Iran fördjupar sin närvaro i Latinamerika

av Majid Rafizadeh

Ett av de stora hoten mot USA:s nationella fred och säkerhet är att den iranska regimen, medan den använder Latinamerika som fristad, har ökat sin närvaro och sina terrorceller där.

Alltmedan protesterna fortsätter i Iran är regimens tjänstemän i full gång med att motta pass och asyl från latinamerikanska länder, i synnerhet från Venezuela, som ligger på tröskeln till USA.

Den iranska regimen har, medan man använder Latinamerika som fristad, ökat sin närvaro och sina terrorceller där. Alltmedan protesterna fortsätter i Iran är regimens tjänstemän i full gång med att motta pass och asyl från latinamerikanska länder, i synnerhet från Venezuela. På bilden: Den venezuelanska presidenten Nicolás Maduro träffar Irans högsta ledare Ayatollah Ali Khamenei den 22 oktober 2016, i Tehran. (Bildkälla: khamenei.ir)

Enligt en rapport från den senaste tiden:

Läs vidare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Iran fördjupar sin närvaro i Latinamerika

 1. Börja låta som att vi kanske snart får vänta oss ett amerikanskt angrepp mot Venezuela.
  Venezuela som en gång i tiden var ett välmående och stabilt land är väl idag en av de mera brottsbelastade länderna i Sydamerika.
  Trots enorma oljereserver är det ett fattigt land

  11
  1

Kommentera