Nyansledaren ska hänga upp dockor på Pehrson och Åkesson

ISLAM. Nyans partiledare Mikail Yüksel kommer att hålla en manifestation mot koranbränningen på Mynttorget i Stockholm 12 februari.

Dockor föreställande L-ledaren Johan Pehrson och SD:s Jimmie Åkesson ska hängas upp, skriver Yüksel på Twitter.

”Dags att hänga upp dockor! Vill ni hänga med?”

-Pettersson tror varken Johan Pehrson eller Jimmie Åkesson blir speciellt upprörda.

Den svenska yttrandefriheten tillåter både detta och koranbränning.

Om islamisten Yüksel däremot hade hängt upp en docka av Erdoğan i Turkiet hade han fängslats. Ändå vill han att Sverige ska bli mer som Turkiet.

Om Partiet Nyans på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Nyansledaren ska hänga upp dockor på Pehrson och Åkesson

 1. Denna manifestation är ett bra tillfälle för Sverige att bedöma hur många islamister (dvs. en sorts muslim som kräver Sverige och svenskarnas anpassning) som finns [1].

  Samtliga deltagare utgör ett hot mot demokratin, och Sveriges svenska karaktär [2], då de vill införa hädelselag och det muslimska påfundet om ‘islamofobi’ (dvs. att yttra kritiska synpunkter och åsikter [2]) som brottasrubricering.

  Det finns anledning (personligt/medborgeligt ansvar för demokratins upprätthållande, bl.a. yttrandefriheten) för alla svenska medborgare att i vardagen, i det enskilda mötet (t.ex. på arbetsplatsen eller i Vården), förhöra sig om en muslim som skyltar (beteende, attribut) med sin privata religiösa övertygelse i offentligheten är för eller emot hädelselag… om man vågar [2].

  Dock är detta vanskligt då den berörda personen kan känna obehag och utsatthet.

  Utöver ovan har det muslimska kollektivet medfört till Sverige ett hedersförtryck som dagligen drabbar (rapporterar Aftonbladet 2017) 250.000 svenska medborgare, vilket innebär att minst lika många är ‘förövare’, dvs. var 4:e muslim (det finns c:a 1.000.000 enl. Wikipedia).

  Vilken individ/åsikt har Sverige störst anledning att bekämpa/ta ställning mot: en svensk ‘rasist’, eller en invandrad islamist/hedersförtryckare?

  Det finns en glömd förutsättning för demokratins principer och det är att folket tycker någorlunda lika i olika frågor, ofta benämnt som ‘värderingar’ dvs. synen på människan, samhället och staten (svenskar är som bekant (PEW Research?) extrema (‘övre högra hörnet’) i jämförelse med andra nationella folk), eftersom detta utgör grunden för lagstiftare och lagar.

  Av denna anledning är det nödvändigt (för den nationella sammanhållningens skull) att göra undantag från demokratins principer: att anpassa (tillämpningar) dem till det nationella folket (och det folkliga kynnet), varför det kan diskuteras huruvida denna islamistiska manifestation kan utgöra ett undantag, ett undantag från yttrandefriheten som det svenska rättsväsendet ger islamister när de känner sig ledsna och kränkta [2].

  Det minsta man kan begära av samtliga politiska partier, samtliga nyhetstidningar och samtliga moskéer/muslimska samfund är att de tar avstånd från kravet om hädelselag och ‘islamofobi’ som brott.

  [1]
  2020-09-11 Dagens Nyheter
  “Järvas ledare manar till lugn när högerextrema vill bränna Koranen”

  – Muslimska trossamfund i Stockholm vill ändra den svenska grundlagen och göra det förbjudet att håna islam och andra religioner.
  – Bakgrunden är det danska högerextrema partiet Stram kurs ansökan om att bränna Koranen i Stockholms förorter i helgen.

  – Den delen i den svenska grundlagen vill 15 [!!!, Hur många tusentals medlemmar?, bara i Stockholm!, Min anm.] muslimska församlingar i Stockholm nu ändra på.
  – “Vi vill inte att det ska vara lagligt i Sverige att bränna heliga skrifter som Koranen, Bibeln och de judiska skrifterna och att det samtidigt ska bli förbjudet att håna de olika religionerna”, säger Hussein Farah Warsame [imam, Rinkeby moské].

  – Han visar ett papper med flera punkter som under morgonen lämnat över till politikerna.
  – “Nej, jag [Yusuf Abdalla, restaurangägare] visste inte det. Vi trodde att det var olagligt i Sverige att bränna Koranen och andra religiösa skrifter. NITTIO PROCENT AV ALLA SOM BOR HÄR TROR DET.”

