10 thoughts on “Två flickor våldtogs och halshöggs 

 1. De som ville bli av med Amerikanarna måste väl vara glada nu .
  Skenfeminister som inte förstår omvärlden och USA hatare fick som de ville.
  Och det får kvinnorna i Afghanistan betala med sina liv .
  Hoppas ni njuter nu .

  17
  1
  • Tyvärr var ju USA delaktiga i att beväpna dessa medeltida mördargäng en gång i tiden. Och verkar ju inte rått på dem senare heller.

   13
 2. Låter som om dessa talibaner är goda muslimer. De beter sig precis som kydroviterna – en annan grupp av goda muslimer från tjetjenien – gör mot ryska värnpliktiga och mobiliserade soldater. Våldtar och eventuellt mördar dem inför resten av gruppen för att statuera exempel.

  13
  2
  • Helt fel! Du måste förstå islam!
   Att våldta innan en avrättning är enligt SHARIA en omtänksam och barmhärtig gärning. Inga människor för skickas i döden som “oskulder”, så därför är det bödlarnas skyldighet att vålda de dömda innan de dödas genom att bli halshuggna.
   Detta förekommer f ö även i Sverige! Först våldtas offret och därefter dödas denne. Om man synar händelserna noga inser man. Men islamismen är så infiltrerad i alla myndigheter och media att alla håller tyst om omständigheterna!

   18
   3
   • Faktum är att det är olagligt att döda en oskuld enligt sharia, därför våldtas flickorna innan de mördas.

    6
    1
   • Kvinnor våldtas för att säkra att de kommer till helvetet , all sex utanför äktenskap ger en enkel till helvetet då de dör !

    7
    1
 3. Kommentarer är egentligen överflödiga. I detta system har kvinnor samma status som kastlös paria i hindu-samhällets i hierarkiska system eller som fredslös under medeltiden. Dvs det är upp till andra att göra som dom vill med dom.

  11
 4. Och männen som borde försvara sina kvinnor har ” Flytt” till Sverige och lever rövare här istället

  29

Kommentera