SD portas från Ukraina-manifestation efter V:s lögner

INRIKES. Sverigedemokraterna stoppas från att delta i en manifestation till stöd för Ukraina i Malmö, skriver Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg. Arrangörerna, Malmö against the war och ukrainska NGO Poruch, har dragit tillbaka inbjudan efter påtryckningar från andra deltagare – bland annat Vänsterpartiet.

”Tyvärr fick vi veta att vissa organisationer, oberoende aktivister och partier vägrar att delta när SD aktivt deltar i manifestationen”, skriver arrangörerna som också säger sig ha gjort sitt bästa för att övertyga om att alla partier ska få delta.

SD:s oppositionsråd i staden, Magnus Olsson, hade fått en personlig inbjudan att tala – men den drogs in genom ett mejl i torsdags kväll. Demonstrationen äger rum klockan 13 på lördagen.

Vänsterpartiet ljuger om SD: “Ett parti som för mindre än ett år sedan var uttalat kritiska till att ta emot flyktingar från Ukraina”

Medan kriget pågår i Ukraina och hela Europas öde står på spel så skryter Vänsterpartiet i Malmö över att de fått SD, Sveriges näst största parti, exkluderade från en demonstration som ska visa stöd för Ukraina, dessutom med rena lögner. Ni som röstar på Vänsterpartiet, skäms ni inte?

Sverigedemokraterna har alltid sagt att man ska hjälpa flyktingar i närområdet och dit räknas Ukraina men inte “flyktingar” som rest genom tiotals fredliga länder för att söka asyl i Sverige. Kortaste avståndet mellan Sverige och Ukraina är endast c:a 70 mil.

Att vänsterpartister inte skäms är nog helt klarlagt. Undrar om V berättar att de är emot vapen till Ukraina och det minst Rysslandskritiska av de svenska partierna i EU-parlamentet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “SD portas från Ukraina-manifestation efter V:s lögner

 1. Det är bara att konstatera att Ukraina har blivit den nya pride-paraden där självupplevda onda människor försöker bättra på sina godhetspoäng. Jag kommer inte ihåg om det var Karl-Olov Arnstberg, Lars Bern eller någon annan tänkande människa som förde fram tesen att de som jämt och ständigt godhetsposerar gör det för att de själva anser att de inte når upp till den godhetsnorm som samhället har och vill genom poserande skaffa sig fler godhetspoäng.

  Vänsterpartiet tillhör dem som sjöng kommunismens lov. En ideologi, ett system som tagit livet av mer än 125 miljoner människor och är de näst värsta massmördarna i historien. Bara Islam toppar dem.

  12
  2
 2. De gamla stalinisterna försöker tvätta sin byk med ett välkänt trix – peka på någon annan så förflyttas fokus från våra egna illdåd.

  17
  2
 3. De svenska kommunisterna har alltid varit nära förbundna med Tsaren/Sovjet/Ryssland. Och är det fortfarande. Medan SD är det parti som allra tydligast tagit avstånd från Putte o co. Ska bli intressant att se hur långt vänstern vågar gå med kritiken mot sina kompisar.

  24
  4
 4. Vem är förvånad över att det i socialistiska Malmö finns en annan, mer socialistvänlig, historia om Ukrainakriget än i resten av Sverige? Historierevisionism är en socialistisk paradgren.

  27
  4

Kommentera