17 thoughts on “Dagens 5 års jubileum

 1. En 15-åring har INTE så bra engelska så som den skrivs i original-tweeten.
  Någon annan skriver helt enkelt Gretas tweetar. Någon vuxen anställd och betald i Greta Inc.

 2. Hon hade ju rätt!

  Om vi inte stoppar gamla fossilers och dinosaurier framfart, som socialdemokraterna, så kommer det mänskliga humana klimatet, människor emellan, att hårdna, och näst intill försvinna!

  Och så har ju skett med ökningen av krimaliteten i samhället, p g a socialdemokratin!

  Så profeten hade rätt! Men profeter vet oftast själva inte vad de talar om, då de talar i tungor! 😀

 3. Apropå Anders Lindbergs beskrivning av imamers böneutrop som svensk kultur innebär att alla som förespråkar utländsk kultur numera gilla svensk kultur.
  Så om man som AL inte vill ha böneutrop som granne blir konsekvensen att han inte gillar svensk kultur. DVS alla förnekelser som kommit från AL att det inte finn svensk kultur är avslöjad som lögn… av honom själv.

  Lite snurrigt men ni fattar säkert:
  Han har många ggr påstått att det inte finns svensk kultur, sedan påstår han att böneutrop och falafel är svensk kultur, DVS påstår att det finns svensk kultur och som han sedan inte vill veta av.
  Därmed avslöjar han sig själv som provokatör och dessutom en sådan som drar till med lögner som både passar honom och motsäger honom.
  -Det finns inte svensk kultur, böneutrop är svensk kultur, jag vill inte ha svensk kultur utanför knuten.
  Hans agenda är alltså att trasa sönder svensk kultur genom att först inte erkänna den, sedan erkänna den för att till sist inte veta av den. Ja du Anders, vad vill du egentligen mer än att utrota det svenska som svenskar tycker om?
  Varför vill AL sudda ut det som svenskar tycker om men som AL påstår inte finns. Sedan påstår han att det finns svensk kultur men att han inte gillar den.

  Jag utgår från att han aldrig gillat svensk kultur och arbetar offentligt med att förstöra den. En fullblods kommunist alá Sovjet!
  Att AB:s ledarsida sedan är socialdemokratisk visar sossarnas agenda med allt de gjort sedan påfundet med mångkulturen. Om AL får toppjobb (presssekreterare edyl till någon topp) inom S bör S stämplas som Sovjetkommunistiskt!

  18
  • Kerstin Nilsson! Den mannen är mycket sjuk männinska. Tror du som jag att han tar gärna nubbe till sillen på midsommar, firar nog Jul som alla andra

   12
  • Koranbränning, rasism och NMR-marscher, är ännu mer svensk kultur, eftersom det finns och har funnits bra mycket längre som en del av vårt samhälle. Vilket inte böneutrop eller sagotranseri på bibliotek, har!

 4. Tycker väl mest synd om flickan, som åker runt på jorden och håller på som hon gör. Tycker väl att från början var det väl föräldrarns ansvar att se till att flickan inte höll på med detta, för lite relevant måste de väl ändå ha varit och inte trott att jorden skulle gå under om fem år. Kan ju undra hur de tänker själva när de ser sitt barn. Ja! Även ledande politiker i vissa parit borde väl i rimlighetens namn satt stopp för Greta.Man vill ju iten att barn ska fara illa.

  24
 5. Greta har nog bara skjutit upp undergången ett par år. Det brukar de andra oraklen göra. Hon kan ju inte misslyckas hur många gånger som helst!

  19
 6. Greta är numera passé. Alla dessa “vuxna” som lyssnat och övertygats att alla hennes floskler varit sanna. Undrar om de skäms över att de gått på dumheterna?

  35
 7. Hon är utvecklingsstörd och måste därför behandlas med visst överinseende. Hon tror säkert att jorden är platt också.

  29
  2
  • Japp. Det tragiska i sammanhanget är hur cyniskt hennes föräldrar har utnyttjat Gretas psykiska underutveckling för sina egna syften. Ansvarstagande föräldrar hade verkligen inte skrämt upp sitt barn med undergångshistorier och sedan satt ut henne på ett torg med en skylt mitt i vintern. Redan där borde socialtjänsten ingripit.

   40
  • Det finns nog anledningar att ta Gretas oro på allvar .
   Att kalla Greta och alla andra oroliga ungdomar för utvecklingsstörda och idioter är inte särskilt vuxet .
   De som mest saboterar ett seriöst miljöarbete är sådana som Tovatt , Stenevi och Bolund .
   Inte många tar problemen på allvar efter deras vansinniga politik.
   Och de fullständigt ryggradslösa sossarna som gjort vad som helst för makten .
   Man behöver inte vara ryndforskare för att förstå att nedläggningen av kärnkraften och elektrifiering av Sverige är två omaka parametrar .
   Men i det politiska baklängesspråket fungerar det utmärkt .
   Och Att en fackföreningsledare från industrin går med på en sådan sak kan kallas utvecklingsstört , utan tvekan.

   15
   1
   • Jag kallar en spade för en spade. Delar dock din uppfattning om tovatt , stendum och Pelle propeller.

    12
    1
  • Vem är det största problemet?
   Den störda lilla fjompan eller idioterna som tar henne på allvar?

   3
   1

Kommentera