt och sahlin hade en xxx-skugga som de ville bevisa sig goda för…
  Så blir det lättare att förstå även andra utalanden från makthavare som ska gynna nedbrytningen av Sverige. Tex “mångkultur är spännande”, “mitt Sverige bygger inga murar”, “det finns inget som kan kallas äkta svenskt”, “all kultur i Sverige är importerad”, “köttbullar är egentligen en turkisk maträtt”.
  Syftet med dylika uttalande är när de sedan träffar sin xxx-skugga så ska makthavaren få glänsa av godhet “seee så god jag är, jag vill verkligen inte ha en ny adolf, jag kan ju verkligen inte varar rasist” och sedan hoppas makthavaren på att den blir framropad i xxx nätverk som en pålitlig person att ge mer makt! Kanske tom en internationell karriär!

  13
  2
 11. Jag föreslår att det kan kallas byte av majoritetsbefolkning, vilket är 100% sant. Vänsterextremisterna borde krävas på svar, varför de vill se ett Sverige med annan majoritetsbefolkning än den svenska. Vad är syftet och vad är målet?

  29
  2
  • Majoritetsbefolkning, det sådana ord som Tobias Hubinette brukar använda sig av. Jag bor i en annan kultur sedan 14 år tillbaka. Då inser man att ens egen kultur är helt unik. Jag kommer aldrig bil en del av deras kultur.

   Den kultur som dom nordiska stammarna har skapat är lika unika som alla andra kulturer i världen. Kulturen sitter dessutom inte i operan, stora teatern eller Dramaten först och främst. Den sitter i blodet. Det förstår alla andra kulturer utom vi nordeuropeer, delvis genom hjärntvätt, utpressning (lagen om hets folkhgupp) och en individualism som gör oss sårbara.

   Hubinette, som jag har stor respekt för, för han ser saker för vad dom är och står för det, lade ut en bra sammaställning av SCBs senaste statistik. Se nedan:

   https://www.facebook.com/610290846/posts/10159732972465847/?mibextid=Nif5oz

   Idag offentliggjorde SCB den färskaste statistiken rörande landets befolkningssammansättning som gällde den 31 december 2022 och som ger vid handen att 34,62% av landets invånare numera har någon form av utländsk bakgrund en generation bakåt genom att de antingen är invandrade (d v s utrikes födda inklusive adopterade), andragenerationare (d v s inrikes födda med två utrikes födda föräldrar) eller blandade (d v s inrikes födda med en utrikes född och en inrikes född förälder).

   En majoritet av de 34,62 procentenheterna har utomeuropeisk bakgrund och särskilt gäller det de yngre ålderskategorierna.

   Sverige är idag västvärldens mest mångfaldspräglade och heterogena land efter USA, som intar guldplatsen i sammanhanget, och tillsammans med en handfull andra länder som delar Sveriges silverplats såsom Kanada, Australien, Nya Zeeland, Frankrike, Storbritannien och Nederländerna.

   Inom vissa ålderskategorier är andelen än högre än så och särskilt gäller det invånarna som är mellan 0-54 år gamla:

   0-4 år: 39,62%
   5-9 år: 40,37%
   10-14 år: 39%
   15-24 år: 39,71%
   25-34: 41,19%
   35-44: 44,12%
   45-54 år: 35,91%

   Särskilt de tre storstadsregionerna, där en betydande del av hela totalbefolkningen bor, sticker ut i sammanhanget:
   Stor-Stockholm: 46,13%
   Stor-Malmö: 43,77%
   Stor-Göteborg: 38,43%

   Så här ser utvecklingen ut över tid:
   1950: 4,3%
   1960: 6,2%
   1970: 10,6%
   1980: 13,1%
   1990: 16,2%
   2002: 21,38%
   2007: 23,99%
   2012: 27,24%
   2017: 31,55%
   2022: 34,63%

   Och vad gäller andelen som har utomeuropeisk bakgrund (vilket här innebär någon form av bakgrund i Afrika, Mellanöstern Asien, Latinamerika eller Karibien – OBS uppskattade siffror) så ser utvecklingen ut på följande sätt:
   1960: ca 0,1%
   1970: ca 0,2%
   1980: ca 1%
   1990: ca 4%
   2000: ca 7%
   2010: ca 12%
   2022: ca 19%
   andel icke-vita invånare:
   USA 42,2% (2020)
   Kanada 26,53% (2021)
   Australien 20% (2021)
   Frankrike 20-25% (en uppskattning)
   Nederländerna 20% (en uppskattning)
   Storbritannien 18,53% (2021)
   Belgien 15% (en uppskattning)
   Tyskland 15% (en uppskattning)

   För svensk del handlar det om 18,74% som har utomeuropeisk bakgrund och om också sydöstra Europa och Balkanhalvön inkluderas så handlar det om 22,78% som är s k synliga minoritetsinvånare:
   Västasien och Nordafrika (MENA-regionen): 1 037 680
   Sydöstra Europa (Balkanhalvön): 425 043
   Afrika söder om Sahara (subsahariska Afrika): 336 128
   Nordost- och Sydostasien (Stillahavsasien): 238 237
   Latinamerika och Karibien: 179 780
   Sydasien: 148 937
   Centralasien: 15 502

   10
   1
  • @Hemlig X-sson: Inte “byte”, när svensken är i minoritet finns ingen majoritet i Sverige. Så någon majoritet kommer inte bytas utan det blir majoritetslöst.

   Då blir vi som Jugoslavien ungefär, fast ännu rörigare, men utan riktig historisk kontext för annat än svenskar, finnar och samer och lite européer. Rätt märklig statsbildning kommer det att bli. Inget majoritetsfolk men däremot en stor och några små urinvånar och tidiginvånargrupper och sedan en enorm klump med nytillkomna blandade menafolk och lite annat plock från främst Asien och Afrika. Etnologer världen över kommer skriva kilometervis med uppsatser om det hela.

