S-toppar larmades före mötet i Botkyrka

KORRUPTION. Före S-mötet i Botkyrka i januari, då Ebba Östlin (S) röstades bort som kommunstyrelsens ordförande under kuppartade former, gick ett mejl ut till flera S-toppar.

Riksdagsledamot och partidistriktets ordförande -.Åsa Westlund (S)

I det larmades om kaoset inom partiet i Botkyrka och oron inför mötet, enligt Expressen.

Mejlet ska ha varit adresserat till partisekreterare Tobias Baudin, vice partisekreteraren Nils Vikmång, partidistriktets ordförande Åsa Westlund samt riksdagsledamoten och tidigare inrikesministern Mikael Damberg.

Dambergs pressekreterare hävdar att det skickades till en inaktiv mejladress och att han aldrig fick det. Åsa Westlund säger däremot att hon tog emot det.
Vi hade redan när vi fick det här mejlet bestämt att personal på partidistriktet skulle delta på mötet för att med sin närvaro förhoppningsvis lugna ned stämningen, säger Westlund.

Ordförande Magdalena Andersson säger att det förstås har varit känt, även för henne, att det har funnits en konflikt internt i S i Botkyrka.

Nu när det äntligen finns konkreta uppgifter om personer som har deltagit på det här mötet där Östlin petades är det ju någonting som man måste gå till botten med, det finns ingen plats för gängkriminella i Socialdemokraterna, säger Andersson.

I förra veckan, dagarna efter mötet, sade Tobias Baudin om att det var chockerande för honom att få läsa i tidningarna om att personer med kopplingar till gängkriminalitet sades ha varit med på mötet. Det var inget han kände till, hävdade Baudin.

-Pettersson tycker Åsa Westlund är intressant. Hon är gift med Aftonbladets politiska chefredaktör Anders Lindberg som fått sitt jobb av LO och kallar sig oberoende Socialdemokrat.

Åsa Westlund är också berömd för att när hon var EU-parlamentariker i tio år hade en 85-procentig frånvaro.

SVT och TV4 är väldigt tysta.
Hade Botkyrkaskandalen rört ett annat parti hade de haft extrasändningar och ”experterna” stått på kö till TV-sofforna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “S-toppar larmades före mötet i Botkyrka

 1. Här ser man ynkligheten hos Anders Lindberg som gärna sitter och hånar andra för
  deras åsikter, men lotsas inte om att hans egen fru besitter en högavlönad tjänst, där
  hon aldrig är närvarande, men höstar förmodligen in full ersättning??
  Det finns verkligen ynkedomar i Svensk politik!

  23
  • Dom är samma lågt stående kryp inom det sk facket. Farsan berättade för en massa år sen om det skapade speciella nattjänster på hans jobb, startade 20 på kvällen och slutade 06 på morgonen, med 2 tim lunchrast under natten. Fackpamparna som stod främst i turlistan sökte såklart dom tjänsterna, fick dom, sen tog dom ledigt från nattjobben ändå, med full lön och ob, nattjänsterna placerades sen i tjänstepoolen. Så satt dom asen på fack expen och hånskrattade åt farsan och hans kolleger. Han var faan inte sen att lämna det skamfacket. När dom hade möten kallades dom ofta för Swedish Fuck [Fack] Meeting.

   17
   • Ja speciellt LO-facken, men även en del inom TCO och skamligt nog en del SACO-förbund. LO drivs av missunnsamhet och deras mål är att alla ska ha det lika dåligt, utom fackpamparna själva. LO låter ungefär som WEF.

   • Definitivt, det var Skandalarbetarförbundet, sorry Kommunistarbetarförbundet, nä jäklar, Kommunalarbetarförbundet (nu blev det rätt), då som nu ett fuck som slickade baken så läng sossarna ja dom perfekta sossarna, satt vid makten. Det blev regeringsskifte, och då vart fucket inte en hundradelens sen att börjar arbeta “för sina medlemmar”. Svinhugg går igen brukar man säga. Några år senare kapades nattjobben, så dom fick vackert nöja sig med dagpassens lön. Dom är precis som våra korkade PK-journalister, går i gång när “fel” block får makten. Men hoppas SD håller asen korta nu. Vi får under inga omständigheter få tillbaka den jäkla sosse-nomenklaturan. Inte klokt vad mitt gamla hemland lemlästats av socialakrobaterna.

 2. Poängen var att inga skulle få reda på det så den dagliga driften med att mjölka skattepengar till Partiet inte skulle störas.
  Om det skulle innebära att en viss procent måste gå till vissa grupper är det en kostnad Partiet är villig att ta då de bara höjer skatteuttaget och bidragen för att kompensera sig.

