Två flickor våldtogs och halshöggs 

Talibaner (en sorts särskilt mordlystna mohammedaner) våldtog två unga flickor och halshögg dem sedan inför deras familjer i byn Surkh Qala i Roy Doab-distriktet i Samangan-provinsen, rapporterar Hasht-E Subh den 24 december.

LÄNK

10 thoughts on “Två flickor våldtogs och halshöggs 

  1. De som ville bli av med Amerikanarna måste väl vara glada nu .
    Skenfeminister som inte förstår omvärlden och USA hatare fick som de ville.
    Och det får kvinnorna i Afghanistan betala med sina liv .
    Hoppas ni njuter nu .

    17
    1
    • Tyvärr var ju USA delaktiga i att beväpna dessa medeltida mördargäng en gång i tiden. Och verkar ju inte rått på dem senare heller.

      13
  2. Låter som om dessa talibaner är goda muslimer. De beter sig precis som kydroviterna – en annan grupp av goda muslimer från tjetjenien – gör mot ryska värnpliktiga och mobiliserade soldater. Våldtar och eventuellt mördar dem inför resten av gruppen för att statuera exempel.

    13
    2
    • Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
      Roland Salomonsson skriver:

      Helt fel! Du måste förstå islam!
      Att våldta innan en avrättning är enligt SHARIA en omtänksam och barmhärtig gärning. Inga människor för skickas i döden som ”oskulder”, så därför är det bödlarnas skyldighet att vålda de dömda innan de dödas genom att bli halshuggna.
      Detta förekommer f ö även i Sverige! Först våldtas offret och därefter dödas denne. Om man synar händelserna noga inser man. Men islamismen är så infiltrerad i alla myndigheter och media att alla håller tyst om omständigheterna!

      18
      3
  3. Kommentarer är egentligen överflödiga. I detta system har kvinnor samma status som kastlös paria i hindu-samhällets i hierarkiska system eller som fredslös under medeltiden. Dvs det är upp till andra att göra som dom vill med dom.

    11

KommenteraAvbryt svar