Giriga värderingar hos socialdemokrater


VÄRDEGRUND. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg pratar mycket om värderingar hos andra. Värderingarna inom socialdemokraterna är det dock tyst om. 

Anders Lindberg är gift med Åsa Westlund, en socialdemokratisk politiker. Sedan 2014 är Westlund riksdagsledamot och var Europaparlamentariker 2004–2014.

Anders Lindberg och Åsa Westlund har skyddade uppgifter och jag har mejlat och frågat Anders vad han tjänar eftersom jag tycker att det tillhör allmänintresset med hans skriverier som opinionsbildare, men herr Lindberg vägrar svara. Anders och Åsa tillhör definitivt övre medelklassen.

Ger mycket pengar taskiga värderingar?

Anders Lindberg har även sagt att värderingar påverkas av hur mycket pengar man har och att bakom varje förmögenhet ligger ett brott. Jämfört med Petterssons inkomster har Lindberg och Westlund oerhört mycket pengar och är förmögna.

Anders Lindberg har även skrivit om att Sverigedemokraternas partikultur skapar parasiter och då är han ändå socialdemokrat.

Anders Lindberg med en fru som hade 85-procentig frånvaro pratar om partikultur.

Nåväl, -Pettersson vill åter ta upp Anders Lindbergs fru som Anders aldrig nämner. Åsa Westlund (S) var under åren 2004-2014 Europaparlamentariker med full lön och var överlägset sämst med 85-procentig frånvaro i i miljöutskottet.

En EU-parlamentariker tjänade 76.920 kronor i månadslönen (2014) minus EU-skatt så c:a 60.000 kronor netto, plus 41.233 kronor i månaden för kontor och dator, plus 2.915 kronor per dags närvaro i traktamente. Pengar som inte behöver redovisas. Närvaron redovisas endast på fredag morgon så om man närvarar vid frukost för att sedan åka hem är man närvarande hela dagen när ersättningen betalas ut.

EU:s ersättningsregler är naturligtvis inte Åsas eller Anders fel men varför inga protester? Åsa födde tre barn under de tio åren men det räcker inte som förklaring, vad gjorde hon resten av tiden?

-Pettersson tror att familjen Lindberg/Westlund är giriga…

Från Facebook, Anders och Åsa med barn på väg till Cypern 2019, året efter han skrev att folk som flyger ska skämmas. Skäms du Anders. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Giriga värderingar hos socialdemokrater

 • ossie

  Jo dagen sossar tycker nog att de har bättre och bättre värderingar ju mer de kan kapa åt sig i höga löner och fina skattesänkningar för dem som redan har mest.

  Gilla

 • Jan i Nybban

  Anders är och förblir en Idiot.Tänker på när han blev utskrattad i Visby där han påstod att svt var opartiska och ej vänstervridna

  Gilla

  • ossie

   Fel att kalla honom för idiot han uppenbarligen förstånds-
   handikappad. Tyvärr går han nog inte att bota.

   Gilla

 • Kent

  Hyckleriet personifierat genom Anders Lindberg.

  Gilla

 • Bajen666

  Denna ”man” är inte bara en otäck desinformatör utan även en quisling av stora mått (Lindberg).

  Jag mår förbannat bra varje gång S visar sitt äckliga giriga tryne och samtidigt sjunker i opinionen….en boost av kolossala mått.

  Gillad av 1 person

 • Vita Mannen

  Någon som nånsin sett en tiggare i Rinkeby eller Husby? Näe. Anders tror säkert att det är pga invånarna där med sina iphones och adidas är jättefattiga, men sen finns det ju den ultra-rasistiska vinkeln som antyder att det är pga tiggarfientliga, rasistiska och våldsamma invånarna i dessa områden. Märkliga saker… Men det enda som är säkert, är att allting är alltid den vita mannens fel.

  Gilla

 • Maya

  Man undrar varför vissa försvarar tiggeriet ? Med argumentet att man inte kan förbjuda fattigdom.Vad man gör när man ger dessa tiggare pengar är att man upprätthåller ett system.Pengarna går till hövdingarna som har underhuggare som åker sina ronder med jämna mellanrum och samlar in det som finns i muggarna.Alternativt så investeras dom i systembolagets kassor av dom manliga romerna.Ni som vurmar och förfasar över tiggeriförbudet råder jag att spendera några timmar med att studera på plats hur det går till.Tyvärr tror nog många att dom gör en god gärning med pengagivandet.Anders Lindberg kanske skulle ta och tänka ett varv till hur det står till med hans egna värderingar.

  Gilla

  • G Nordström

   NRK gjorde en film som skulle bekräfta deras utsatthet. De kartlade förhållandet i Bergen. De blev ett helt annat resultat. Alla kände alla. Tiggeriet var en bisyssla från stöld, bedrägeri, narkotika försäljning och prostitution. Den gamla damen som satt och tiggde, höll koll på de prostitutionerade. Egna Facebook sidor där de visade pengabunter med 500 och 1000 lappar. Genom banksystemet hade de för ut 800 miljoner NKR. Året innan hade polisen i Trondheim gjort en raid mot den gruppen som arbetade där. Då flyttade de verksamheten till Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn.

   Gilla

 • Nisse

  Många saknar helt självkritik och tycker de står över reglerna som ska gälla vanligt folk.
  MP ledare flyger för de är så väldigt viktiga personer, som inte har tid att leva dom de lär. Dessutom står staten som vanligt för notan, så de märker inget i sin egen plånbok.

  Gilla

 • Notimam

  Anders Lindberg är sossarnas Goebbels.

  Gilla

 • Erling

  Har (S) värderingar?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: