7 thoughts on “Dagens Replik

 1. Jag undrar hur länge det ska dröja innan vuxna förstår att bete sig som vuxna (här: att tygla sina känslor innan denne yttrar sig) i offentligheten när de tilltalar eller omnämner någon: hövligt/artigt…

  … och inte bete sig/uttrycka sig som de gör i privatlivet…

  … vilket beror på att folk inte kan hantera kommunikation över Internet, som bröt igenom det vattentäta skottet mellan det privata och offentliga.

  Hur annars menar de att barn och unga ska lära sig att uppföra sig, om inte vuxna föregår med gott exempel och är föredömen?

  I övrigt, håller jag med Maria Falk i sak.

  5
  1
 2. Det finns hundratals inkompetenta sossar, som sitter som stoppklossar i förvaltningen. De flesta har fått sitt jobb, via mygel och nepotism.
  Hoppas den nya regeringen driver på med omfattande utrensningar, varje avsatt kålhuvud, värmer hjärtat.
  Marsch iväg till AF.

  80
  1
 3. Maffiasozzarnas vanliga syn på verkligheten; ”Det är ok, när vi gör det”! Löfven utnämnde 28 rödgröna myndighetschefer under sin tid som statsminister. 22 av dem är innehavare av RÖD partibok. De avsatte också Vattenfalls styrelse och GD för att ersätta med. vindkraftslobbyister. De slängde också ut Kalmar Läns landshövding, Tomas Carlsson. Då gnällde inte Lindberg och Shekarabi.

  79
  1
 4. Helt korrekt , Sverige har lidit länge nu av fatal inkompetens . . . Det är sååå skönt att det tycks börja komma en vändning av detta ☺️

  88
  1

Kommentera