Islamisten leker med dockor

ISLAM. Nyansledaren Mikail Yüksel ska hänga upp dockor på Pehrson och Åkesson på Mynttorget i Stockholm, idag den 12 februari. Detta i protest mot koranbränningar.

-Pettersson tror inte Johan Pehrson eller Jimmie Åkesson eller någon annan kommer att bry sig. Däremot hoppas jag många blir upprörda över att islamisten Mikail Yüksel leker med dockor när 30.000 har dött och 80.000 skadats i jordbävningen i Turkiet och Syrien.

Jag såg på TV att några hyllade Allah efter att de hittat en överlevande i rasmassorna, undrar om dom klandrar Allah för Allah döda och skadade.

Sedan kan man alltid hoppas att det dyker upp några på Yüksels demonstration och eldar upp en docka på pedofilen, slavhandlaren och krigsherren Mohammed.

Åk hem Mikail…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Islamisten leker med dockor

 1. Så gammal och fortfarande leker han med dockor?
  Har ser ju ut att vara minst 75 men har mentalt sett stannat kvar i barnstadiets trotsålder!

  36
 2. Sverige och demokratier överlag har aldrig uppviglat med våld och ska inte ha religionskonflikter med våldsamma terrorinslag. . Nyansledaren använder yttrandefriheten genom att protestera mot yttrandefriheten. Främmande kulturer med totalitära drag ska naturligtvis inte komma till Sverige och tala om hur Sverige använder sina demokratiska lagar. Jag hoppas svenska regeringen tydliggör det. Vad händer i Turkiet om någon protesterar mot Turkiska regeringen t.ex? I Turkiet finns nu viktigare problem att ta itu med och reda ut, som alla vet.

  29
 3. Det verkar som Arnstberg har rätt. IQ sjunker i Sverige, inte minst blad politiker och partiledare. Våld och kriminalitet är tecken på lågt IQ. Gissa varför det ser ut som det gör i muslimska länder.

  45
  • “Våld och kriminalitet är tecken på lågt IQ“, skriver Olof.p och har där stöd av den danske psykologen Nicolai Sennels, som i en strikt vetenskaplig studie visar att barn vars förädrar är släkt, har lägre intelligens än barn vars föräldrar inte är besläktade.
   “En grov uppskattning visar att närmare hälften av alla muslimer i världen är inavlade och ett stort antal av dessa är födda av föräldrar som själva är inavlade – vilket ökar riskerna enormt för negativa psykiska och fysiska konsekvenser. Det finns också bevis som visar att inavlade människor har en högre risk att utveckla psykiska störningar. Den ökade risken för sinnessjukdom bland barn till äktenskap bland kusiner kan förklara varför invandrarpatienter är starkt överrepresenterade bland sinnessjuka brottslingar“.
   – en längre artikel här:
   http://spydet.blogspot.com/2010/11/muslimsk-inavel_27.html

   19
 4. Pehrsson-dockan ser lite kort ut och Åkesson-dockan lite tunn ut. Det blir säkert stora motdemonstranter, LUF bränner bilar i hela innerstan och kastar molotov-cocktails efter polisen. Eller så kanske folk bara gör som de brukar på söndagar. Svenskar tar det lugnt på söndagar så man är redo för jobbet imorgon medan turknationalisten och hans anhang inte behöver vila upp sig då de inte jobbar.

  53
  2
 5. Denna “gök” Nyans partiledare har fått sin POLITISKA UTBILDNING I CENTERPARTIET !
  Inte konstigt att Åkesson står på dårens hatlista ,arv efter A.Lööf.

  78
  2
 6. Partiet Nyans, som denne galenpanna företräder, kommer knappast i bättre dager efter detta tilltag. Men det kanske spelar mindre roll eftersom centern numera är mussarnas hemvist.

  81
  2
 7. Garanterat närvarande är väl Media, dom Svenskfientliga?

  Att Tönten leker med dockor är inte konstigt,han diggar öven sagofiguren Allah.

  85
  2
 8. Svensk partiledare som vill bli en Paludan.
  Ja, man får inte bli förskräckt för nått nu för tiden.
  Det är kanske turkens sätt att tacka för den svenska hjälpen vid jordbävningen.
  Nej återigen släng ut turkarna ur Sverige vartefter dom gör nått jävelskap.
  Undra om någon svensk fått vara kvar i Turkiet om man hängt upp Erdoğan
  i Istanbul ?
  Nu får det vara slut på svensk flathet vi förlorar på att vara mesiga mot detta pack.

  79
  2
 9. Att muslimerna har tagit över Sverige, är ett verk av MP+Sossarna, nu sitter svenska folket riktigt i skiten.

  95
  2
  • Samtliga partier utom SD är skyldiga. Namn som Maud Olofsson, Alf Svensson, Bengt Vetbästeberg m.fl är lika skyldiga som S och de Gröna Khmererna. Liberalerna/Folkpartiet har alltid varit pådrivande för massinvandring och jagat C, KD, M och i viss mån S framför sig. De som drog igång de Gröna Khmererna, kom i första hand från L.

   30
   12
   • Alla åtta partierna inklusive SD är lika skyldiga. Åkesson förmår inte ett skapande dugg utom att tysta Jomshof. Det enda parti på frammarsch är NYANS.

    26
    15
 10. Han bryr sig inte om någon jordbävning, bryr sig bara om sig själv. Låt säga att Åkesson, vilket inte skulle hända, men om han skulle hänga en docka föreställande muslimen själv. Jadå djävlar

  72
  2

Kommentera