Paludan ska bränna en koran varje fredag

ISLAM. PK-etablissemanget försöker lura i oss att terrorismen inte har något med riktig islam att göra men jag tror det blir svårt för dem att förklara att rörelser som Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och andra mördarsekter inte har något med islam att göra när de alla är produkter av islam och verklighetens islam. Vi ska också tänka på att Islamska förbundet är terrorstämplat i arabvärlden men inte i Sverige. Ingen annan religion kommer i närheten av islam när det gäller mord och terror även om det finns idioter överallt. Islam är dessutom inte en religion utan än ideologi och mördarsekt.

Den dansk-svenske islamkritikern Rasmus Paludan har för avsikt att fortsätta med koranbränningarna, säger han till Aftonbladet.Jag kommer bränna en koran framför den turkiska ambassaden i Köpenhamn varje fredag tills Sverige släpps in i Nato.

Under fredagen planerar han tre nya koranbränningar i den danska huvudstaden – en vid en moské, en vid den ryska ambassaden och en vid den turkiska.

Detta gör han enligt utsago för att ”lära Turkiets president Erdogan om yttrandefrihet”.

Koranbränningen utanför Turkiets ambassad i Stockholm i lördags väckte ilska och protester i Turkiet och på flera andra håll i den muslimska världen, och har bland annat lett till uppmaningar om global bojkott av svenska produkter.

I centrum för den internationella konflikt som uppstod efter Rasmus Paludans koranbränning i Stockholm står Chang Frick, ägare till sajten Nyheter idag, som betalade 320 kronor för polistillståndet.

När det stod klart för honom att Paludan skulle bränna en koran försökte Frick avråda honom, enligt chatthistorik SvD tagit del av. Koranbränningen var ”respektlös”, säger Chang, som tillägger att han inte har något emot islam.

Jeander

-Pettersson tycker att det borde brännas fler koraner, framförallt av vettiga muslimer. Det är fegt att inte kritisera mördarsekten islam.

Islam är inte en religion, islam är en ideologi och dödskult

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Paludan ska bränna en koran varje fredag

 1. Sverige skall för en gångs skull nu agera som föregångsland och införa en ny helgdag, Stora koranbrännardagen, som firas i slutet av Mars eller början av April.
  Festligheterna består bl.a. av tävlingar i största bokbålet, grillat fläsk och bacon till alla.
  Utländska deltagare kan få en stämpel i sitt pass för sitt deltagande i festligheterna och ges därmed rätten att ansöka om uppehållstillstånd i Sverige.
  Ansaknad av stämpel innebär omedelbar utvisning.
  Här kan vi alltså förena både nytta och nöje på ett både trevligt, enkelt och effektivt sätt.
  Och att bränna koraner skall även innebära skattelättnader och andra förmåner för oss svenskar!

  12
  1
 2. Viken fantastisk människa! Helt ensam försvarar han sitt grannlands yttrandefrihet…
  Jag finner inte ord för en sådan vacker handling, vi borde införa en ny helgdag, gärna under ramadan. Den nya helgdagen kan kallas Paludanafton och firas med danska delikatesser och brinnande koraner.

  Ett femfaldigt leve för Paludan:
  HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA

  22
  1
 3. Grundorsaken . Vad är grundorsaken till Sveriges problem ?
  Socialdemokraternas idiotiska hantering av invandring och integration.
  Skänka bort våra skattepengar för att skapa krigstillstånd i vissa delar av Sverige . Bl.a “vår fina förort” som Sossen Vanngå sa om Tensta .
  Eller som Morgan säger ” Jag är nöjd med vad vi åstadkommit”.
  Det visar väl vad målet hela tiden varit .

  25
  1
 4. Att bry sig i det visar på svagheten i islam. Lev som Amish om väst är så dekadent. Använd inga väst produkter. Islam passar för tiden och rummet på 600 talet. Dawkins skriver om de abrahamitiska religionerna. En kvarleva som skulle dött ut i evolutionen. Två har reformeras men den tredje inte alls. Gissa vilken? Judarna får Nobelpris. Hur många har muslimer fått? Konsekvensen är att ta avstånd ok men stå då för konsekvenserna

  23
  2
  • Det mest rimliga är att kasta ut Turkiet ur NATO!!
   Man behöver inte en stat som sammarbete med med terristorganisatoner i löndom…

   21
   2

Kommentera