Regeringen borde ta avstånd från SD

INRIKES. Förre justitieminister Morgan Johansson (S) är en dålig förlorare och gör allt för att splittra. Morgan säger i SVT:s Aktuellt att en anledning till att Sverige inte godkänns som medlem i Nato är vinterns koranbränningar.

Morgan Johansson (S) och Tobias Billström (M) i SVT Aktuellt

Dessutom säger han att SD har visat ett stöd till aktionerna. – Regeringen borde ta avstånd från detta. Men på grund av Tidöavtalet får de inte kritisera SD, säger Johansson (S).

Utrikesminister Tobias Billström (M) svarar att regeringen i själva verket varit väldigt tydlig i sitt avståndstagande.– Den centrala frågan är aktionen och den har regeringen tagit avstånd från, svarar Billström.

Sverigedemokraterna deltog inte i programmet men svarar skriftligt att Socialdemokraterna försöker skapa ett falskt narrativ kring SD:s inblandning i koranbränningarna.

-Pettersson säger att Morgan Johansson (S) och oppositionen är bra på att ljuga och förvilla, Morgan har tydligen glömt korankravallerna påsken 2022 under Socialdemokraternas regeringstid, han har glömt Socialdemokraternas avtal med kurden Amineh Kakabaveh mellan henne och den nytillträdde partisekreteraren Tobias Baudin. Det var ren utpressning och mot regeringsmakten lovade S stöd till kurderna.

Morgan har glömt att det inte ens gått ett år sedan Socialdemokraterna sa att en svensk Natoansökan skulle destabilisera Europa. Eller att S kallade det desinformation när Ulf Kristersson sa att S skulle vända i frågan. Men nu hävdar S att det är regeringen som sabbar Natomedlemskapet.

Morgan minns inte när polarna i vänstern demonstrerade med PKK-flaggan på Gotland under Almedalsveckan 2022 eller att de kurdiska vännerna hängde en docka föreställande Erdogan upp och ned i Stockholm nyligen.

Morgan är du senil? Har du glömt när du och S var ansvariga för koranbränder och hot om koranbränder och hur det gick då. Det är bara tio månader sedan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “Regeringen borde ta avstånd från SD

 1. Om dom vill förbjuda koranbränning, kan vi passa på att förbjuda islam. Muslimer bränner kyrkor, flyktingförläggningar, skolor och bilar. Dessutom skjuter dom, misshandlar, våldtar och förnedringsrånar. Mycket allvarligare än att bränna en för kristna, judar och kvinnor kränkande bok.

 2. Mogge ältar sina väl inövade lögner. Förr eller senare kommer någon, att täppa till truten på den jävla dvärgen!

  12
 3. Att inte sossarna begriper vilket sänke han och Strandhäll är. De kanske har nån hållhake på Sossetoppar de hotar att offentliggöra.

  15
 4. Det kan vara bra att maila mojje och berätta att han är knäpp, till slut så kommer han erkänna.

 5. Socialdemokraterna hånglande med Miljöpartiet i 8 år och för det betalar vi ett sjukt pris exempelvis på el och drivmedel idag.
  Så Morgan Johansson håll igen din käft och bespar dig själv på flera grodor.
  Är det några som inte ska tala om för andra vilka dom ska samarbeta med så är det verkligen Socialdemokraterna som samarbetat med bara terroristpartier.
  Sverigedemokraterna är nog det parti som kommer städa upp Sverige efter år av totalt förfall.
  Förövrigt kan Morgan Johansson ta och läxa upp sin kriminella sambo först.

  28
 6. Om Kenth Ekeroth väljs till Genaralrirektör för Migrationsverket, så kommer nog många
  Sossar att få hjärtsnörp ??

  43
 7. Morgan J. Är mycket medveten om sozzarnas tidigare skuld, men sin vana trogen ljuger han obehindrat om precis allt. En pormask som borde klämts för länge sedan!

  32
 8. Nu poppar Morgan Johansson upp, som riksdagens hycklare nr:1. Hur mycket mutade dom PKK med för att få den enda rösten av Amineh Kakabaveh? Var det inte över en miljard kronor? Och har inte S rett ut och återbördat cup-pistolerna och ammunitionen, som blev stulna från regeringskansliet medan de suttit där. Ett synnerligen allvarligt brott med tanke på var brottet skedde. Även här hade kriminella tillträde. På tal om det, vad händer i Botkyrka kommun och hur stort är isberget? Det är alla detaljerna tillsammans, som jag tror bygger genuin trovärdighet även i politiken. När M. J:s anklagelser blir för uppenbart osanna och för många blir det för många fel igen. Sossepartierna MP, S C och V har nått vägs ände vad jag kan förstå. De glömde sina uppdrag att göra sitt bästa för Sverige.

  31
 9. Sossarna vet att om de lyckas splittra regeringen och fälla den INNAN folk på riktigt sett vad M med SD jobbar för . . . Då kan sossarna ha god chans att vinna makten igen !

  14
  4
 10. Morgan är ett trångsynt, hatiskt och elakt sossesvin. En imbecill, korrupt psykopat med mindervärdskomplex. En person som är skadlig för omgivningen och som borde varit inspärrad under tung medicinering.
  Det finns inte tillräckligt med ord som beskriver denna avskyvärda varelse.

