Röstköp hos S i Botkyrka

KORRUPTION. Gängkriminella har inte infiltrerat S i Botkyrka enligt S, skrev bloggen om för några dagar sedan och inte många trodde på S egen utredning.

Att mycket skumt förekommer hos Socialdemokraterna är det nog ingen tvekan om.

I ett sms som Dagens Nyheter tagit del av uppmanar medlemmar i S Botkyrka att rösta på kandidaten Robert Aslan på årsmötet i mars. I sms:et står att den som vill gå med i partiet för att rösta får sitt medlemskap på 240 kr betalt av S. Röstköp är grov korruption.

Under åren 2020–2021 har Botkyrka kommun betalat ut knappt 18 miljoner kronor till ABF Botkyrka-Salem för att bedriva fritidsverksamhet – trots att inget formellt avtal mellan parterna har existerat. Nu riktas kritik mot kultur- och fritidsnämndens ordförande Robert Aslan (S), enligt tidningen Mitti.

Oegentligheterna i S Botkyrka tycks gå djupare än de flesta anat och när partisekreterare Tobias Baudin (S) säger att de ska gå till botten med myglet så ljuger han.

Om Ebba Östlin på bloggen…

-Pettersson säger att inte nog med att S importerar väljare, de betalar dem för att rösta också.

Steget Efter
Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Röstköp hos S i Botkyrka

 1. Sossarna har ju en lång tradition av att köpa röster, fast då vanligtvis att köpa röster i allmänna val med skattebetalarnas pengar.

 2. Är det någon som är förvånad när det gäller sossar,jävla fuskare allesammans,det sitter i generna.Och andra också för den delen.

  21
 3. Ingen högoddsare att S inte hittade någon korruption under sin utredning. Att S utreder sin egen korruption luktar…korruption.

  30
 4. Gamla sosse-vanor, ränderna går aldrig ur!
  Socialdemokraterna anordnade ”röstskola” för invandrare:
  https://youtu.be/gHtEc83Xh6s

  Petterssons blogg:
  ”Sossarna kallar det ”Röstskola”, jag kallar det valfusk i ren desperation.
  Partifunktionärer stoppar sina valsedlar i kuvert åt invandrarna och klistrar igen dem, att fösa in valboskap som är analfabeter med ett redan igenklistrat kuvert med sossarnas valsedel i in i vallokalen. Herrejävlar och de kallar Sverigedemokraterna odemokratiska!!”
  https://petterssonsblogg.se/2010/09/04/socialdemokraterna-ordnar-rostskola-for-invandrare/?amp=1

  27
 5. Tobias Baudin får nog ta och skaffa dykcertifikat för djupdykning om han ska gå till botten med Botkyrka skandalen !!
  Socialdemokraterna ljuger så förbannat, men den här gången kommer nog liket upp till ytan vare sig Tobias Baudin eller någon annan rå sosse kostar på sig en djupdykning.
  Och då kommer huvuden att rulla… var så säkra.
  I Botkyrka ligger inte en hund begraven garanterat.
  Ser fram emot när någon tar bladet från munnen och berättar sanningen och Baudin & Co ska till och skylla på varandra för att få behålla makten och den mycket oförtjänta lönen och alla tilläggsersättningar dom tillförskansat sig.
  Ni beter er som riktiga svin avlönade av svenska skattebetalare !!
  Skäms på er !!!

  36
 6. Inte ens för 240 000 så skulle jag rösta S , jag har barn o barnbarn som går före ! ! !

  31

Kommentera