  [2]
  Det finns en reell risk för den svensk (gissningsvis dömer rätten annorlunda om den åtalade är invandrare, om det över huvud taget görs en polisanmälan) som uttrycker synpunkter och kritik gentemot en muslim som skyltar med sin religion att hamna i brott- och straffregistret, och att bli kallad ‘rasist’ [3]:

  Petterssons gör Sverige lagom! 2020-10-28
  “Ännu ett steg mot islamisering. Kvinna döms för förolämpning om slöja”
  – “En kvinna döms att betala 40 dagsböter på totalt 3600 kronor för att hon förolämpat en annan kvinna, som bar slöja, rapporterar P4 Jönköping. Händelsen skedde på ett apotek, där den förolämpade kvinnan arbetade.”

  [3]
  Jenny Pipers blogg 2019-03-10
  “Roten till Sveriges tillstånd handlar i grund och botten om rädsla!”
  – “Däri ligger roten till det passiva tillstånd som Sverige befunnit sig i under alltför många år – rädslan att bli kallad rasist eller förknippas med främlingsfientlighet och nazism.”

 2. Sverige är haram! Det är frivilligt att bo här. Flyttresan hem är inte längre än flyttresan hit.

  14
 3. Fjanten ska ju vara glad att han befinner sig i Sverige, där vi har yttrandefrihet, hade han gjort det i sitt hemland hade han själv fått hänga likadant, fast på riktigt.
  Kommer alla o,6 % av era väljare att ställas upp????????

  27
  1
 4. Ni vet väl var Parti Nyans ledare fick sin politik utbildning !
  Det var i CENTERN !!! Lööf nöjd, nu kommer nästa Muslim politiker med utbildning i CENTERN. Vi borde veta var CENTERN hör hemma i sympatier. = ISLAM.

  32
  2
 5. Förbjud skitreligionen islam i Sverige. Det kan dom också hålla på med i medeltidens Mellanöstern.

  43
  2
 6. Jävla idioter som kommer hit och utnyttjar vår yttrandefrihet. Tänk om dessa mesar vågade säga pip i sina hemländer. Va fan ska vi ha dom till? Skicka tillbaka dom till medeltiden i Mellanöstern.

  55
  2
 7. Yxel och skallturken ska inte lägga sig i svensk politik. 🦃 gör sig bäst i kalkon 🦃 länder. 🧕 🧕 . Fuck islam

  49
  1
 8. Då får vi se vad detta “politiska parti” går för, och vad det är för folk som sympatiserar med dem.

  35
 9. Beror på sammanhanget. Om de hänger upp dockorna är en sak. Om de hänger upp dockorna och säger att de ska göra samma sak med dockornas motsvarighet i verkligheten då är det olaga hot vilket är brottsligt.

  39
  2
  • Tidigare UN revisor Inga-Britt Ahlenius har skrivit att utlänska medborgare hör vaken hemma i regering eller riksdag.
   Någon som har länk?

   45
   • https://kvartal.se/artiklar/tjejer-ar-mycket-vidrigare-mot-varandra-an-killar/

    Peyman Kia får livstids fängelse för grovt spioneri för rysk räkning. Sverige skruvar upp det krigsmateriella stödet till Ukraina med stridsfordon och artillerisystemet Archer. Men är det som görs gentemot Turkiet ett pinsamt och onödigt svassande? Blivande centerledaren Muharrem Demirok kämpar för att slita sig loss från sitt turkiska medborgarskap, och Socialdemokraternas ledare Magdalena Andersson föreläser för vice statsminister Ebba Busch om respekt. Med Emil Källström, Inga-Britt Ahlenius och Horace Engdahl.

    8
    1
   • Inga-Britt Ahlenius – en av de klokaste kvinnorna vi har i Sverige.
    Synd att just hon inte finns mer framträdande i politiken. Verkligen.

    23
   • Dixon det har sin förklaring att hon inte får vara med, hon var inte rädd för att kritisera makthavare, då blir man inte populär bland dessa!Där ska helst bara finnas Ja sägare
    och Nickedockor!

    10
 10. Om nu Nyans-gubben har fobier om det land som försörjer honom, kan han ju flytta tillbaka till mammas gata i det land han kom ifrån.

  69
  3
 11. Ändå bra att han visar sitt rätta ansikte så vi vet vad vi har att vänta oss av honom.

  50
  1
  • Får kvinnor vara med? Är så trött på det här muslimska tramset. Varför vill de vara här? De verkar ju absolut inte trivas här i landet. Ska han inte slänga några från hustak med när han ändå håller på.
   Håller hårt på min yttrandefrihet, men har blivit manad ett antal gånger att inte säga för mycket, har varit muslimer som tagit illa vid sig.
   Djävla trams

   58
   2
  • Ja, vem bryr sig. Det är ju för fn bara en turkisk muslim. Centerpartist till råga på allt!

   Är det lagligt att hänga upp honom?

   23
   3
   • Öskute guschelov
    Så vad är det jag pratar för mycket om? Något känsligt för herren?

    9
    2

Kommentera