Två bilrån inom tio minuter

BROTTSLIGHET. Polisen har under natten sökt efter minst tre gärningspersoner efter två bilrån i Stockholmsområdet under natten mot tisdagen.

Två förare blev rånade på sina bilar inom loppet av tio minuter.

Det första rånet inträffade i Vårby klockan 01.10 där minst två okända gärningspersoner har hotat till sig en personbil.

En av personerna hade ett vapen och försökte även hota till sig brottsoffrets smycken och mobiltelefon. Personen skulle parkera sin bil när brottet inträffade.

Det andra rånet skedde i Vårberg – en förare blev då rånad på sin personbil.

Gärningspersonerna använde sig av ett pistolliknande föremål.

Maskerade personer har med vapen hotat sig till bilarna. Platserna ligger nära varandra så vi kommer att titta på eventuell koppling och likheter mellan brotten, säger Towe Hägg, polisens presstalesperson.

Polisen har inlett förundersökning angående grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel, grovt vapenbrott och försökt till rån. Ingen person är gripen.

Polisen

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Två bilrån inom tio minuter

Kommentera