Rasbiologen skryter om sin rasism

RASISM. Tobias Hübinette, tidigare Karlsson, född Sam Dol Lee i Sydkorea, är enligt egna uppgifter lärare, forskare, föreläsare och skribent i frågor som rör ras, vithet, svenskhet och minoriteter, adoption och adopterade, och Östasien och asiater. Tobias får sin försörjning från skattebetalarna, de vita kvinnor och män han föraktar.

Nu skryter Tobias Hübinette om hur många böcker han skrivit där han uttrycker sin rasism mot svenskar och vita människor, utan att tänka på att globalt är vita en minoritet.

“Nu står det klart att jag snart har publicerat inalles 12 böcker om ras- och vithetsfrågor på svenska eller engelska och ensam eller tillsammans med andra inom loppet av sju år och jag är därmed den svenska forskare som har gett ut flest bokpublikationer om ras- och vithetsfrågor” skriver Tobias Hübinette på Twitter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Rasbiologen skryter om sin rasism

 1. Det finns nog många saker/tyckanden/åsikter som skiljer Hübinette från Sverigedemokrater.

  En av dem är att han, men inte SD-are, förstår/ser hur rädda… livrädda svenskar är för att bli kallade, misstänkta, utpekade, uthängda, stämplade, exkluderade, anklagade, fördömda och dömda för att de skulle vara rasister/ha en rasistisk syn på/främlingsfientligt bemötande av invandrare:

  2015-09-01
  Tobias Hübinette, blogg [en av Expos grundare]
  “Att bli kallad rasist är att bli utskriven ur svenskheten: Om det svenska antirasistiska hatet mot glosan ras”

  – “‘Det kan vara förtal att kalla någon rasist’ skriver Mårten Schultz i Svenska Dagbladet apropå Twitter-bråket mellan Martin Aagård och Richard Herrey:”
  [SvD 2015-08-31 Mårten Schultz, juridisk kommentator: “Är det förtal att kalla någon rasist?”]

  – “I det enda land i världen där under 0,5-1% (om ens så många nuförtiden) ser sig själva som rasister eller åtminstone vidkänner att de ansluter sig till ett ideologiskt och medvetet rastänkande har rasiststämpeln och rasistepitetet kommit att bli DET VÄRSTA EN SVENSK KAN KALLAS och bli behäftad med bredvid PEDOFILSTÄMPELN och så klart också bredvid de gamla klassiska NAZIST- och FASCISTSTÄMPLARNA. Det går till och med att hävda att att bli KALLAD RASIST, och fr a att bli sedd som rasist av andra svenskar är helt enkelt detsamma som att faktiskt BLI UTSKRIVEN OCH UTKASTAD UR SVENSKHETEN OCH DÄRMED HELA DEN NATIONELLA GEMENSKAPEN (D V S SOCIAL DÖD OCH STIGMATISERING, och vilket är något jag själv delvis har råkat ut för p g a just det).”

  [Ovan är mina versaler.]

  * Svenska Akademiens ordlista
  FÖRTAL: ‘illa­sinnat och lögn­aktigt tal om någon, utan veder­börandes vetskap; vanligen i syfte att direkt skada’

  * Brottsbalk (1962:700)
  5 kap. Om ärekränkning

  1 §
  “Den som UTPEKATR någon såsom brottslig eller KLANDERVÄRD i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras MISSAKTNING, dömes för FÖRTAL till böter.”

  “Var han skyldig att uttala sig eller var det eljest med hänsyn till omständigheterna försvarligt att lämna uppgift i saken, och visar han att uppgiften var sann eller att han hade skälig grund för den, skall ej dömas till ansvar.”

  2 §
  “Om brott som avses i 1 § är grovt döms för GROVT FÖRTAL till böter eller fängelse i högst två år.”

  “Vid bedömningen av om brottet är grovt ska det särskilt beaktas om gärningen med hänsyn till uppgiftens innehåll eller sättet för eller omfattningen av spridningen eller annars var ägnad att medföra allvarlig skada.”

