10 thoughts on “Anti Rus Demonstration i Berlin

 1. Har någonsin ngn idiot som startat ett krig vunnit?
  Hur tänker man? Inte alls mao.
  Är det det inte nog med jordbävningar, pandemier, höga priser på allt, som el o drivmedel och annan skit, för att oroa alla?

  38
  2
 2. Stridsvagnens ursprung och placering är fördjävligt gjort av dessa Tyska Bolsheviker.
  Nazismen (Tyskar) dödade närmare 30 miljoner Ryssar under andra världskriget.

  13
  47
  • Du gammeldags. Dax att läsa på. stridsvagnen hittades på och utvecklades av Storbritanien under Ww1. Winston. Som då var marinminister var med och ryckte i trådarna.

   19
   5
   • Vad mer ska jag läsa på menar du??????
    Jag läste det som stod i inlägget och inget annat.
    “placerat en “trasig” Rysk stridsvagn”

    Vad är din poäng i sammanhanget?

    7
    18
  • Det är sånt här som får gemene man I Ryssland att stärkas i sin tro att Europa/Tyskland vill dem illa men det är tyskarna för korkade att begripa.
   Men vem kan i sina sinnes fulla bruk tro att en nation där massinvandring från tredje världen, HBTq är det viktigaste som finns, verkligen kan fatta vettiga och rationella beslut?
   Dagens Tyskland är lika kört som dagens Sverige.

   13
   17
   • Ryssarna i gemen är också tyvärr alldeles för korkade för att ifrågasätta krigshetsaren diktator Putins förtryck av sin egen befolkning.

    16
    4
  • Många ryssar som dödades under WW2 skickades dåligt utrustade, fram utan något strategiskt tänkande som kanonmat, precis det som nu händer i Ukraina.
   Det förmedeltida föraktet för människoliv är sedan hundratals år oförändrat i Ryssland.
   Ryska soldater som roar sig med att tortera och mörda befolkningen i ockuperade områden är också något som inte förändrats.

   17
   4
 3. Kul grej, men nu blir det så många trasiga att de inte hinner flyttas. Första leoparderna har börjat rulla i Ukraina 🇺🇦. Slava Ukraina 🇺🇦

  37
  15

Kommentera