  49
  3
 11. Ja antingen har Morgan början till Senilitet eller så är han ovanligt trång mellan öronen,
  hans försök till att skicka det på SD borde han försöka förklara, troligen menar han att
  Chang Frick är Sverigedemokrat vilket han inte är, han var det för 19 år sen.

  Men Morgan har förstås glömt påskkravallerna som skämde ut Sverige inför omvärlden? Dessa kostade landets skattebetalare hundratals miljoner, vem som styrde
  Sverige då har förstås Morgan också glömt! Undrar ifall han kommer ihåg vem som
  massimporterat invällarna, varav många inte ens borde va här utan uppehållstillstånd?

  46
  1
 12. Morgan är räddare för 20% svenskar som röstade SD än för en partiledare som är turk och sitter i riksdagen med tillgång till hemliga krigs- och antiterrorplaner samt Sveriges agerande i utrikespolitiken.

  40
  2
 13. Ja man måste fördela skulden rätt ! Det är ju faktiskt den regering som satt då som ansvarar för miss greppen! Det största broblemet är inte den krigsliknade situation Sverige befinner sig i ? Migration är igentligen ganska enkel att ta sig ur (som Tyskland 1940) det är betydligt svårare med sabotage av energiförsörjning och den produktionen som satts på undantag samtidigt skall man ha klart för sig att Sverige är ett kalt land ligger ju på polcirkeln??
  Miljöpartiet och sossialdemokrat har alltså förvandlat Sverige till ett U land ? Samtidigt som man startat ett inbördeskriget mot islam ?

  32
 14. Haha. Sverigedemokraterna är sossarnas värsta mardröm. SD kommer att blottlägga alla muslimsk och samhällsfarlig verksamhet Morgan, Magda och Sossarna håller på med. När SD är färdiga med Sossarna kommer 0 svenskar att rösta på dom.

  48
  1
 15. Att bränna en koran tycker Mogge är värre än att Magdalena gav PKK-terroristerna 3,3 miljarder.

  62
  1
 16. Det vet väl all nu, att när läpparna rör sig på en maffiasozze, så kommer det ut lögner.

  44
  1
 17. Har någon person hört att en Sosse gjort något fel någon gång ? En Sosse kan INTE göra fel, det är alltid någon annan som är orsaken för att det blivit fel.

  58
  1
 18. Grunden till Nato-haveriet och efterföljande turkisk utpressnings-taktik, är Magda ansvarig för. Hon som valdes till statsminister, inte för vad hon hade mellan öronen, utan innehållet mellan benen. Det var ju ett himla kacklande om att hon råkade vara KVINNA ! Jobbet var säkrat pga. den kurdiska mutan. När så Mogge skulle omyndigförklaras så klarade hon att sitta kvar även då, pga. nya kurdiska mutor. DETTA och inget annat var spiken i kistan för att spela bort Nato-ansökan ! Landsförräderi är vad det är ! Att skylla på någon som eldat lite skräp är bara ett löjligt sätt att försöka spela bort korten. En klassisk sjuka bland såzzar.

  46
  2
 19. Så pytteliten som han är så är han ändå en stor intrigmakare, lögnhals och gnällspik.
  En värdelös fjant och tillika goddagspilt med en stor käft!

  72
  2
 20. Morgan Johansson är som vanligt vårdslös med sanningen. Att Magda valde just honom till utrikespolitisk talesperson mot bakgrund av alla haverier på justitiemordet framstår som obegripligt. Dessutom är Morgan konstant grälsjuk.

  67
  1
  • Lennart Lindberg
   Tror att Magdalena inte hade mycket att välja på. Inom socialdemokratins innersta krets saknas intellekt.
   Valet av Morgan Johansson är pga hans obetydliga höjd över havet och därmed möjligheten att han inte når upp till mikrofonen, så att menigheten därmed besparas alla floskler, lögner och pinsamheter.

   31
   1
 21. Mogge har minne som en (S)kogssnigel.

  Den enda gång som han under 8 år fick tummen ur var när afghanskojarna skull räddas och skolan blev avstjälpningsplatsen.

  HUR MÅNGA HAR KLARAT SIN SKOLGÅNG?

  HUR MÅNGA VÅLDTÄKTER OCH ANNAN BROTTSLIGHET FÖLJDE I SPÅREN?

  HUR MÅNGA EXTRA ANHÖRIGA FICK VI PÅ “KÖPET”?

  Vad gör den nya regeringen för att rätta till Mogges frikostighet? ABSOLUT INGET!!
  All inclusive tillvaron fortsätter och arbetarklassen betalar!!

  DET ENDA SOM KAN HJÄLPA SVERIGE ATT BLI SVERIGE IGEN ÄR UTVISNING AV ALLAH SOM INTE HÖR HEMMA HÄR!!! GÄLLER HELA FAMILJER!!!

  ATT DET SKALL VARA SÅ SVÅRT ATT FATTA!! (SD) VAR ÄR NI???

  59
  4
 22. Mogge Sveriges enda legitimerade skithög,som bär skulden till att ser
  ut som det gör i landet,tillsammans med MP och CP,han ska inte yttra sig.

  60
  3

Kommentera