  * Svenska Akademiens ordlista
  FÖROLÄMPNING: ‘bemötande (i ord eller handling) som visar brist på respekt för någons VÄRDIGHET’
  JFR kränkning , missfirmelse, skymf

  * Brottsbalk (1962:700)
  5 kap. Om ärekränkning

  3 §
  “Den som, i annat fall än som avses i 1 eller 2 §, riktar BESKYLLNING, NEDSÄTTANDE UTTALANDE eller förödmjukande beteende mot någon annan döms, om gärningen är ägnad att KRÄNKA DEN ANDRES SJÄLVKÄNSLA eller VÄRDIGHET, för FÖROLÄMPNING till böter.”

  “Om brottet är grovt, döms till böter eller fängelse i högst sex månader.”

  1/6
  2022-08-18 Göteborgs-Posten
  “Hela verkligheten har blivit diskriminerande”
  Gästledare Lars Åberg:
  – “Det är en bekväm ståndpunkt. Om rasismen är allestädes närvarande kan ingen svära sig fri, och eftersom RASIST ÄR DET VÄRSTA EPITET NÅGON KAN FÅ I SVERIGE skaffar sig den som slungar det ur sig ett MORALISERANDE ÖVERTAG.”

  2/6
  2022-06-30 Göteborgs-Posten (GP) Debatt
  “Jag vågar inte längre säga vad jag tycker av rädsla för att bli utfryst”
  Kvinnlig polisinspektör i Göteborg:
  – “Ord som mångfald, diversitet, yttrandefrihet och tolerans används i alla möjliga sammanhang men jag tycker att debattklimatet blivit ensidigare, mer räddhågset och dikterande, skriver Anna Grönroos, polisinspektör i Göteborg.”
  – “Jag vill inte prata politik eller samhällsproblem ens med mina närmaste vänner och släktingar för jag vet inte om jag stöter på iskyla och kommer bli bortvald till nästa träff.”
  – “Genom att skambelägga vissa ämnen och åsikter och till och med diktera vilka ord som får användas, tystar den första gruppen effektivt den andra.”

  3/6
  2022-06-16 Uppsala universitet och SOM(Samhälle, Opinion och Medier)-institutet, Göteborgs universitet
  “Politisk intolerans begränsar debatten i Sverige”
  – “FOLK ÄR HELT ENKELT RÄDDA för att prata med okända om sina åsikter. Det kan vara svåra frågor, som immigration, integration, skolan och sjukvården.”
  “PEKAS UT SOM RASISTER ”
  – “I debatten om immigration och integration har till exempel olika debattörer pekats ut som rasister, eller fått kommentaren: ‘Nu klev du över gränsen, nu är du på SD-sidan’. Sker det här alltför ofta så stannar debatten, menar Sten Widmalm.”
  – “Då vill inte folk prata öppet om svåra politiska frågor längre.”

  4/6
  2022-01-03 Expressen
  “Efter granskningen [av de apatiska barnen]: ‘De borde skämmas!'”
  Jenny Strindlöv, reporter:
  – “Svenska människor, alltså ETNISKT SVENSKA VITA MÄNNISKOR, DE ÄR SÅ RÄDDA ATT BLI UTPEKADE SOM RASISTER ATT DE GÖR VAD SOM HELST FÖR ATT SLIPPA DET. De som skrivit intyg och låtit det här pågå borde skämmas. Hur de kan sova gott på nätterna är för mig helt obegripligt.”
  – “Anahit tror det är rädslan att bli utmålad som rasist som gör att folk inom vården dragit sig för att tala om erfarenheter av barn som tvingas simulera.”

  5/6
  2021-08-11 Göteborgs-Posten Ledare
  “Så åt sig rädslan in i Göteborg”
  [ang. rapporten ‘Finns det en tystnadskultur i Göteborg Stad?’]
  – “Personal i stadens tjänst har ‘ifrågasatt utbildningsinsatser inom staden då de anser att hedersfrågor inte är ett verkligt problem’ och ANKLAGAT KOLLEGOR FÖR ATT VARA RASISTER NÄR DE LYFTER HEDERSFRÅGOR.”
  – “Vill man förstå hur en TYSTNADSKULTUR uppstår kan man dessutom med fördel lyssna på Vänsterpartiets kommunalråd Daniel Bernmar vars modus operandi är att ÖPPET KALLA MENINGSMOTSTÅNDARE FÖR RASISTER i tid och otid.”
  – “‘Fel’ utsagor innebär att ‘fiska i grumliga vatten’ . INGEN VILL HAMNA PÅ DEN SVARTA LISTAN ELLER MISSTÄNKLIGGÖRAS i en sådan miljö av ideologiskt angiveri.”

