Granska granskaren, Näthatsgranskaren

YTTRANDEFRIHET. SHA 70 jobbar intensivt vidare med att på riktigt genomföra en gammal hederlig utredning såsom han en gång lärde mig. Med noggrannhet, organisation och en mycket känslig spade som gräver i alla lager som måste blottläggas. Att Sverige som rättsstat låter sig manipuleras av en unken rättshaverist och girig självberikare är en nationell skam!

Vårt rättssystem är i grunden bra. Men vissa av dess utövare är politiska domstolsaktivister. Med direkta kopplingar till det den djupa staten. Så kan vi inte ha det. Fru Justitia ska alltjämt vara det hon är en symbol för! Ger vi avkall på det så är vi en fallen stat. På en nivå av bananrepublik. Kan vi aldrig acceptera!

Tomas Åberg, Facebook

Om näthatsgranskaren Tomas Åberg på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Granska granskaren, Näthatsgranskaren

 1. Ni ser de där bilderna på de döda djuren, de som tydligen lämnats för att plågas till döds…sedan tilldelas den här typen någon sorts legitimitet att “företräda det goda” i samhället.
  Hur i helv_te kan människor bortse från det han gjort mot djuren? Är folk i gemen så själsligt döda att de ändå ger den här individen sitt gillande?
  Och varför? I grunden: Varför?

  5
  1
 2. Dessa anmälningar tycker jag sänker rättssäkerheten i Sverige. De han anmäler är ju i flesta fall redan brottsoffer, så det verkar rent vansinne. Jag undrar vad, som hände med anmälan för överfallet på Lamotte och kamerastölden. Där hade man chansen att stötta ett brottsoffer och samtidigt manifestera viss rättssäkerhet i samhället.

  20
  1
 3. Hur många gånger har man inte svurit åt att ännu en pensionär blivit tystad av Åberg för att dom sagt sanningen? Heder åt Carl på SHA70 som ger sig i kast med detta… Upprättelse åt alla Åbergs offer krävs, samt återbetalning av alla löjliga skadestånd. Rättsväsendet borde skämmas som blivit så manipulerade av denna ål, detta kräk och gummiparagrafen hets mot folkgrupp, ja hela denna sörja av förtalslagar, borde skrotas och göras om och rätt.

  40
  1
 4. Calle på SHA70 är en jag lyssnar på.
  Alltid intressant..En kille som pratar med sitt SVENSKA hjärta.
  Stort tack Calle

  24
  1
  • Det är nog för sent.

   I juni 2022 meddelade Lamotte att han avslutat sin journalistiska karriär på grund av hotbilden mot hans familj.

   I december 2022 dömdes Lamotte för grovt förtal för en serie inlägg på Facebook om en person kopplad till organisationen Näthatsgranskaren, där vederbörande bland annat kallats mytoman och djurplågare.

   Jag vet inte om Lamotte överklagat.

   19
   1
 5. Jag är förvånad att han lever idag överhuvudtaget. I sydeuropa hade han varit nedgrävd för flera år sedan.

  88
  3
  • “Vilket *ål kom han ut ifrån?”

   Ifrån rö****et ….

   eller är han som dom flesta rödrockar, producerad genom zelldelning ….

   24
   1
  • Tycker personligen att du ska lämna den här bloggen. Troligtvis många med mig som tycker detsamma. Sååååå ointressant att läsa dina inlägg. Mvh !!!

   25
   1
  • Du gillar nog Putin och Erdogan, du som kallar granskande journalister som Lamotte för bråkstakar.

   41
   2
   • Rikard
    Nej, jag gillar inte Putin och Erdogan, du är en dålig gissare.

 6. SHA är en riktig ljuspunkt.Han är(var) en Polis av den gamla stammen.Ni vet den där sorten som inte var söndermarinerad i en massa värdegrundssvammel från Södertörns högskola och som inte har har ett dugg att göra med hur det ser ut idag ute i verkligheten Ex.det lågaffektiva bemötande där man som Polis måste stå och ta emot okvädninsgsord 3 decimeter från ansiktet från en idiot som spelar tuff.Varför slutar så många Poliser idag efter ett tag i yrket ? Kan det bero på att verkligheten inte överenstämde med vad dom fick lära sig på utbildningen måhända ? Så,jag önskar SHA lycka till med grävandet i Herr Åbergs karriär.Där finns det nog en hel del att rota i…..

  94
  3

Kommentera