Ryssland kan ta fler ukrainska barn

UKRAINA. I samband med sin arresteringsorder mot Putin beskrev internationella brottmålsdomstolen (ICC) deporteringen av ukrainska barn som ”ett pågående brott”. Ryssland skickar också signaler om att fler deporteringar är på gång, skriver New York Times.

Ukrainska barn i Belgorod, Ryssland

Under våren har lokala rysktillsatta ledare i södra Ukraina gått ut med ”evakueringsordrar” inför väntade ukrainska militäroffensiver. Sådana uppmaningar har enligt tidningen tidigare varit en förvarning om upptrappade deporteringar.

Ett annat tecken på det beskrivs vara att ryska styrkor för cirka en månad sedan stängde av alla vägar som leder från ockuperade områden till resten av Ukraina. Det gör det svårare för människor att fly.

-Pettersson menar att den ryska ledningen begått så många krigsbrott så de bryr sig inte om några till…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Ryssland kan ta fler ukrainska barn

 1. Så Rysk humanitär hjälp till flyktingbarn anses numera hos globalisterna/socialisterna vara “kidnapping?”
  T.o.m. domstolen i Haag lever ju i den villfarelsen!
  Det är beklämmande att se hur lättlurade och rent ut sagt dumma människor är!
  Inte undra på att världen ser ut som den gör!

  64
  83
 2. Ja faktiskt så stals barn !!! Det är en sossialistika verksamhet senast var det sdoptiv centrum som stal barn i Chile och Korea !!! I bslt staterna Batman inte då noga där tog man en miljon ballter och flyttade nånstans bakom aralbergen bortom Sibirien dom har aldrig hört av efter det däremot flyttade man in en miljon ryssar i baltstaterna.
  Som balterna absolut inte får göra dig av med enligt USA president? Och att Putin stjäl barn är inget nytt det är ju så att den som vinnare kriget tar bara tillbaks sina barn och sjuter alla som har problem med det! Det gäller att ge igen med samma mynt det är det som är grejen och det gäller ju när ukriana krigar på rysk mark . Det är då man betalar igen med samma mynt

  4
  9
  • Ja varken USA Kina Ryssland och flera andra länder erkänner ICC… ICC är en rätt tandlös organisation… Så lycka till att häkta Putin… LoL

   2
   2
 3. Så finska flyktingbarn ska jämföras med kidnappade ukrainska dito. Jag hoppas jag inte kränker någon när jag påtalar det helt orimliga i resonemanget. Sverige hjälpte Finland mot den som vanligt aggressive ryssen. Kanske kidnappade ryssen finska barn också?
  Vän av yttrandefrihet.

  33
  24
 4. Fascist Rysslands ONDSKA och TERROR känner inga gränser. Inte ens barnen är fredade.

  Undrar vad Håkan D och hans unkna fascistsvans hade sagt om det hade varit deras barn som fascisterna i Ryssland kidnappat.

  NER MED FASCISMEN!

  37
  24
 5. Stal Sverige barn från Finland under andra världskriget?
  Nej, lika lite som Ryssland stjäl barn från Ukraina nu.
  I båda fallen gäller det att skydda barn genom att ta dem bort från krigets hemskheter.

  27
  41
 6. Sverige har ägnat sig åt utomrättsliga barnarov de senaste 100 åren.
  Det är internationella brottmålsdomstolen (ICC) nöjd med.
  F.ö. är de flesta Svenskar också nöjda med förfarandet.
  Tomas.
  Bortrövad Pappa.

  21
  26
 7. Kan de sno 20 000 barn till får de ju minst 10 000 barntillverkningsenheter samt 10 000 soldater till.

  28
  17

Kommentera