IS-kvinna fråntas medborgarskap, får fängelse och utvisning

ISLAM. Den 38-åriga åttabarnsmamman levde som hemmafru i IS-högborgen Raqqa i Syrien.

Nu döms hon av dansk domstol till fyra års fängelse och utvisning, rapporterar Ekstrabladet.

Enligt tingsrätten i Kolding har kvinnan genom att leva som hemmafru i norra Syrien – dit hon reste 2015 – främjat terrororganisationen Islamiska staten och vänt Danmark ryggen.

Förutom fyra års fängelse fråntas hon sitt medborgarskap i Danmark, men kvinnan blir inte statslös eftersom hon även har bosniskt medborgarskap.

Det har aldrig varit min önskan att resa till Syrien och bli kvar där. Min önskan har alltid varit att bo i Danmark och leva ett liv som alla andra, sade hon i rätten i Kolding.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “IS-kvinna fråntas medborgarskap, får fängelse och utvisning

 1. Eftersom muslimen enligt sina läror har rätt att ha ihjäl (DÖDA) de som är otrogna, skall denna förmedeltida skit ut från vår civilisation. UT!! UT!! Sparka ut dyngan.

  49
 2. Frånta invandrade terrorister och kriminella ett oförtjänt medborgarskap och utvisa dem ur landet. Det vore förmodligen bland de mest humana handlingar en myndighet kan göra för sitt land. Sverige har en hel del kvar att göra med att återigen utveckla sin naturliga överlevnadsinstinkt mot gränslöst våld och terror. Sverige hade nästan växt ifrån det gamla gamla primitiva hatet och oförsonliga våldet t.o.m. från en del av dåtidens kriminella. Det var jämförelsevis så få brottslingar på den tiden också så det var hanterbart. Men resurser saknas nu till viss del trots att jobbet ändå måste utföras. Det är verkligen akut brådskande innan samhällets skador blivit för många och för stora.

  40
 3. Här har Sverige en del att lära, att kasta ut IS kvinnor är inget att skämmas för tvärtom.
  Vi ska inte ens bry oss om vart dessa terrorister hamnar, bara att det är bra att bli av med farliga bidragstagare som dessutom har mycket elände på sitt samvete.
  Vi behöver inte skydda terrorister !!!
  Så Sverige !! Lär av Danmark nu bara för ett säkrare Norden.

  69
  1
 4. Men så överklagar hon väl till nästa domstol. Då rätten i Kolding inte var enig, är domen kanske inte tillräckligt stark för att stå sig i nästa domstol?

  22
 5. Tänkte först, du skojar Pettersson, såg sedan att det var i Danmark, då fattade jag.
  Har jobbat mkt i Danmark och alltid gillat Danskar, samt delat deras syn på i princip allting

  60
  2
 6. ÄNTLIGEN någon som vågar! TACK DANMARK!

  Hur var det med paradigmskiftet? Skulle inte de göra något liknande? VARFÖR SKALL VI FÖDA …. SOM INTE VILL INTEGRERAS?

  ISLAM? NEJ TACK!!

  89
  1

Kommentera