”Putin kommer att misslyckas”

UTRIKES. USA:s president håller tal i Polens huvudstad Warszawa inför en stor publik. – När Ryssland invaderade var det inte bara Ukraina som sattes på prov. Hela världen sattes på prov, säger Biden.

Joe Biden i Polen

Biden nämner Sveriges och Finlands Natoansökan och konstaterar att Nato står starkare än någonsin.
Demokratierna har blivit starkare, inte svagare. Det finns ingen tvekan om vårt stöd, Nato kommer inte splittras och Putin kommer att misslyckas, säger han.
Kiev står starkt, Kiev står fritt.

Biden tillägger att Ryssland aldrig kommer att vinna i Ukraina, att ryska folket inte är fienden och att Putin kan välja att avsluta kriget med ett ord.

-Pettersson har noterat att det är andra gången Joe Biden besöker Polen sedan 24 februari 2022. Under den tiden har han inte besökt Frankrike eller Tyskland. Polen börjar bli en europeisk stormakt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “”Putin kommer att misslyckas”

 1. Dahlberg, du får korkad och felaktig info av dina hanterare! Så här är det på riktigt:

  1. Pproykriget som Putin bedriver genom sina false flag operationer via ryska sk ”separatister” i Donbas kanske ersätts av ett proxykrig mellan Kina och Ukraina om Xi vill för att komma över Rysslands energiproduktion. (Han kanske stöttar Gazproms armé medan de reguljära ryska nazisterna slåss mot PrigoZZhins nazister.

  2. Väst har bevisat att USA/NATO/EU//UK aldrig varit, och aldrig kommer att bli något hot mot Ryssland eftersom de inte tagit chansen att anfalla Ryskt område nu när den bästa chansen någonsin finns.

  3. Sannolikt var det Ryssland som sprängde de europaägda Nord Stream rören eftersom ett ryssägt rör lämnades oskadat och fick vara kvar. Oavsett vem som sprängde så var det skitbra. Stort tack. Ingen vill ha de förbannade utpressningsrören!

  4. Ett glest svagt land som Ukraina har skrotat en av världens största arméer. Snacka om att Zelenskij blivit en förebild, en hjälte och frihetskämpe av globala mått.

  Ps. Nu har inbördes strider påbörjats i Ryssland inför det det avgörande slaget om Kreml…

 2. Petterssons tidigare dumheter som han hänvisar till:
  1 Ingen direkt militär konflikt mellan USA:s militär och Nato, och Ryssland.
  2 Begränsa konflikten inom Ukrainas geografiska område.
  3 Förstärk och behåll Natos enighet.
  4 Förstärk Ukraina och ge dem resurserna att utkämpa kriget.
  Kommentarer:
  1 Proxikrig är sedan gammalt en amerikansk specialitet. Även att hetsa andra länder till att anfalla är en amerikansk specialitet (Pearl Harbor ett paradexempel).
  2 De ostyriga Ukrainarna har gjort terrorattentat i Ryssland trots Bidens förmaningar.
  3 Sprängningarna av Nord Stream 1 o 2 var en krigshandling mot det allierade Tyskland som på lite sikt kommer att splittra och krossa NATO.
  4 Skrotning av ännu mera vapen kommer att kosta ännu fler civila livet och ge oförskämt stora vinster till det militärindustriella komplexet.

  Inte i någon av dessa 4 punkter har Biden varit särskilt lyckad, snarare helt misslyckad.

  1
  9
 3. Det börjar bli verkligt underhållande att läsa Putinisternas desperata inlägg. Dessa figurer måste lida av någon slags verklighetsblockering. Förmodligen kommer byxorna att ramla ner, troligen någon gång sept/okt när Putin biter i gräset.
  Om man är så jävla dum att man sväljer rysspropagandan, blir den kommande verkligheten outhärdlig. Stackare!

  11
  5
  • Ukraina har den större delen av världen på sin sida medan Putte är ensam att kriga på sin sida !

   Skulle du personligen gå ut i kamp mot någon med dessa odds ? ?

   Putte kollade inte läget innan han startade attacken och han lät sig luras av sina brännvins-generaler att denna “militära operation” skulle ta en pisskvart eller två . . .

   Nu sitter Putte i en jäkligt taskig sits , han krigar mot “hela världen” och kan inte vinna och drar han tillbaka så har han offrat hundratusen + unga soldater till absolut ingen nytta och mening ! !

   Drar Putte tillbaka så lär han sluta i stil med Hitler ! (?)

