Ryssland har skapat världens största minfält

UKRAINA. Ryssland har skapat ”världens största minfält” i Ukraina. Det säger den ukrainske premiärministern Denys Sjmyhal till den sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap.

Det gör det inte bara svårt för människor att resa, utan orsakar också stora störningar för jordbruket, säger Sjmyhal.

Enligt Sjmyhal täcks 250.000 kvadratkilometer av landets yta nu av minor. Magasinet Wired har tidigare konstaterat att ryska soldater ofta lämnar kvar minor och andra fällor när de trycks tillbaka av Ukraina.

-Pettersson menar att Putin har en märklig inställning till landet han vill befria. Han mördar befolkningen, bombar landet till grus och minerar resten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Ryssland har skapat världens största minfält

  1. Efter kriget fick tyska krigsfångar rensa upp minfälten innan de fick åka hem. Nu vet vi vad de ryska terroristerna ska göra innan de åker hem.

    8
    2
  2. Då ska naturligt ryssen anmodas att plocka bort minorna, för hand om så behövs. När resten av armén går hem kan minröjare under ukrainsk leding se till att minorna försvinner.

    19
    4
    • Putin kommer inte att ge sig! Ukriana måste avanserar norr ut och pruta förbindelsen mellan öst väst ?
      Enda möjligheten att montera ned ned Ryssland och KGB är att dela upp landet och splitta det och harmoniera ytan och folkmängden. Utan det kommer ukriana att misslyckas..

      12
      5
  3. Så stolt du kan vara nu, lille Vladimir. Du har visat omvärlden hur kass din armé egentligen är och hur usel din egenproducerade krigsmateriel med 60-tals teknik är och att ditt enorma flygvapen inte har förmåga att ta luftherraväldet. Din arméledning verkar vara utbildad på 1800-talets krigskonst, med köttmuren som främsta vapen.
    Nä, du Vladimir lille, den bästa utvägen för dig personligen, är en kula i pannan. Allt annat kommer att bli en personlig katastrof för dig.
    Slava Ukraina!

    43
    9
    • Han skulle kunna få jobb som minröjare. Det blir ju ingen större förlust om det skulle råka smälla.

      18
      3

Kommentera