Masskjutningar i USA är inte en vit fråga

MEDIA. En masskjutning är ett mord där fyra eller fler skjuts till döds vid samma tillfälle. Nedan bilder på alla masskjutare i USA år 2021. Om det inte ser ut som du trodde att det skulle göra, får du prata med massmedia.

-Pettersson säger att skulle någon göra en motsvarande “tavla” i Sverige på alla mördare så skulle den vara ännu mörkare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Masskjutningar i USA är inte en vit fråga

 1. Ja mångkulturen skördar sina offer…..inte enbart i USA !
  Snart är väl vi ursvenskar under 7-miljoner sträcket ?

  22
  2
 2. Oväntat många vita. Men för den som själv har läst FBI:s databas där ras/brott och ras/offer/förövare redovisas är det ingen överraskning.
  Vissa raser är mer vålds- och brottsbenägna, oavsett kulturella faktorer. Det gör att graden av sådana brott stiger även om en sådan ras andel av totala folkmängden är väldigt liten.
  Tangent:
  I sig inget egentligt problem heller, om man konsekvent gör sig av med konstaterat våldsbenägna personer så fort som möjligt. För svensk del skulle ca 20 000 avrättningar minska de grova våldsbrotten med 90% eller mer. NB: fritt ur minnet från en föreläsning i kriminalistik för drygt 20 år sedan, även om man där förordade någon form av livstids inlåsning för att undvika risk för justitiemord – då dagens slödder har för vana att föreviga sina brott med mobilkamera torde risken för justitiemord vara minimal.
  Som man alltid ska fråga dödsstraffsmotståndare: varför anser du att världen är en bättre plats med (t ex) Skellefte-negern i livet? Varför är han värd 7 000:-/dygn i kostnader får förvaring?
  Dödsstraffsmotståndare gillar inte sådana frågor, eftersom de då tvingas ta ställning för eller mot något konkret, inte abstrakt och principiellt. Principer är gratis: handlingar kostar.

  22
  1
 3. Efter decennier av feministisk, uppfinningsrik och bottenlös vanvård av svenskarnas land ställer man sig frågan; varför skulle proportionerna vara annorlunda i Sverige? Nästa sosse på listan över GD:er att lämna, Ribbenvik?

  42
  1

Kommentera