Kreml är drabbat av interna strider

RYSSLAND. Det pågår strider i Kremls innersta krets. Det säger Maria Zakharova, talesperson vid det ryska utrikesdepartementet, enligt den senaste lägesuppdateringen från den USA-baserade tankesmedjan ISW.

Ryska utrikesdepartementets taleskvinna Maria Zakharova Bild: Ryska UD

Uttalandet, som beskrivs som anmärkningsvärt, ska ha gjorts vid ett publikt panelsamtal i Moskva i helgen. Zakharova menar å sin sida att rapporterna är falska.

Talespersonen har annars hållit en hård linje mot väst under den ryska invasionen. För knappt ett år sedan påstod hon – utan grund och tvärtemot experters bedömningar – att bilderna på dödade civila i staden Butja ”beställts” av USA.

-Pettersson tycker det är bra att Putin inte bara har problem med Ukraina och väst utan även med de egna på hemma

-Pettersson tycker det är bra att Putin inte bara har problem med Ukraina och väst utan även med sin egna som Wagnergruppen och Tjetjenerna, även om jag vet att Putins propagandapluton på bloggen kommer att förneka detta. De tror mer på Tass och Putintrogna Youtubers…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Kreml är drabbat av interna strider

 1. Nu dröjer det nog inte länge innan tsar Putler ramlar ut från ett fönster på sjunde våningen i Kreml alternativt hittar lite Novitjokk i kalsongerna. Hur som helst så kommer världen att jublar när fascisterna försvinner från makten.

  32
  10
  • Den andra sidan av myntet.

   “Maria Zakharova har kritiserat sin ukrainske motsvarighet Dmitrij Kulebas uttalande om att Moskva är ovilligt att förhandla om krisuppgörelsen med Kiev som en “kolossal lögn”.

   https://tass.com/politics/1587545

   16
   34
   • Nya lögner från tass. Och gammelkommunisten har inte ens hut i kroppen utan viasignalerar lögnerna. Gammelkommunisten! Du borde veta hut!

    33
    15

Kommentera