Musselmanskor saknar ….

Muslimska kvinnliga fångar i syriska läger har enligt uppgift använt tonårspojkar som sexslavar för att hjälpa till att befolka det så kallade kalifatet. Kvinnliga ISIS-hängivna som hålls i syriska fångläger har tvingat pojkar så unga som 13 år att tjäna som sexslavar för att befrukta dem och hjälpa till att öka befolkningen i “Kalifatet”.

Minst tio pojkar i Camp al-Hawl i nordöstra Syrien har tvingats tjänstgöra, för att ha samlag med dussintals kvinnor.

Den syriska regeringen har fängslat omkring 8 000 ISIS-anslutna kvinnor och barn sedan terrorgruppens nederlag 2019. Vuxna manliga ISIS-medlemmar hålls i separata läger.

“Vi tvingas ha sex med ISIS-kvinnorna, för att befrukta dem”, sa två tonåringar som identifierades som Ahmet, 13, och Hamid, 14, till en vakt vid Camp al-Hawl. “Kan du få oss härifrån?” En av pojkarna krävdes att ha sex med åtta ISIS-kvinnor på bara några dagar.  En av pojkarna kollapsade och lades in på sjukhus efter att ha fått en Viagra-liknande substans för att få honom att prestera bättre.  LÄNK

6 thoughts on “Musselmanskor saknar ….

 1. Nej nej, kvinnor är alltid offer. Inte minst IS-kvinnor, eller för den delen alla kvinnor i Iran, framställs som offer, som att de inte vill ha islams extremism. Men vi ser att det inte stämmer, många kvinnor står bakom islamsk extremism.

 2. Pedofili är tydligen grundläggande inom islam.
  Profeten satte ju på en nio årig flicka. Rent kulturellt, är homofili, gärna med pedofila inslag, ett utbrett nöje bland muslimska män.
  Fy fan, vilket vidrigt pack!

  13
  1
  • Dom kanske är som svarta änkor och har ihjäl sina små “pojkälskare” efter befruktningen?

 3. Sådan är islamismen!!

  Och den vurmar Sveriges feminister för! Eller är det bara pojkarna de suktar efter???

  50
  1

Kommentera