En allvarligt skottskadad i Eskilstuna

VÅLDSVÅGEN. En man har skadats allvarligt efter en skottlossning i Årby i Eskilstuna. Polisen söker efter en eller flera gärningspersoner.

En förundersökning om försök till mord har inletts.

Vi har spärrat av en plats som är att betrakta som brottsplats. Vi har gott om poliser på plats och även poliser med specialkompetens, säger polisens presstalesperson Angelica Israelsson Silfver. Avspärrningen gäller också en pizzeria i anslutning.

Polisen uppger att man är intresserade av personer som gjort intressanta iakttagelser på personer eller bilar som kan ha lämnat platsen.

Polisen

Om Årby på bloggen…

-Pettersson säger att det var tredje skottlossningen hittills under dygnet om jag inte missat någon…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “En allvarligt skottskadad i Eskilstuna

 1. Ansvariga för import vansinnet som vi nu har.

  Tack för att ni valde Sverige !!! Reinfeldt.
  I mitt Europa finns inga gränser !!! Löfven.

  5
  1
 2. Rättsstaten ställer många gånger så orimlogt höga krav på bevis för ett brott, att man hellre friar den skyldige, än riskerar att felaktigt utdöma straff för brottet.
  För vaneförbrytare är det förstås rena lekstugan med ett rättsväsende som hellre friar tusen skyldiga skjutgalningar, än att man felaktigt dömer en av dessa skjutgalningar som råkar vara oskyldig.
  “Varför inte då vara riktigt tuff och handlingskraftig och internera dem i särskilda läger? Skjutningarna upphör dagen efter“, föreslår ordförande för Föreningen för Medborgarperspektiv:
  https://detgodasamhallet.com/2023/01/24/gastskribent-ake-thunstrom-jag-sag-ett-tv-program-om-gangkriminella/#more-66819

  16
  1
 3. Dudarte , Filipinernas förre president vore en karl att engagera i kriget mot de som terroriserar oss här i landet . Menar då först och främst de kriminella därefter kan vi ta hand om de politiker vi röstat fram som också terroriserar oss .
  Mvh Sjöström

  19
 4. Vi får nya bevis varje dag på hur de importerade kriminella tar mer och mer makt och erövrar fler och fler platser i Sverige. Svenska polisen har ingen chans att stoppa de kriminellas framfart. Vem får lida ? naturligtvis det ärliga,arbetstrogna Svenska folket som jobbar och försöker att klara sitt levebröd. Vi kommer att snart gå på knäna på grund av kostnaderna för det de kriminella orsakar, samt Sossarnas höjning av elpriset,drivmedelspriset,höjda matpriser,kronans sjunkande värde vilket gör att allt som importeras blir dyrare. Ps.snart kommer varslen från företagen och arbetslösheten stiger.
  SVERIGE BLIR NORDENS LIBANON.

  21
 5. Vad ska vi ha muslimjävlarna till. Majoriteten av alla brott som SVT skriver om på sin hemsida är gjorda av kriminella från Mellanöstern och Afrika. Detta nämner dock inte fake news kanalen svt. Vi hoppas innerligt att Åkesson får möjlighet att slänga ut dem ur vår land.

  37
  1

Kommentera