  2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007…

  6/6
  2006-04-27 Sveriges Radio
  “Polisen har för lite kunskaper om invandrare”
  – “Själv har Mostafa Alshawi vuxit upp i det invandrartäta området Rosengård i Malmö. Han har sett många vänner hamna på fel sida lagen och menar att det hymlas med att en stor andel av brotten begås av invandrare. ‘Det är en känslig fråga för både poliser och politiker att ta i’, säger han:
  – “‘Det har nog med att göra att man ÄR RÄDD FÖR ATT BLI STÄMPLAD SOM RASIST. Men om man inte uppmärksammar problemet så kan man inte heller något åt det’, säger Mostafa Alshawi”

  … 2005, 2004, 2001, 2000, 1999, 1998…

  1997-05-21 Riksdagen
  invandringsminister Pierre Schori (S):
  –”Rasism och främlingsfientlighet skall kriminaliseras och jagas. Det går inte att i en demokrati hitta några ursäkter, till exempel att det är fel på invandrar- och flyktingpolitiken.”

  … 1996, 1995, 1994, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989

  1988
  På valdagen 1988 var det folkomröstning i Sjöbo om att ta emot flyktingar i kommunen. Nära 70% av kommuninvånarna röstade nej. DEN POLITISKA och KULTURELLA ELITEN TÄVLADE OM ATT TA AVSTÅND FRÅN händelserna [MÄNNISKORNA, kommuninvånarna, Min anm.] i Sjöbo.”
  (— 2010-04-25 Sveriges Radio P3 Dokumentär: “Folkomröstningen i Sjöbo”)

  *

  Varför har svenskar (här: folkslaget) inte använt sig av rättsväsendet (polis, domstolar) när de känner sig felaktigt anklagade för att vara rasister/bete sig rasistiskt — främlingsfientlig och högerextremist är synonymer; fel ‘värdegrund’ [*] är en insinuation (att an­tyda på ett kränkande sätt)?

  Som Hübinette skriver, en rasist placeras i samma moraliskt vedervärdiga kategori som pedofiler, men även bland våldtäktsmän, barn- och kvinnomisshandlare och mördare, och för att inte tala om att få sin människosyn jämförd med Adolf Hitler, nazister och fascister…

  – “På få andra ställen har det varit så nära till rasist- och fasciststämpeln.”
  (— Johan Hakelius 2020-02-10 Fokus.se, blogg)

  … varför det inte är konstigt att svenskar är livrädda för rasiststämpeln, utan att Sverigedemokrater reagerar.

  Varför? Bryr de sig inte? Har de inte sett rädslan (likt S:s ‘Vi såg det inte komma’)? Till och med S har sett det:

  2021-09-22 Aftonbladet
  “S går fram med hårdare rättspolitik:” Har funnits en ängslighet'”
  fd. inrikesminister Mikael Damberg (S):
  – “Det fanns en ÄNGSLIGHET tidigare att beskriva en del problem [gängbrottsligheten], MAN VILLE INTE SES SOM RASISTISK och så vidare.”

  SD kunde ha suttit i regeringen om de åtminstone hade försökt påtala och bekämpa denna den grövsta av anklagelser då den riktar sig mot det som gör en människa god, medmänsklig och förnuftig:

  2016-01-27 Expressen Debatt
  “SD kunde vara störst – om kvinnorna vågat”
  Stefan Dahlberg, Andrej Kokkonen (forskare, Göteborg universitet):

  – “Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, HADE SD ENLIGT GÄNGSE VÄLJARMODELLER MED RÅGE VARIT SVERIGE STÖRSTA PARTI.”

  – “Det visar sig nämligen att män och kvinnor inte alls skiljer sig särskilt mycket åt när det gäller inställning till invandring eller politiskt förtroende. Tvärtom visar undersökningar att kvinnor sympatiserar med invandringskritiska partiers budskap i samma utsträckning som män.”