  11
 3. 85% frånvaro överträffas ju av hennes Gubbe ,för han verkar vara 100% frånvarande?

  SVT TV4 tysta, precis som Magda själv? JoJo, man biter inte den hand som föder och Göder en själv. Svensk Media är en jätteskandal!

  28
 4. Yttrandefriheten kan ingen ta ifrån en ! De kan bara lagstifta om den . Sedan är det upp till var och en av oss att våga säga vad vi tycker och i vissa fall ta smällen . Som Pettersson gjort . Starkt ! Ett betyg åt bloggen är väl också antalet besökare ?
  Mvh Sjöström

  20
 5. Hoppas någon begär ut mailhistoriken angående Botkyrka och gräver i detta . Nyheter exakt24 håller oxså på att granska MBF i videorepotage

  11
 6. Anders lindeberg kan knappast skriva en rad om detta han måste väl anses Jävig hoppas hans odugliga fru ryker. den skolkerskan

  21
 7. Hela jävla S-partiet är ju kriminellt, så vända på stenar är ju knappast något de vill….

  27
  5
  • Men från början har dom varit smarta, genom att sätta ut sitt eget folk på hart när alla betydande poster i samhället får dom ju mycken makt, som dom då och då missbrukar?

   Jag menar, där är väl inget som säger att bara för man tillhör ett visst parti är man smartast i Världen?

 8. Vad sysslar Magdalena Andersson och Tobias Baudin med egentligen ?
  Dom är på andra och bråkar för betydligt mindre grejor.
  Det här kommer kosta enormt på deras förtroende kapital om inget görs.
  Nu får nog Baudin smaka på samma medicin som PM Nilsson som fiskade ål otillåten.
  Nu är ju Baudin hal som en ål, men den här gången har det gått för långt.
  Vi får se nu om Magdalena Andersson är den person hon utger sig för att vara.

  36
  3
  • Varför vänta. Vi vet redan nu av erfarenhet hur sossar beter sig. Särskilt fru Andersson. Herr Baudin kommer hon inte röra ett hårstrå på. Han har sin bonus i innerfickan, alltså s-partibok.

   Minns hur det slutade för rikstafsaren och sossarnas specielle sexist, Eneroth. Han är kvar i maktens korridorer. Ingen från x-regeringsunderlaget skrek ut i massmedierna. Ja massmedierna var också förhållandevis tysta. S ville väl inte starta “en storm i ett vattenglas” mot sig själva, med knappa året kvar till valet 2022. Makten, Karl, makten är det som sossarna sniffar efter hela tiden.

   11
   • Vi får hoppas på det gamla ordspråket. ” Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket”

    11
   • Ah ah, såssar och kommunister plus miljödårar och feminister är som kattskrällen, dom har nio liv. Dom har en satans förmåga att komma tillbaka i eller annan form, men alltid genom ljuga och armbåga sig fram. Dom försvinner ta mig fan inte förrän andras pengar är helt slut, som Mrs Thatcher sa en gång i tiden. Jag har en idé om hur man ska bli av med dom för gott, men det ligger inte inom gränserna för bloggen skulle jag tro. Så jag lämnar det därhän.

 9. Media vågar inte skriva om vår förlorade yttrandefrihet. Pettersson är lika feg.
  Hoppas inte Rasmus Paludan är lika feg som Pettersson.

  5
  29
  • Pelle-Jöns tycker du inte att det är lite oartigt att kalla mig feg?

   Sedan 2003, alltså i 20 år, har kritiserat samhällsutvecklingen och bland mycket annat bristen på yttrandefrihet. Jag har varit på drygt tio rättegångar och blivit fälld i två av dem för det jag skrivit på bloggen.

   Jag har alltid skrivit under eget namn, jag har inte hemliga personuppgifter och blivit hotad och mordhotad massor med gånger.

   Du har varit på bloggen länge men verkar ha dåligt minne.

   Använd bloggens sökruta med ordet YTTRANDEFRIHET…

   40
   1
   • Säga vad man vill om Pettersson, feg är han inte.
    Men många andra av oss är det.

   • Ynkligt och verkligen fegt att anklaga andra och själv skriva under alias. Pettersson har några ggr blivit misshandlad av rättsväsendet. Vad har Höns Jöns själv gjort offentligt för att för att vända läget i Sverige? Mmm Öskute vi är oftast fega, som grupp, vi svenskar. Men anklaga inte andra för att va fega, speciellt när en själv skriver under alias. Bottenlöst fegt och bottenlös ynkedom.

Kommentera