Gängkriminella kommer åt de kommunala skattkistorna, helt lagligt

KORRUPTION. Gängkriminella röstade bort S-topp skrev bloggen för några dagar sedan. Under kuppartade former petades Ebba Östlin (S) som kommunstyrelsens ordförande i Botkyrka i helgen.

Vänd på varenda sten i kampen mot kriminalitet, uppmanade Socialdemokraternas partiordförande Magdalena Andersson. Kommunalrådet Ebba Östlin (S) i Botkyrka tog chefen på orden. Det skulle hon inte ha gjort.

Steget Efter

Partisekreterare Tobias Baudin (S) viftar bort problemen och påstår att allt gått rätt till. Det är förståeligt om man inte vill ta tag i de verkliga problemen.

 • Botkyrka kommun har omfattande problem med stök, oegentligheter och närvaro av kriminella element på fritidsgårdar som drivs av en fristående aktör, socialdemokratiska ABF, med kommunal finansiering.
 • Kommunen, med Ebba Östlin i täten, har därför stängt fritidsgårdarna och tagit över dem i kommunal regi.
 • Personer med koppling till både ABF och Socialdemokraterna har därefter drivit kampanj för att avsätta kommunstyrelsens ordförande, som anses ligga bakom beslutet.
 • Kommunstyrelsens ordförande, Ebba Östlin, har nu avsatts. På ett uppseendeväckande sätt, några få månader efter att hon valts om för en ny fyraårsperiod.

Att vända på varje sten och knäcka gängen var tydligen bara på skoj, det gällde inte invandrarna som står för majoriteten av de grova brotten.

Botkyrka har runt 95.000 invånare och över 60 procent av dom har utländsk bakgrund. Socialdemokraterna är det största partiet.

Enligt partidistriktet deltog ”bara” 23, nyrekryterade medlemmar i en omröstning där två röster avgjorde.

-Pettersson menar att vårt demokratiska system är väldigt lätt att manipulera. När ett stort parti som Socialdemokraterna kan påverkas är det ännu lättare med mindre partier i någon av våra 290 kommuner.

Det måste vara den perfekta kuppen. Gängkriminella som kommer åt de kommunala skattkistorna, dessutom helt lagligt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Gängkriminella kommer åt de kommunala skattkistorna, helt lagligt

 1. Dra in bidragen till studieförbunden. När det gått från folkbildning till gängkriminella är det dags att stänga bidragskranen. Samma sak med religiösa föreningar. Låt vuxna människor betala sina egna fritidsintressen.

 2. Sossarna ska fråntas alla bidrag och kontroll över skattemedel till dess korruptionen inom partiet har utretts och alla kontakter med kriminella med mera är klarlagda.

 3. Blir som Italien där de kriminella infiltrerar sig inom det mesta, typ sophanteringen m.m.
  Samma som MC killarna håller på med, lagliga affärer heter det visst?
  Och är det någon radikal politiker som ska försöka stoppa detta så kanske det blir en luftfärd så småningom.
  Hörnet för politikerna blir mindre och mindre att ta sig ur, och elefanten större, det är kört, som en hydra numera……
  Enda som gäller är att öka på våldskapitalet med tuffare regler och avlivning.
  Knarket kan bara hejdas med kontroll varje vecka för alla personer, och dryga böter eller kryp in direkt om du har något skit i kroppen som klassats som knark eller förbjuden medicin.
  Det blr en helvets massa arbete de första åren, men det vill vi ju ha eller?
  Annars låt folket supa/knarka ihjäl sig och låt de ligga på gatan utan åtgärd, är ju det nya samhället vi vill ha?

  https://www.svtplay.se/video/KRo2zEk/manskulten-andrew-tate

  6
  1
 4. Att sossepolitiken skulle leda till total anarki och ruin för Sverige har många insett tidigare . Och blivit av med jobb och drevade så de inte varit vatten värda . Se Birro brorsan som tog en öl med en Sverigedemokrat och blev portad i hela PK Sverige. Det är sådana raka ärligt sinnade människor som kommer att ha sin renässans nu. Se Leif Östling som frågade vad vi får för skattepengarna. Nu ser vi det . Importerad kriminalitet , utanförskap, parallellsamhälle . Och som lök på laxen tar sig sossarnas ljusskygga garde in i kommunerna.
  Och så en hysterisk fd Statsminister som bär sig åt som en dumpad 17åring
  Och som inte förstår att hennes avtal med Kakabave är orsaken till bråken med Turkiet .

  20
  2
 5. Enl. avtalet mellan såzzarna och SMR-Sveriges muslimska råd, lovades inflytelserika poster till islamister i stat, region, kommuner och myndigheter, mot garanterade röster för partiet. Detta genom direkt order fån imamer och mullor på fredagsbönen. Även löften om moskébyggen mot såzze-röster stod på menyn. Man har nu fallit på eget grepp i denna maffia-demokratur.

  30
  1
 6. Jag såg partisekreteraren Tobias Baudin (S) i TV igår. Han såg besvärad ut!

  Hur kunde (S) sälja ut sig till de kriminella i Botkyrka? Ser vi nu resultatet av en naiv migrationspolitik ala (MP) + (C,FP) där (S) bara brydde sig om makten?

  ELLER VAR DETTA PLANEN FÖR (S) OCH SVERIGE??

  33
  1

Kommentera