 12. Den egoistiske skurken Reinfeldt snackade ju mycket dynga. “Öppna era hjärtan” och “Tack för att ni valde Sverige”. Men det värsta påhoppet mot oss var nog ändå : “Vi kommer nog inte att ha råd med något annat än invandringen framöver”. I ett normalt land med normal befolkning hade han fått löpa gatlopp. Minst !

  Betr. folkutbytet så stämmer det ju, eller åtminstone en rejäl utspädning av det svenska arvet. För oavsett om invällarna erhållit PUT eller Medborgarskap, så har dom ju sitt eget sinnelag med sig hit och det är allt annat än det svenska. Så även om dom på papperet kallar sig svenskar / ny-svenskar, så kommer den genuina svenskheten att dö ut vartefter. Och detta mitt framför ögonen på oss. Vi blir mer och mer islamiserade och fattar noll. Politiken, Media och PK-samhället har mycket att stå till svars för, men då är det försent.

  39
 13. Om befolkningsökningen i landet typ 100k per år är enbart utrikes födda och kanske från nästa generation också blir det uppenbart att de med utrikes bakgrund snabbt kommer att “ta över” att man har utrikes födda anförvanter MEN bildar familjer inom sin bakgrund…. well då skapar man gruppen med solid bakgrund samtidigt blandas grupper…. well då blir det inte mångkultur längre utan en blandkultur…. eller faktiskt en kultur på lite sikt men en saktaförändrande kultur… MEN homogen trots allt och definitivt inte svensk….. som att röra om i en regnbågsdrink….

  18
  4
  • Ett tragiskt önsketänkande. Du tror att alla grupper är lika, har samma förutsättningar, vill samma sak. Det är just det här tänket som har gjort det så lätt för eliten att genomföra detta folkmord.

   16
 14. Det enda sättet att få bukt med denna katastrofala trend och största delen av brottsligheten, är att omgående utvisa minst två millioner utlänningar.
  Därefter stängs gränsen.
  Det finns inga genvägar längre.
  Läcker båten så tätar man den, man borrar naturligtvis inte fler hål i tron att vattnet då rinner ut och att problemen löser sig.

  Att inbilla sig att dessa utlänningar skall kunna civiliseras och fungera som normala svenskar är totalt omöjligt!
  Och hur mycket skall detta gigantiska och dödsdömda experiment få kosta i människoliv, egendom och pengar?
  Hur många svenskars liv är myndigeterna beredda att offra för en total-misslyckad mångkultur?
  I och med Palmes tillträde på 70-talet så har vårt land styrts (vanstyrts) av landsförrädare och falska profeter som t.e.x. Rainfeldt.
  Han påstod sig tillhöra högerpartiet, men var en hängiven och extrem socialist!
  En mycket farlig och falsk människa!

  64
  5
 15. Det är väl bara att räkna: om befolkningen ökade med 2 miljoner på 2 årtionden, samtidigt som svenskarna minskar i antal pga lågt barnafödande, kan vi i alla fall konstatera att Sveriges befolkning är på väg att bli ganska utblandad.
  Det är åtminstone några årtionden tills svenskar är i minoritet men vänstern föredrar nog att “inte se det komma”.

  42
  1
  • Anders Lindberg öppnar med:
   “I mars 1933, för nästan precis 90 år sedan, slutade tidningen Münchener Post att komma ut. Redaktionen slogs sönder av nazistpartiets stormtrupper ”

   …nazistkortet!
   Vem hade kunnat tro det 😀

   27
 16. Det är väl ledet “utbyte” i ordet som gör att det låter lite konspiratoriskt. Men antagligen är det bara bra att det är lite drastiskt för då hugger medierna och de rättänkande. Detta har lyft äntligen frågan och ytterligare några sovare kommer vakna, debatten kommer inte försvinna, kan inte längre sopas under mattan.

  36
  1
  • Jag skulle hellre kalla det för folkmord, för det finns det en definition för det. Och det conser är delvis ett folkmord av mjukare slag.

   Från FNs hemsida:

   “Begreppet folkmord (på engelska
   genocide, av grekiskans genos – ras
   eller stam – och latinets cide –
   mord)”

   Man utsätter dom nordiska stammarna för en mjuk form av folkmord, och det medvetet.


   • att döda medlemmar av gruppen,
   • att tillfoga medlemmar av gruppen svår
   kroppslig eller själslig skada,
   • att uppsåtligen påtvinga gruppen levnads-
   villkor som är avsedda att medföra dess
   fysiska undergång,
   • att genomföra åtgärder som är avsedda att
   förhindra barnafödslar inom gruppen och
   • att med våld överföra barn från gruppe till
   annan grupp.

   6
   2
 17. Undrar ifall Mona Muslim kan peka ut en enda orsak varför Svensken skulle känna avund
  mot Muslimer och folk från dessa trakter??

  40
  3
 18. Folkutbytet är en realitet eftersom andelen personer med utomnordisk bakgrund har ökat markant i Sverige sedan 1973. Enkel matematik!

  45
  • Sverige tillhör svenskarna enligt Förenta Nationerna.

   Den Svenska regeringen bryter mot FN deklaration “61/295” som antogs den 13 september 2007.
   Den har även Sverige skrivit under så SD:s (Richard Jomshof, Mattias Karlsson Jimmie Åkesson) har all rätt i världen att ifrågasätta “Folk utbytet”.

   Tyvärr gick inte Pdf filen som bekräftar avtalet att kopiera utan enbart skicka.

   26
   2

Kommentera