Sverige – Liberalernas blodiga dröm

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Efter att ha öppnat sina gränser för två miljoner migranter undersöker David Jones på Saily Mail hur Sverige har lämnats med en underklass av alienerade tonåringar, en mördande gängkultur och vapenbrott som håller på att stegras utom kontroll.

200 sörjande på en muslimsk kyrkogård kom för att begrava en 15-årig afghansk pojke som hade skjutits ihjäl, enligt uppgift av en jämnårig invandrare i Skogås.

Sedan jul har Stockholm utsatts för 30 skottlossningar och bombdåd, fyra med dödlig utgång. En bitande kall morgon i Stockholm för några dagar sedan stod David Jones bland 200 sörjande på en muslimsk kyrkogård, belägen i en magnifik tallskog. De 200 muslimerna hade kommit för att begrava en 15-årig afghansk pojke som hade skjutits ihjäl, en gangster i samma ålder.

När hans kista sänktes ner i den frusna marken verkade det för David Jones som om vi också bevittnade döden av Sveriges stora mångkulturella dröm.

Bland svenska politiker debatteras de exakta orsakerna till denna blodiga konflikt. Ändå håller även de på den liberala vänstern nu motvilligt med om att våldsamheterna har sina rötter i Sveriges katastrofalt misslyckade invandringspolitik – som de senaste åren öppnade Sveriges gränser. Cirka två miljoner invandrare (20 procent av hela befolkningen) bor nu i Sverige, ofta från de mest oroliga delarna av Asien och Afrika – och landet misslyckades med att planera för de enorma svårigheterna att integrera dem i samhället.

Många av avkommorna till dessa migranter har på ett farligt sätt förvandlats till en förlorad generation som faktiskt är statslösa.

Även om de är födda här, känner många sig inte särskilt svenska, men de har ingen lojalitet till sina föräldrars hemland heller. Deras främlingskap och missnöje pyr.

Läs mer på Daily Mail…

Alla går att integrera utom muslimer, inget land i västvärlden har lyckats

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Sverige – Liberalernas blodiga dröm

 1. En sossesocialarbetare uttalar sig i artikeln med den sedvanliga förklaringen att staten ”övergett” förorterna och att inga resurser satsas. En ren lögn. Hur kan de få hålla på och ljuga såhär och låtsas att det är en resursfråga?

  Lite längre ner uttalar sig någon slags fritidsgårdtant om en afghan som sköts, samma igen – sagor:

  ” The club’s manager, Halima Aboumaria, told me: ‘Ali … was a nice boy from a good family and he had a great sense of humour,’ she added, ’He wasn’t involved in criminality, but he had a hard time adjusting to his new school and speaking Swedish, so the social services were helping him.’
  Police inspector Reine Berglund, a veteran of the fight against gangs, takes a different view, saying the misplaced Afghan boy associated with older criminals dealing in drugs such as cannabis, cocaine and the painkiller Tramadol. ”

 2. Att röja upp efter de rödgröna politiska galenskaperna kommer att ta sin tid. Uppmuntra med konstruktiva förslag och stöd storstädarna med värme,framtidstro, glädje och humor.

  14
 3. Det blir mer och mer bekräftat att Sverige styrts av idioter sen 70 talet. Men fattar
  Svenne Banan det? Fan tro det, inte när man ser opinionsläget?

  26
  1
 4. Hemlig X-sson/Oj:
  Ribbenvik har varken fått sparken eller avsked. Dock har han inte fått förlängt uppdrag. Det är skillnad mot vad ni skriver.

  9
  11
  • Spelar roll! Vi blir i alla fall av med honom! Aldrig har så få gjort så mycket för att förstöra ett land som Ribbenvik och hans två närmaste föregångare. 🖕👺

   18
   6
  • Det är skillnad på blivit av med honom och blir av med honom. Låt bli att misshandla svenska språket.

   Dessutom: Han har tre månader kvar så skillnaden mellan sparken/avsked och ej förlängt förtroende betyder minst tre månaders fortsatt Sverigeförstörande arbetet. Så visst spelar det roll. Påstå inget annat.

   9
   4
 5. Det är bra att häda mot islam på muslimernas kyrkogårdar.
  Vissa tider är bättre än andra.
  Valfri hädelse tex bränd bok, klotter eller griskött.

  #SverigeÄrHaram

  Alla som inte gillar islam måste deltaga, annars är man för islam i Sverige!

  19
  3
  • Kerstin
   Jag känner ingen särskild respekt för kyrkogårdar, men skulle aldrig gå in och sabotera på en sådan. Det är privat egendom ofta inom murar eller stängsel, där har jag inget göra om jag inte uppför mig som folk.

   13
   2
 6. Glädjande nyhet! Ribbenvik har fått sparken. Han och Anders Danielsson har på egen hand ställt till mer helvete för svenska folket än några andra under landets hela historia.

  18
  3
 7. Är mkt upp till personerna själva vad man vill göra med sitt liv är sj uppväxt i Brandkärr men jag kämpade nu är jag långt borta från både Brandkärr och Nyköping mkt tackvare mkt svett och tårar.
  Vill man kan man

  29
 8. Den socio kulturella aspekten förtigs till förmån för de godas och naivas synsätt att alla socio ekonomiskt svaga leds in i kriminalitet.
  Jag delar INTE den bilden.
  Jag växte upp i ett tryggt och lugnt Sverige i slutet av femtiotalet. Sextiotalet var en guldåder med ett frihetstänkande som saknar motstycke. Kyrkan fick ta ett steg tillbaka och vi fick en tonårsgeneration som blev inspirerade av ny musik och samhälls- engagemang.
  Vi bodde 5 personer i två rum och kök på 52 kvm. Det fanns inget överflöd men trots det blev ingen i min klass och skola yrkeskriminell. VARFÖR kan man undra när man nu ser sig omkring. Nu dräller det av sk fattiga som lever på bidrag och som bara klagar men aldrig tillför något. Kriminalitet verkar ha ersatt min generations lyckorike med något helt annat.
  Kan det vara så att vissa människor i grunden är goda medans det finns de som är onda? I så fall verkar det som de vi importerat under de senast 50 åren har en hel del ondska med sig i bagaget och för dem är jämställdhet och fredlighet helt okända begrepp.
  Jag saknar det gamla Sverige! Jag saknar tryggheten. Jag saknar allt det som formade mig och min generation.
  För att vi skall få Sverige tillbaka krävs nog att vi får fram nya politiker som ser verkligheten som den är och inte som de hoppas eller tror.
  En bra början vore att skicka tillbaka allah de som lurat sig in i landet och som nu lever på kriminalitet och skattefinansierade bidrag från arbetarklassen.

  Jag har för mig att det fanns politiker FÖRE valet som hade återvandring på programmet men som nu inte gör något för att förverkliga löftet

  34
  1
 9. Hmmm…
  Jag lider verkligen med de sörjande på bilden men är det inte som så att det är föräldrarna som är ytterst ansvariga för sina barns handlingar?

  32
  3

Kommentera