Muharrem Demirok föreslås bli ny Centerledare

INRIKES. Centerpartiets valberedning föreslår Muharrem Demirok som ny partiledare efter Annie Lööf, meddelar de vid en pressträff. – Muharrem är öppen och lyssnande i sitt ledarskap. Han har en tydlig ideologisk kompass och kan samla hela partiet och locka nya väljare över hela landet, säger valberedningens ordförande Jan Andersson.

Muharrem Demirok Bild: Centerpartiet

Det är en stor dag för mig. Jag är ödmjuk inför det förslag valberedningen presenterat, men känner mig också redo och motiverad, säger Demirok.

En ny C-ledare ska väljas vid en extrainsatt partistämma i Helsingborg den 2 februari. Som förste vice ordförande föreslås Daniel Bäckström, och som andre vice ordförande Ulrika Liljeberg.

-Pettersson säger att Muharrem Demirok är född i Huddinge, med familjens rötter i Konyaregionen i centrala Turkiet.

Demirok är dömd för två fall av misshandel, 1995 och 1999, med påföljderna villkorlig dom samt samhällstjänst och böter. Hade han varit Sverigedemokrat hade det inte varit preskriberat. Då hade David Baas på Expressen dreglat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Muharrem Demirok föreslås bli ny Centerledare

 1. Misshandel , Pedofilskandaler, lögnhalsar till politiker, jag undrar när Annie Lööf
  ska sumera sin politiska gärning, om hon känner sig stolt över att ha mer än halverat
  ett gammalt parti som förr var ett stabilt Bondeparti? Idag finns nog inte en Bonde kvar?
  Så går det när man ersätter människor med båda fötterna på Jorden med töntar från
  Stockholms innerstad? Fast dom vill kanske vara ett lindansarparti, dom ersätter
  väl MP som botten parti när dom senare åker ur Riksdagen vid nästa val?

  57
 2. Det kan vara positivt om utlänningen/muslimen blir ny ledare för C.
  Många c-väljare är nog klokare än så och kommer då troligen att vända sig till M, SD eller KD istället.
  Och C förvandlas till ett skräpparti långt ute i marginalen, förmodligen utanför!

  69
 3. Jag trodde att botten var nådd men så var tydligen icke fallet,det
  fanns en våning till neråt i det Centrpartistiska träsket,fy fan säger jag bara,det ska in mer skit i politiken,lägg ner skiten i stället.

  57
 4. Mitt recept för att laga Centerpartiet. Byt namn till grönliberalerna. Gör upp med den misslyckade ‘ingränsningen’ av Sverigedemokraterna, bli ett äkta mittenalternativ som kan göra uppgörelser med bägge blocken. Gör upp med bonderörelsen och sluta med förtäckta subventioner som inblandning av etanol och biodiesel som i grunden är dåliga för miljön eftersom dom slukar resurser. Satsa som alternativ på att involvera jordbruket i landskapsvårdande insatser, vilket generar subventioner, nota bene. Satsa på relevanta åtgärder för landsbygden, även när det leder till obekväma åtgärder som att bromsa megaköpcenter som fungerar på bekostnad av mindre butiker i samhällena. Satsa i allmänhet på dom små orterna; landsbygden fungarar när servicen finns, och för det måste dom små samhällena fungera. Se till ni äger klimatfrågan och att man inte rundar grönliberalerna i den frågan. Tyvärr ser jag ingenting av det här komma, inte heller och inte minst med den här tillsättningen. Det här är mer av samma navelskåderi som det har varit.

  6
  8
 5. Eftersom det råder splittring i partiet Nyans p g a Mikail Yuksels ledarskap och det finns andra i partiet som vill bryta sig ur för att bilda ett nytt parti så passar Centern som handen i handsken under Muharrem Demirok för dessa som lämnar Nyans både som politiker och väljare. Wow!!! Det kan bli en mycket spännande thriller att följa.

  35
  3
 6. Alla socialistiska partierna går all in nu med kulturberikande partiledare. Nu kommer väl snart Partiet gå samma väg.