  – “Anledningen till att kvinnor avhåller sig från att rösta på SD är således att partiet är starkt ogillat av stora grupper i samhället.”

  *

  Svenskar vågade inte säga ifrån (som vilken fri människa som helst skulle göra vid grova anklagelser). Eller rösta rätt. Och nu får de leva med konsekvenserna:

  “Vi är där nu – Lev med det” [de som överlever “våldsspiralen”]
  (2023-01-22 Ledarsidorna.se “)

  [*]
  2019-03-27 Fackförbund.com (est. 2014, jämförelsetjänst)
  “Flera fackförbund säger nej till SD”
  – “Av de 14 fackförbunden som ingår i LO säger sju av dem nej till att ha ett förtroendeuppdrag i facket samtidigt som man är politiskt aktiv i Sverigedemokraterna”
  – “Handels, Kommunal, Byggnads, IF Metall, Pappers, Hotell- och restaurangfacket, Livs eller Fastighetsanställdas förbund accepterar inte att förtroendevalda medlemmar är politiskt aktiva i SVERIGEDEMOKRATERNA.”
  – “De förbunden som säger nej till förtroendevalda som är politiskt aktiva i SD hänvisar till VÄRDEGRUNDEN i deras stadgar som generellt säger att de arbetar för allas lika värde.”

 2. Vem fan bryr sig om man är gul,vit eller svart? I min värld räknas bara om man är en hedervärd människa… vilket betyder att alla Islamister skal UT! Nu… Islam anser bara sig själva som överherrar.

 3. Vad fan gör idioten här i landet? Trivs han inte med landet och Svenska folket kan väl
  skithögen fara till Nordkorea, för det är väl egentligen hans rätta land.
  Konstigt att här är så många spm inte fattar att här föreligger inget tvång på att gå här och vantrivas-

  29
  1
  • Nu var väl han en sådan där adoptionsimport av hippa föräldrar som minsann skulle visa grannarna hur goda de är som adopterar en vilt främmande unge.
   Då dög ju inte ett vitt barn utan det skulle helst vara en negerunge eller i värsta fall en asiatisk så alla andra minsann kunde se hur GODA dessa föräldrar var.
   Eftersom det var premissen för många av dessa “föräldrar” kan du tänka dig hur det var att växa upp i ett sådant hem.

   8
   3
 4. Detta är en produkt av adoptisceter . Han är lite små förbannad för den turen som Sverige och sossialdemokrat roat sig med att sno barn från föräldrar och plast i olika typr av fosterhem . Det är inte bara Chile och Svenska förorterna man roat sig man att sno folks barn! !
  Innan jihaden var det vanligt att man tog barn av svenskar med baktanke att man behövde soldater ! Detta är en av det resultatet

  18
  3
 5. Hör du Tobias.
  Egentligen är det synd om dig. Ditt begränsade förstånd, spyr ut gränslöst mycket skit.
  Tolv böcker?
  Är pappersåtgången en kvalitetsmätare av din prestation?
  En parallell kan dras med en magsjuk människa med ständiga diarréer.
  Där används också mycket papper. Trots det är det bara skit i pappret.

  43
  3
 6. Har han brutit med sina adoptivföräldrar, eller hur ställer han sig till dem efter alla år i bitterhet över att vara här i Sverige?
  Varför flyttar inte han tillbaks till Korea, eller håller han sig kvar här och lever på hitta-på-kurser och skattemedel som inte finns i Korea?

  43
  3
 7. Hur många böcker har sålts utanför akademikervärlden? Hans böcker används möjligen i egna undervisningen. Någon större relevans eller kunskap rymmer de inte!

  43
  4
 8. Ett rejält spybetyg till Karlstad Universitet som anställde skiten.

  55
  3
 9. Jaha du Tobias, du kan skriva hur många böcker du vill, men hur har du tänkt dig att kunna få vettigt folk att vilja läsa dem? (Obs, jag skrev “vettigt”). Enbart titlarna ger mig rysningar av vämjelse. Du verkar vara mycket hatisk mot det land du lever i.

  63
  1

Kommentera