   28
   13
   • Dahlberg har fel som vanligt. Länderna som stöttar Putin har mindre än en hundradel av världens befolkning men de är analfabeter och vet inte att det är ett krig. 99/100 av världen stöttar inte Putin! Detta är väldokumenterat!!!

  • Önsketänkandet stod din idol Putin för när han svamlade i över 2 timmar i Moskva för de som orkade lyssna på idioten.

   24
   12
   • Just det kommunistiska Sovjet som Putler vill återskapa. Putler är i själ och hjärta (om han har några) fortfarande kommunist, imperialist , slavisk nationalist och rasist. En Romersk kejsare sa en gång. ”Slaverna är så många, att de skulle kunna regera världen. Som tur är för oss andra, är de ständigt upptagna med att försöka förgöra varandra”.

    22
    10
 4. Nu ska tydligen ungrare som bor i Ukraina tvingas kriga mot Ryssland vare sig de vill eller inte. Har Ukraina slut på ukrainska soldater?

  Ukraina tvingar etniska ungrare att bekämpa Ryssland.

  19
  35
   • Putin har redan förlorat !!! Nu gäller det att mala ned Ryssland till skit för att kunna gå upp landet på rätt spår !
    Jeltsin släppte ju makten till riktiga galningarna innom KGB en orgenisation som mördar tusentals av sitt eget folk.
    Det finns inget försvar och får inte ske men ändå? Folket är så lutade att man akseptera löng fabriker man styr med gift mord. Värden Janni inte tillåta den typen av regeringar lika lite som Irans regeringen !dom måste bort med eld om det då krävs

    7
    3
 5. Den som tror Putin kommer ur detta med någon slags heder i behåll är
  inte speciellt smart… utan helt korkad !!
  Att ljuga oavbrutet i två timmar stärker vare sig Putins armé eller något annat, tvärtom får människor se hur illa det står till med Putin.
  Ukraina kommer gå stärkt ur detta på sikt, och det glädjer alla godhjärtade
  människor.
  Världens goda länder kommer bygga upp Ukraina 🇺🇦 till ett fritt land.

  43
  23
 6. Många oberoende experter tror på Ukraina 🇺🇦. Dahlberg har lyssnat på Putins 2 timmars lögner idag!

  45
  24
 7. Bidéns vägran att besöka Tyskland och Frankrike kan tolkas på många sätt. Jag ser det som en markering mot de svaga franska och tyska politikerna som gör allt för att slippa ta ansvar och ställa upp på Ukrainas försvar mot putteterroristerna.

  43
  14
 8. Putin har redan misslyckats !!! Snacka om felbedömningar hela tiden. Han upprepar ju samma galenskap som Hitler-gubben och är säkert även beskaffad med någon liknande diagnos. Men även om Putte skulle “vinna” så har han ju ändå skämt ut både sig själv och sitt land. Landet kommer att frysas ut ur den gemenskap som vi andra har stärkt. För mycket lång tid framöver. Men det mest troliga scenariot är att ryssen får ge sig, med skammen hängande över sig. Och även när Putte är fimpad för gott får det ryska folket förnedras då de slungas tillbaka till medeltiden för att kunna betala det gigantiska krigs-skadeståndet. Så hur detta än slutar, så är Puttes misslyckande redan ett faktum.

  46
  22
  • Putin och Hitler kan ta varandra i hand. Samma Fuhrer bägge två. När det här är över, så blir det sannerligen inte angenämt att vara ryss.

   16
   8
  • Men snälla Biden….. NATO är en vingklippt pappers tiger just nu.
   Med facit i handen efter fiaskot i Ukraina så kan väl ingen ha undgått att se det längre.
   Ryssland är totalt militärt överlägsna så USA bör krypa till korset och övergå till ett fredsamtal med Ryssland istället.
   För freden och folket i Ukraina skull.
   En konsekvens analys vore på sin plats nu det snart gått ett år.

   32
   49
 9. Inte många oberoende experter med högre militärmeriter som tror att Ukraina skulle kunna vinna.
  Det troliga är istället att Kiev-regimen får avstå stora delar av de östra regionerna till Ryssland.
  Eventuellt kan övriga grannländer dela på resten av Ukraina, som i så fall upphör att existera.

  32
  51
  • Men 143.000 döda soldater nu så kan inte Ryssland fortsätta detta länge till, så självklart kommer Ukraina vinna detta. Gissar att alla ryska soldater lämnar Ukraina när Ukraina befriat Krim som kommer befrias när de nya stridsvagnarna anlänt.

   43
   25
 10. Eftersom Putin misslyckas alltmer är han själv misslyckad. Inga lögner kommer att ändra på det.

  46
  28

Kommentera