Tidigare centerpartister driver på islamiseringen av Sverige

ISLAM. Arabiskt universitet med falsk fasad skrev bloggen om för ett par veckor sedan,en av företrädarna för Swedish Crown University är Mahmoud Aldebe, den före detta centerpartisten och ordföranden för Sveriges muslimska råd. Aldebe lämnade Centerpartiet 2010 efter att hans islamistiska värderingar kritiserats i partiet.

2006 uppmärksammades Aldebe i rollen som ordförande för Sveriges muslimska råd. Han hade då framfört krav via brev till alla riksdagspartier om att det svenska samhället skulle skapa en särlagstiftning för muslimer. Kraven som framfördes i brevet publicerades i några svenska medier, men har numera försvunnit från deras webbplatser. Rebecca Weidmo-Uvell återgav dock några av dem på sin webbplats.

  • Det ska finnas minst en moské i varje svensk kommun.
  • Räntefria lån efter islamistisk lag ska finansiera byggandet.
  • Islam ska läras ut till svenska elever.
  • Alla muslimer ska ges ledighet två timmar varje fredag för att kunna delta i fredagsbönen.

I slutna grupper på sociala medier, som har tiotusentals medlemmar, hävdas bland annat att socialtjänsten, skolor och domstolar deltar i ett krig mot islam och muslimer genom utövandet av LVU. Rörelsen är inte bara stor, utan den växer också. Medlemmar från Svenska Hizb ut Tahrir och andra islamister deltar, men även namn från islamiska kretsar som annars inte förknippas med islamism. En grupp som engagerat sig är de så kallade utvisningsimamerna Abo Raad, Fekri Hamad och Raad al-Duhan.

Mahmoud Aldebe, tidigare styrelseordförande för Svenska Muslimska Förbundet, medverkar. Han är kanske mest känd för att ha skrivit brev till justitieministern och alla riksdagsledamöter, där han krävde att sharialagstiftning skulle införas i ärenden som rör bland annat familjerätt (äktenskap, skilsmässa, barnfördelning). Som riksdagskandidat 2006 för Centerpartiet, på 3:e plats, stödde Ebtisam Aldebe sin makes krav på införande av sharia i Sverige offentligt. Stödet väckte uppmärksamhet i partiet, men hon fick ändå förtroende. Hon uppmärksammades återigen 2018 när hon som nämndeman i tingsrätten friade Hassanin Aledari, anklagad för hustrumisshandel, bland annat med motiveringen att han var ”av god familj”. Hon fick dra sig ur både Centerpartiet och som domare. Året därpå åtalades hon för 138 fall av bedrägeri , då hon hade ljugit om sitt inkomstbortfall som nämndeman i tingsrätten – när hon inte hade haft någon skattepliktig inkomst. Hennes man uppmanar nu alla muslimer i Sverige att rösta på islampartiet Nyans, samtidigt som han är aktiv i dessa slutna forum.

-Pettersson har noterat att vissa påstår att det inte pågår någon islamisering av Sverige.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Tidigare centerpartister driver på islamiseringen av Sverige

  1. Mohamed Omar: “Kidnappar socialtjänsten muslimska barn?“

    “Sverige och socialtjänsten kidnappar inte barn”, säger statsminister Ulf Kristersson. Vad han menar är att socialtjänsten visst (med tvång) tar barn från föräldrar, men att det sker i enlighet med svensk lag“.
    Mohamed Omar som är f.d. muslim och vet vad han talar om, förklarar att ur muslimskt perspektiv sprider den muslimska s.k desinformationskampanjen INTE desinformation, utan korrekt information.
    Det som socialtjänsten anser är vanvård ses av många muslimer istället som god uppfostran, t.ex. att bevara döttrars oskuld, etc. Redan på 90-talet fanns det bland muslimska invandrare ett utbrett hat mot och en utbredd fruktan för socialtjänsten. Flertalet muslimer erkänner sannolikt inte socialtjänstens normer och regler för tvångsomhändertagande. Det handlar om en djup konflikt mellan värderingar och världsåskådning, mellan traditionell religion och sekulär liberalism.
    https://detgodasamhallet.com/2023/02/06/mohamed-omar-kidnappar-socialtjansten-muslimska-barn/#more-67338

    20
    1
    • Alltmer uppenbart att Sverige skall avislamiseras. Lee Kuan Yew 1923-2015 (Singapore), en av världens mest framgångsrika politiker. Klok, klarsynt, intelligent. PM i Singapore 1959-1990 därefter stort inflytande under många år. Lee Kuan Yew: ” Vi kan samverka med alla trosbekännelser utom ISLAM”. Titta på Afghanistan, Iran med flera länder. Vilket Fosterland vill vi ha? Varning för muslimen i Centern som förefaller vara en med otydlig vandel. Det största mörkret i det Nordiska ljuset är Islam.

      29
  2. Kravet att mussarna ska ha ledigt två timmar varje fredag, var ju faktiskt lite humoristiskt. Ledigt – Ledigt från vadå ? Jobbet som knarklangare ? Jobbet som bilgrillare ? Jobbet som pensionärsrånare ? Jobbet som handgranatkastare ? Jobbet som bidragsskojare ? Jobbet som SVT´s främsta ”experter” ?

    39
  3. Nej, islam ska inte vrida klockan tillbaka i Sveriges utveckling!
    Vidskepelse ska inte ha makt över människor.
    #SverigeÄrHaram
    #SwedenIsHaram

    Vi kan alla hjälpas åt att göra Sverige till haram, vi kan använda den påhittade högtiden runt schagerfestivalen som ett gemensamt tillfälle att häda och kränka islam. Vi kapar ”festen” och gör det till en ”haramfest” med glitter och glamour kränker vi islam!

    23
  4. På bilden för några år sen: Lena Hjelm Wallen och Mona Sahlin.
    Om sådär en max 20 år: Svenska damers nya outfit. Så kommer svenska kvinnor (även infödda) tvingas klä sig. Tom. fröken Zara Larsson, fröken Alexandra Pascalidou, fru Magdalena Andersson, fru Annika Strandhäll, fru Åsa Westlund mfl. psykopater som tillåts gå fritt ute i vårt samhälle. Ja också resten av svenska kvinnor alltså, även infödda riktiga svenskor. Försök ta in detta en gång för alla. Är SD verkligen så jäkliga som dom framställs?

    32
  5. Det är klart att det pågår en islamisering av Sverige. Miljontals muslimer bor ju här, mängder med moskéer, bildningsförbund, många muslimer i ledande befattningar. Kristendomen däremot försvagas, svenskarna överger kyrkan, snart bara ett fåtal frikyrkor kvar. Muslimerna är här för att stanna och de föder massor av barn.

    26
    3
  6. Om vi inte tar i ordentligt ar vi dar snart det gar fort. Pettersson vad vet du om Barcelona avtalet 1995 ligger det till grund for all sk………..

    25
    3

KommenteraAvbryt svar