9 thoughts on “Till det yttre ser pojkarna vuxna ut

 1. Finns ingen anledning att dessa avarter lär sig simma. De är rädda för vatten, skitiga och luktar. Ramlar de vattnet så låt skiten sjunka’

  25
  1
 2. Fråga killen som blev misshandlad utanför Lunds badhus. Nästan ihjälslagen och påföljden blev MYCKET MILDA domar!

  DET ÄR SVERIGE DET!!

  Jag trodde i min enfald att TIDÖ avtalet skulle motverka den här typen av brott från socio kulturellt efterblivna som om de begick dem skulle automatiskt utvisas.

  (SD) är för flata och har svikit oss!

  38
  3
  • SD är inte med i regeringen. Om de fäller regeringen så blir det en sosse regering igen. Det är ännu värre. Sådant här tar tid.

   36
   7
  • Sala
   Även jag är förbannad. Har bestämt mig för att ge nuvarande regering ett år. Händer inget radikalt, mycket radikalt, kan SD lika gärna fälla Kristersson, med svans. Kristersson är en förvaltare, han är glad över att sitta i regeringen. Det räcker för honom. Om skiten ska fortsätta bör inte SD finnas på den ”smutsiga” sidan, utan låt då den hjärndöda vänstern avsluta det de börjat på.
   Kom igen Jimmy, när du säger hoppa ska, ta mig tusan, Kristersson hoppa!

   25
   1
   • Ja det är besvärande särskilt resultatet som i Skellefteå där en nioåring elit våldtagen och svårt misshandlad!
    Men det stora frågan är ju vem är ansvarig det måste ju utes någon skyldig .. det är ju inte lämpligt med denna totala ansvarslöshet som infinner dig

  • M och S har maximerar samhällshaveriet i 16 år , de använde ofta slarvigt skrivna och tillfälliga lagar där “gymnasielagen” bara är en av dom !

   Tidö-regeringen är mer inne på att skapa genomtänkta lagar som ska in i lagboken , även grundlagen vill de justera så att det t.ex går att ta tillbaka medborgarskap som utdelas till kriminella och andra obehöriga “nysvenskar” !

   Det SD och övriga Tidö vill är att bygga om från grunden och skapa något mer solitt än det som sossarna slarvade ihop på sin tid !

   Ge det tid , framåt hösten vet vi mer vad som händer !

   Ha tålamod , M och S har noggrant sett till att lämna djuuupa och variga sår efter sig . . Detta kommer ta tid ! !

   16
  • Det tar lite tid… om man värnar om svensk lagstiftning. (Vilket vi borde) att sen S har sett till att ”trögheten” i systemet gagnar dem har bara det indoktrinerade svenska folket sig själva att skylla. Kolla in Marcus Allard på RIKS bete. Dubbelmakt. S i ett nötskal… svenne fattar nada.

 3. Alla med mer än två hjärnceller såg detta… Vi blev chavotterade… vad blev resultatet när sunt förnuft ersattes av batikhäxornas godhetsknarkande som störtar vårt land i fördärvet?

  47
  1

Kommentera