  36
  1
 7. Det parti som från början var det, med fötterna djupast i den svenska myllan, får en misshandlande muslimsk turk som partiledare.
  Jag garvar knäna av mig. Äntligen ska väl bönderna fatta, vad tusan de har stött genom åren.
  Lööf som var en rabiat överklassubba, ersätts nu av en babbe!
  Finns inte turkjävlen på Erdogans lista över vem som ska utvisas?

  86
  2
  • Tja han kanske är en av Erdogans lakejer, som en tidigare bostadsminister om jag inte minns fel…

   37
   1
 8. Med tanke på att många landsbygdsbor gått över till SD så är ju detta bara att tacka och buga.

  80
  1
 9. Skeptisk till politiker med utländska namn. Av erfarenhet vet vi att många bara vill flytta så mycket som möjligt av svenskarnas skattepengar till sin hemländer.
  För min del hamnar partiet för långt ut på vänsterskalan och kan lika gärna gå ihop med kommunister och socialister.

  76
  1
 10. MASKEN ÄR KASTAD!

  Nu ser vi den slutliga förvandlingen av ett parti som vuxit fram ur den svenska bonderörelsen för att därefter via Stureplan i Stockholm ta steget fullt ut och lämna sitt svenska ursprung.

  Det troliga nu är att (C) förlorar allah sina väljare på landsbygden men får fler i de invandrartäta områdena främst kring stor och medelstora städer.

  (C) har tagit steget fullt ut mot att bli ett invandrarparti med öppning för islamisterna.

  (C) har haft svårt med att förklara sitt stöd för ökad invandring och islamism. De två nämnde männen i Södertörns tingsrätt med islamistisk agenda är troligen snart medlemmar igen och med dem öppnas dörren för de som röstade på NYANS i senaste valet. De etniska svenskar som eventuellt blir kvar i partiet kommer inte att på sikt få något betydande inflytande.

  (C) har spelat ut sin roll som ett parti för svenskarna i Sverige och det kanske blir mer tydligt ju närmare 2026 vi kommer.

  VILA I FRID!

  84
  1
  • Det var väl därför Annie önskade sig 30 miljoner invandrare och svenska folket som en liten minoritet. Resan inom Centerpartiet har börjat. Undrar när de ska bygga läger att spärra in vita svenska män i.

 11. Vad är ett välkänt aluminiumrör mot en rejäl kurdisk skalle i ansiktet?
  När man trodde botten var nådd kommer detta!

  79
  1
 12. Å ena sidan kommer han försöka dra muslim-röster till C, från S och V. Å andra sidan avskyr de olika muslimska raserna varandra och kan aldrig hålla sams om de inte har vita eller judar att hata och mörda.
  Blir nog lika komiskt att följa som Nyans.
  Och vi kan se framemot ett riktigt ap-spel när Federley och Lööfs falang ska göra upp med svartingarnas muslim-falang.
  Går allt som det ska lyckas C utplåna sig självt före nästa val.

  78
  1
 13. Centerpartiet faller allt djupare ner i det identitetspolitiska träsket , Stureplans drogdimmor och gamla gruvhål i Bergslagen…

  Eller har man sådant teflonminne att man nomierade en IS-lamist som denne Yüksel till hög position ?

  Börjar räkna hur länge denne Demirok kommer att få sitta kvar.. ?

  Hade det varit ett annat parti i allmänhet och SD i synnerhet så hade det varit extra sändningar i både TV och radio samt närmast undantagstillstånd

  81
  1
 14. Många utlänningar blir politiker och i allt högre befattningar. Det är klart att det påverkar Sverige stort. De värderingar vi är uppvuxna med är på väg bort. Vi blir på sätt och vis ett nytt land. Naturen finns kvar men människorna blir annorlunda.
  Det lugna och lite sävliga Sverige är för alltid på väg bort.

  83
  1
 15. Nu får vi hoppas att folk håller tyst om hans lik i garderoben fram till nästa valrörelse.

  66
  2
 16. PERFEKT att Lööfs efterträdare föreslås bli Muharram då kanske Centerpartiet hamnar på samma nivå som MP. ( kanske vi får se lite slagsmål i riksdagen.)

  96
  1

Kommentera