Ingen Korrelation Mellan CO2 Och Havsnivåer Enligt NOAA-Data

I flera år har den globala uppvärmningskulten skrämt människor med sin “undergångsreligion”, för att de inte håller med om att haven stiger snabbt, att världen snart tar slut på grund av CO2

NOAA-uppgifterna motsäger IPCC:s hysteri.

Trots  ökningen av CO2-nivåerna under de senaste sextio åren på grund av mänskliga aktiviteter, har den genomsnittliga havsnivån hållit sig på samma kurs som den gjorde innan CO2-nivåerna steg snabbare. Detta gäller över hela världen, från Atlantic City, New Jersey till Honolulu, Hawaii, till Bombay, Indien till St. Petersburg, Florida, hela vägen till Cauta, Spanien, Sydney, Australien och Slipshavn, Danmark.

“Även om det mänskliga inflytandet på klimatet var mycket mindre tidigare, tar modellerna inte hänsyn till det faktum att den globala havsnivåhöjningen för 70 år sedan var lika stor som vad vi observerar idag”, säger Dr Steven E. Koonin, tidigare undersekreterare för vetenskap för den amerikanska regeringen 2014..

LÄNK

Mycket intressanta grafer,i samma ämne, med förändringar i havsnivån, plottar tillsammans med ökningen av CO2, HÄR

7 thoughts on “Ingen Korrelation Mellan CO2 Och Havsnivåer Enligt NOAA-Data

 1. Så det tog dem 20 år att komma fram till vad den smartare tiondelen av befolkningen redan visste.

 2. Nä in lans is eller is över huvud taget är ganska neutralt i påverkan av havets yta ..det finns en enkel regel att följa.!!
  Jordens yta består av 71%av vatten och av 29% av land.!
  Av dessa 29% finns det mindre än 5%0is som ligger på land ! Is som ligger i vatten minskar i volym när det smälter!
  Om man beräknar om man beräknar förhållande mellan detta massor så är ju förhållande 95 mot 5 alltså ena smältning av all is som finns skulle motsvara mindre volym som är när mindre än 5% av jordens yta alltså obefintlig .
  Alltså ebb och flod ger en betydande havshöjds sänkning enligt den maritima kalendern dessutom är tid vattens påverkan vid polerna väldigt lågt dels för att is är frusen där och frånvaro av gravitation inga planeter går över polerna

  2
  2
  • 3 till 4 km med is vägde en hel del och tryckte ner jordskorpan avsevärt. Landhöjning har vi fortfarande efter den senaste istiden i Norden, norra Ryssland, Kanada och Alaska.

   • Håkan, det där lät inte bra, vi får mer land och de folkrika länderna söderut får mindre, vi kommer att bli ännu mer översvämmade av folk söderifrån.

Kommentera